• Welcome to Форум на българските шофьори.

Състезанието на SCANIA

Започната от loshdancho, Четвъртък, 26 Януари, 2012, 13:20:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: driver1 - Петък, 27 Януари, 2012, 15:44:01
Тук изобщо не става дума за някакво даване на път на младите. Състезанието е озаглавено: "Scania Driver Competition 2012.", т.е. няма такова условие.

Абсолютно съм съгласен с Driver1. Заглавието е подвеждащо, а възрастовата граница е доста прибързано подбрана и не виждам никакви аргументи в тази посока.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Бриги Магнито

Лоши сте не искате некое младо дападжийче кат мойта особка да спечели и да се фукляви .

Бриги Магнито

admin

Цитат на: Бригадира - Петък, 27 Януари, 2012, 15:58:00
Лоши сте не искате некое младо дападжийче кат мойта особка да спечели и да се фукляви .

Изключително много ще се радвам, ако точно твоята особка спечели. Даже вече си представих как отиваш някъде с влекача и закачаш някое ремарке. Но пък в същото време се чувствам дискомфортно от възрастовото ограничение. Остава ми утешението, че би могъл да ме вземеш за сменник като спечелиш.

loshdancho

На всички които се интересуват и не са доволни от регламента и името искам да помоля да спрат с безсмислените коментари и да напишат писмо(email) и да го пратят на SСANIA Швеция .
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Теста се оказва доста труден....
И си иска смятане и информация за  доста други работи....
Аз вече си намерих грешка (една  със сигурност)  май май  и това грозде е кисело. :D

Станимир

Цитат на: loshdancho - Сряда, 01 Февруари, 2012, 15:15:56
Теста се оказва доста труден....
И си иска смятане и информация за  доста други работи....
Аз вече си намерих грешка (една  със сигурност)  май май  и това грозде е кисело. :D
Теста го реших за 14минути.На 29 въпроса имам 21 верни отговора.

Galena

Здравейте,

Както вече сте разбрали, от днес регистрацията е отворена :)
Ето и линка, за тези които тепърва ще влизат: http://www4.scania.com/bg/sdc-2012/
Наистина теста не е лесен, но имате на разположение колкото време ви е необходимо и също така може да се връщате към въпросите по всяко време, ако не успеете да завършите теста наведнъж.

Относно въпросите за ограничението във възраста и името на състезанието, ето и моя отговор:
Състезанието в Европа, ще продължи да се нарича Young European Truck Driver 2012 (както ще видите и в логото на сайта за регистрация), но общото наименование на състезанията на Скания по света тази година е Scania Driver Competitions 2012. Това е и причината да се комуникира по този начин. Извинете ме ако съм обидила някой с предишния си пост, не съм имала такива намерения. Изискванията, които ви представих са такива навсякъде по света, където това състезание ще се състои.

Желая успех на всички !!!

driver1

Благодаря! Ето, че е лесно и никак не е обидно. Ако този отговор беше даден веднага, можеше да си спестим споровете и нелепите обвинения тук. Успех на участниците.

loshdancho

Браво на Галена!  
Моят резултат:
21 верни от 29 въпроса  язък....
Съвет от мен вземете си елка за теста, има защо.

Бриги Магнито

Бацко -22 от 29 точки. ;)
Не съм бил чак такъв пустиняк шом праим и верни отговори.
:D :D :D :D :D :D

loshdancho

Бравооо! Ще ми е  кеф ако някой от форума  се класира поне на финала....

Станимир

Цитат на: Бригадира - Събота, 04 Февруари, 2012, 13:23:19
Бацко -22 от 29 точки. ;)
Не съм бил чак такъв пустиняк шом праим и верни отговори.
:D :D :D :D :D :D
Бриги, имаш много доооооооооооооооооооооооообре ;)!

Бриги Магнито

loshdancho

Очертава се нов проблем- трябва да го учиме да кара SCANIА,   че на коя се качи, дори чисто нова  я залее с кафе...
Та после клиента да  си мие кабината. :D :D :D

Бриги Магнито

Бриги Магнито