• Welcome to Форум на българските шофьори.

Състезанието на SCANIA

Започната от loshdancho, Четвъртък, 26 Януари, 2012, 13:20:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Станимир

Цитат на: loshdancho - Събота, 04 Февруари, 2012, 18:49:04
 Очертава се нов проблем- трябва да го учиме да кара SCANIА,   че на коя се качи, дори чисто нова  я залее с кафе...
Та после клиента да  си мие кабината. :D :D :D
Няма страшно,винаги има първи път.Аз също не съм се качвал на Скания.

Станимир

Бриги Магнито

Бе то мойта натурка уважи една,ма собственико и ич не е останал доволен,но пък дет се вика съм я полел и у прекио и у буквалнио смисъл на думата.
Са мислим си ги връцкам на Правецо ако мое,баси разходу ,че и дадем ако я разкършим виртуално. ;)

Бриги Магнито

loshdancho

Мило и драго давам да му видя физиономията- получава чисто нов камион.....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Събота, 04 Февруари, 2012, 19:14:43
Мило и драго давам да му видя физиономията- получава чисто нов камион.....
Е че нов си беше и след мойта намеска,само де го бех полял оше преди ефендито ,мани ми некой колега колко ли ме псувал ,ефендито му е рекъл Гошо бежи взимай новата Скания ти,че я търкаляш и Пешо ентусиазиран метка се и що да свари  :D :D :D :D, нищо де след час два пак му е дошъл ентусиазма  :D :D :D само дано ефендито му я е връчил същио ден,че я го пием със захар ,па тя кат стегне мани требва и канго да се дири.Тц тц са кат се смислим ,виж кви съм ги сътворил.
:-[ :-[

admin

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 26 Януари, 2012, 13:20:48
  На  1.02.2012. год.
започва състезанието.
За съжаление много късно разрових в нета .
  Май им куца много  маркетинга...  Трябва да ги пратя   на специализация в една друга шведска марка . :D
http://www.scania.com/media/calendar/2011/scania-driver-competitions/

Много шум се вдигна около това състезание, но забелязвам, че още първата ти публикация е била подвеждаща по отношение на датата на състезанието.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Е до толкова разбирам....  като съм куха лейка. Важното е ,че нещата се изясниха.
  Обаче  май ми е струва , че много крият  ,че са се записали и направили теста.
   От сега е съмнявам в поне 10 човека от форума поне...
Веднага да си кажете да не посочвам по име.
П.П. Даже съм дал  изпреварваща информация .
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

georgi87

Аз се записах и реших теста но незнам как да проверя на колко въпроси съм отговорил верно.Едва ли са много щото на бая от въпросите отговарях с налучкване. 

Бриги Магнито

Цитат на: georgi87 - Неделя, 05 Февруари, 2012, 13:40:36
Аз се записах и реших теста но незнам как да проверя на колко въпроси съм отговорил верно.Едва ли са много щото на бая от въпросите отговарях с налучкване. 
Баце ,то веднага след като го решиш си пише бря.Изтървал си моменто за апартаменто,споки ако си ги нацелил със свето,че ти мъцнат мислим ако ли не ,че удариме некогиш по едно бире из дарогите.

georgi87

Цитат на: Бригадира - Неделя, 05 Февруари, 2012, 13:45:08
Цитат на: georgi87 - Неделя, 05 Февруари, 2012, 13:40:36
Баце ,то веднага след като го решиш си пише бря.Изтървал си моменто за апартаменто,споки ако си ги нацелил със свето,че ти мъцнат мислим ако ли не ,че удариме некогиш по едно бире из дарогите.
Се ми е тая не е ми приоритет тва състезание а за бирето нема яд само да излезна от бокса и да тръгна пак по дарогите.

stoan

Промени в датите на Scania Driver Competition

23.03.2012

Промени в срока за записване и датите на финалите на състезанието за водачи на товарни автомобили Scania Driver Competition направиха от Скания България. Записването за участие в надпреварата, която всяка година търси най-добрия шофьор на камион започна на 1 февруари и ще приключи на 15 април вместо на 31 март, както бе предвидено. Националният полуфинал ще се проведе в София на 2 юни 2012 г., а финалът е пак в столицата – на следващия ден – 3 юни 2012 г. първоначално финалите бяха насрочени за 9 и 10 юни.

