• Welcome to Форум на българските шофьори.

Състезанието на SCANIA

Започната от loshdancho, Четвъртък, 26 Януари, 2012, 13:20:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!na

Хайде да помогна малко, че като гледам не ви се чака.

От 1ви февруари до 31ви март е регистрацията за състезанието.
След това има теоретичен кръг.
Най-добрите от тестовете се явяват на полигон и тестово шофиране.
Най-добрият български шофьор отива на световния финал в Швеция.
Голямата награда на Сканиа, както и досега е чисто нов влекач.

Повече подробности предполагам ще получите в отговор на запитванията си или от 1ви февруари.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Тц тц счупиха ни убавио лаф с тая помощ  :D :D :D :D

;) От феновете на Скания ,мноо мерси за помоща,язък че не съм от тех.

Бриги Магнито

loshdancho

Цитат на: !na - Петък, 27 Януари, 2012, 06:33:05
Хайде да помогна малко, че като гледам не ви се чака.

От 1ви февруари до 31ви март е регистрацията за състезанието.
След това има теоретичен кръг.
Най-добрите от тестовете се явяват на полигон и тестово шофиране.
Най-добрият български шофьор отива на световния финал в Швеция.
Голямата награда на Сканиа, както и досега е чисто нов влекач.

Повече подробности предполагам ще получите в отговор на запитванията си или от 1ви февруари.

Най-малко помощ съм очаквал от Ина ! Но това показва колко много се заблуждавам  и й поднасям огромни извинения! Ех тези "шведи" , не  престават да ме изненадват!
По темата- има ли някой освен мен пуснал мейл  и дали   на някой му е отговорено?

За да не  слагам безброй клипове  тук  е събрана извадка от състезанието.
http://www.youtube.com/results?search_query=Challenges+during+the+Scania+Driver+Competitions+Part&oq=Challenges+during+the+Scania+Driver+Competitions+Part&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=111162l111162l0l112088l1l1l0l0l0l0l158l158l0.1l1l0
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

E сега Галенчето ще ти мъцне. ;)

Апропо добре дошла Галена.

;) Срамежлива се оказа ще трябва да зачакаш.
:'( :'( :'( :'( :'( :'(

Galena

Здравейте,

Казвам се Галена Симова и съм Маркетинг Мениджър на Скания България.
Радвам се да видя, че вече има нетърпеливи желаещи да участват в състезанието за най-добър шофьор на Скания през 2012.

Ето и информацията, от която се интересувате:
Идеята на тазгодишното състезание е да открием най-добрите шофьори в България, които ще бъдат комплексно оценявани при изпълнението на задчите за икономично и безопасно шофиране, маневриране, проверката на камиона преди тръгване.

Регистрацията за състезанието в България започва на 01.02.2012 (сряда), както сте видели че пише в глобалния сайт на марката. До края на март ще имате възможност да се регистрирате чрез и-мейл или профила си във Фейсбук и да попълните теоретичния тест, който се състои от 30 въпроса с по 3 възможни отговора. Регистрацията ще бъде възможна през уеб-сайта на скания България - www.scania.bg.

След това ще бъдат избрани най-добрите 10 (с най-висок резултат на теста) от регистрираните във всеки един от 5-те региона - Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив и София, които ще се състезават на регионалните кръгове през април и май във всеки един от по-горе изброените градове. Датите за регионалните кръгове ще научите съвсем скоро.

Полуфинала е на 09.06 в София, на който ще поканим 3-мата най-добре представили се от всеки регион, общо 15 човека.

Финала е на 10.06 в София, на който участие ще вземат 3-мата полуфиналисти. Голяма награда за победителят в България е участие на Европейския финал в Сьодертале през отомври 2012. Голямата награда от състезанието е чисто нов влекач Scania R серия, на стойност около 100 000 евро. Наградите на българския финал за сега ще запазя в тайна.

Едно важно уточнение за състезанието. Името му е променено тази година от Young European Truck Driver 2012 на Scania Driver Competition 2012. Може да го срещнете изписано и по двата начина, но става дума за едно и също състезание.

Условията за участие са следните. Желаещият да участва трябва да:
1. е роден през 1975 или по-късно
2. притежава валидна шофьорска книжка с категория C+E
3. няма ограничение дали работи във фирма или самостоятелно
4. няма значение дали има дългогодишен опит или не

Очакваме вашите регистрации от 01.02 до 31.03 на уебсайта на Скания България - www.scania.bg

Ако имате допълнителни въпроси, ще се радвам да отговоря.

Бриги Магнито

Здраво да кажем и на Маркетинг Мениджъра на Скания.
Галена тенкс за инфото,дано има много желаещи.

И за да не сме егоисти ти даваме и този форум в който може да си поместиш съобщението.http://driverbg.net/cgi-bin/index нямат заслуги там ,ма айде от нас да мине.

Лошио пущай молбата за участие според тва къде четем не си за пенсиониране още.И да държиш печено на състезанието нема се излагаш,да не идвам ти показвам какво е състезател. ;) :D :D :D :D

loshdancho

Май за последна година съм състезател...
А на менажера на SCANIA г-жа(или г-ца) Галена Симова пожелавам плодотворно участие в driver-bg.eu и да ни съобщава новости за марката.....

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Петък, 27 Януари, 2012, 11:38:40
Май за последна година съм състезател.....
Тва не е оправдание да не ми се представиш добре.

admin

Цитат на: Galena - Петък, 27 Януари, 2012, 10:45:58
.......Условията за участие са следните. Желаещият да участва трябва да:
1. е роден през 1975 или по-късно.....

Някаква дискриминация виждам в това условие. Бихте ли обяснили с каква цел е поставена тази възрастова граница и по какво се различават двама водачи на по 35 и 40 години в желанието си да участват?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Петък, 27 Януари, 2012, 14:55:29
Цитат на: Galena - Петък, 27 Януари, 2012, 10:45:58
.......Условията за участие са следните. Желаещият да участва трябва да:
1. е роден през 1975 или по-късно.....

Някаква дискриминация виждам в това условие. Бихте ли обяснили с каква цел е поставена тази възрастова граница и по какво се различават двама водачи на по 35 и 40 години в желанието си да участват?
:D :D :D :D Лоши са а?
Аз се сещам за една разлика и тя е хъса за победа  ;)

loshdancho

Преди време състезанието беше за млад шофьор ,сигурно и сега е същото- Young European Truck Driver 2012. Очаква ме подробности от Галена.

driver1

Хем сте си променили името на състезанието на "Scania Driver Competition 2012.", хем нищо не сте променили в условията, което си е дискриминация, ако не се сещате...

Бриги Магнито

Според мойта натурка по този начин се дава път на младите състезатели за доказване в живота,а старите доказали се бойци да не грабнат победата с лека ръка. ;)

loshdancho

Е нали толкова  искате да се дава път на младите. Сега когато  това се получава  пак има недоволни.
Пълно щастие няма.   
Иначе как да са равнопоставени едно момче на 20 и ... год. и един стар лъв на  40примерно год.  та той ще го сложи в малкия джоб по всичко.

driver1

Тук изобщо не става дума за някакво даване на път на младите. Състезанието е озаглавено: "Scania Driver Competition 2012.", т.е. няма такова условие.

driver1