Заявка за участие в състезанието може да се намери и подаде онлайн на адрес http://www4.scania.com/bg/sdc-2012/. Има два варианта за изпращане - през профил във facebook или по имейл. В специалния сайт на състезанието и във facebook (на български език) вървят новини от развитието на състезанието и пак там са достъпни всички изисквания и правила на състезанието.
В Scania Driver Competition могат да участват водачи, родени след 1975 г. Единственото изискване е да имат категория C+E - няма ограничение дали работят във фирма или самостоятелно, дали имат дългогодишен опит или не. Първото сито за участниците е писмен теоретичен тест, който може да се попълни както в момента на регистрацията, така и по-късно - важното е това да стане преди 15 април. Достъпът до въпросите е напълно свободен и те могат да бъдат разгледани предварително. Няма ограничение за времето на попълване, но тестът трябва да бъде попълнен наведнъж. Тестът се оценява от експертите на Скания България. Преминалите през теоретичния тест отиват на предварителните кръгове. Те ще бъдат в 5 града: Бургас, Пловдив, Варна, Велико Търново и София, т.е. това са градовете, където Скания България има сервизи. На предварителния кръг ще има управление на определено разстояние при спазване на зададени критерии и още няколко различни ,,изпитания". Предизвикателствата за водачите на всеки етап ще бъдат различни, като, разбира се, организаторите от Скания България ще запазят изненади до последния момент. Първите трима от всеки регионален кръг отиват на полуфиналното и финалното състезание за България, коиот ще са в София. Победителят от този финал се класира за финалното състезание в централата на Скания в Сьодертале, Швеция, където ще има шанса като най-добър шофьор на България да се бори да спечели нов влекач Scania и да бъде отличен като най-добър водач за Европа 2012.
Scania Driver Competition 2012 е петото издание на това състезание, като до момента в него са се включили над 40 държави от цял свят от 5 континента (Eвропа, Азия, Африка, Южна Америка, Австралия), включително и България. Това е вторият път, в който българските водачи имат шанс да покажат уменията си. Първият път беше през 2007 г., но тази година се планира събитието да бъде по-голямо и грандиозно в сравнение с предишните.

kamioni.bg

!na

Чук-чук, някой няма ли да се похвали, че се е класирал за състезанието?
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Mystang

Ахаа....за Софето са ме класирали.Па ше видим. ;D.Само дето освен Ман друго не съм карал.Се тва ми се пада от малък още. ;D

!na

Честито! Желая ти класиране и за финалите!
Колко точки имаше на теста?
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Слави TGA

И аз съм от класиралите се за втори кръг.

MagnuM

Ето и тези който продължават напред
Ето и участниците в 5-те регионални кръга :)

Велико Търново - 18.05.2012

Азми Азмиев
Джунейт Хюсеинов
Ивайло Стефанов
Петър Варбанов
Пламен Стоянов
Георги Таракчиев
Денислав Трифонов
Димитър Димитров
Милен Върбанов
Недко Василев

София - 22.05.2012

Даниел Лалешков
Калин Доровски
Марин Иванов
Павел Миков
Росен Шопов
Димитър Пенчев
Емил Андреев
Николай Христов
Петър Мирчев
Цветомир Иванов
Силвия Ралева

Пловдив - 29.05.2012

Ангел Ников
Иван Кацаров
Мартин Пенев
Теньо Иванов
Апостол Апостолов
Валентин Дринков
Иван Пепелишев
Костадин Кушлев
Никола Донев
Слави Кънев

Варна - 16.05.2012

Георги Бабадалиев
Хасан Кулаксаз
Борислав Борисов
Веселин Гавраилов
галин димитров
Йордан Добрев
Негослав Димов
Росен Русев
Станимир Станимиров
Станислав Петров
Стоян Калев

Бургас - 14.05.2012

Даниел Стоянов
Илиян Попов
Живко Николов
Недялко Димов
Иван Михов
Константин Стефанов
Румен Димитров
Стоян Георгиев
Таньо Танев

Източник: http://www.facebook.com/scaniabulgaria
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

MagnuM

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057