• Welcome to Форум на българските шофьори.

Имате ли youtube канал ?

Започната от Trucker_Boy, Четвъртък, 27 Януари, 2011, 10:46:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

antoniyu

http://www.youtube.com/user/antoniyu?feature=mhum

Поздравявам всичи колеги и колежки с тези невероятни местенца по нашата мила РОДИНА
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Trucker_Boy

Много хубави клипове колега , браво че си ги споделил там ! 
www.sbps.eu

Volvo FH16 700

Здравейте току-що се регистрирах в този форум защото съм голям манияк на тема тежкотоварни автомобили.Ето го моят Youtube канал http://www.youtube.com/user/IcoFarfus в него най-често качвам видеа на играта GTA San Andreas в която карам истински камиони,като DAF XF 105,Volvo FH12,FH16,Mercedes Actros,Scania няколко модела,MAN TGX V8,и т.н.,може да видите видеата като влезете в канала ми.също така снимам и на други мои любими игри

antoniyu

С този клип поздравявам всички колеги които се борят срещу общия ни враг(РАБОТОДАТЕЛИ,УПРАВНИЦИ) само трябва да заменим малко думички и готово.Те хората са го изпели срещу един друг враг но песента е актуална и сега България вече има друг враг тоест УПРАВНИЦИТЕ И РАБОТОДАТЕЛИТЕ които в момента изпълняват смъртната присъда на своя народ(за мене ГЕНОЦИД)

Стани стани шофьор Български
от голяма пауза се събуди
срещу тирана шофьорски
ти колегите си поведи!

Дързост,дружина вярна сговорна,
НИЙ НЕ СМЕ ВЕЧЕ РАЯ ПОКОРНА.

Нека с тоз удар работодателите да смажем
нека му гордо,братя,покажем,
че сме строшили мръсни окови,
че сме свободни,а не робове.
цигарените кутии?

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Volvo FH16 700

Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 25 Март, 2011, 20:18:16
http://www.youtube.com/watch?v=OuXASkB3Jzw
Значи това е Сканийката ти,а :) страхотна е.знам че по принцип почитателите на Скания мразят Волво,и обратното,но лично аз харесвам модели камиони от почти всяка марка,и въпреки че съм върл фен на FH-ките на Волво,доста харесвам и Сканиите :P

Trucker_Boy

Цитат на: Volvo FH16 700 - Петък, 25 Март, 2011, 21:38:45
Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 25 Март, 2011, 20:18:16
http://www.youtube.com/watch?v=OuXASkB3Jzw
Значи това е Сканийката ти,а :) страхотна е.знам че по принцип почитателите на Скания мразят Волво,и обратното,но лично аз харесвам модели камиони от почти всяка марка,и въпреки че съм върл фен на FH-ките на Волво,доста харесвам и Сканиите :P

Значи мое мнение е , че най-добрите камиони са Сканията и Волвото защото са от една кръв.
Но това че Сканията е по-красива няма спорове  ;D ;D ;D
Шегувам се колега разбира се от друга страна най-добрият камион е и този който изкарва пари и прехрана всичко е до обстоятелства.
www.sbps.eu

Volvo FH16 700

Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 25 Март, 2011, 21:49:01Значи мое мнение е , че най-добрите камиони са Сканията и Волвото защото са от една кръв.
Шегувам се колега разбира се от друга страна най-добрият камион е и този който изкарва пари и прехрана всичко е до обстоятелства.

Да,абсолютно си прав за това че шведските са добри камиони.Също си и прав за това че най-добрия камион е този който изкарва пари,и няма легло,както се беше казало в една друга тема.Но също така всеки има различен вкус и различно мнение за това какво е добър камион,така че аз съм си фен на Волво,и всеки друг си харесва това което ис харесва и не мисля че е правилно другите да се мъчат да го убеждават в обратното,а именно че камиона който харесва не е добър,това мисля аз

Trucker_Boy

Цитат на: Volvo FH16 700 - Петък, 25 Март, 2011, 22:07:10
Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 25 Март, 2011, 21:49:01Значи мое мнение е , че най-добрите камиони са Сканията и Волвото защото са от една кръв.

Да,абсолютно си прав за това че шведските са добри камиони.Също си и прав за това че най-добрия камион е този който изкарва пари,и няма легло,както се беше казало в една друга тема.Но също така всеки има различен вкус и различно мнение за това какво е добър камион,така че аз съм си фен на Волво,и всеки друг си харесва това което ис харесва и не мисля че е правилно другите да се мъчат да го убеждават в обратното,а именно че камиона който харесва не е добър,това мисля аз

Аз не искам да те убеждавам в абсолютно нищо просто се пошегувах а и къде съм казал , че Волвото е лош камион за да спорим сега ?   ;D
www.sbps.eu

Volvo FH16 700

Не,не казвам че си тръгнал да ме убеждаваш,просто казвам че има хора които дори за такива дребни неща спорят.един пример ще дам-в Vbox7 на един клип за Scania R730 V8 бях писал коментар че Volvo FH16 е номер 1,просто ей така го писах,не за да се заяждам а за да споделя кой е любимия ми камион,и доста време след това не бях влизал в Vbox7 и наскоро като влязох някакъв тип ми писал съобщение в което ме обижда и ме псува и ми приказва прсототии колко смотани били камионите Волво,ето за това говоря.не съм очаквал че това с камионите може да придобие мащабите и глупостта на враждата между червени и сини например.не знам но за мен това което онзи ми писа тогава,това може само един пълен идиот да го напише и да се заяде за такова нещо

admin

Цитат на: Volvo FH16 700 - Петък, 25 Март, 2011, 22:07:10
Също си и прав за това че най-добрия камион е този който изкарва пари,и няма легло,както се беше казало в една друга тема.

Колега, камион без легло за мен не е камион. Независимо къде и колко пътуваш, и дали въобще ще ползваш леглото, но легло трябва да има. Не се знае кога ще ти потрябва.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Volvo FH16 700

Който го е споменал в онази тема е имал впредвид да изкарваш хубави пари с него но да не се налага да пътуваш постоянно,всмисъл сутрин излизаш от къщи и заминаваш на път а вечер се прибираш пак у дома,а не денонощно да си зад волана,и да прекараш живота си по пътищата,все пак и шофьорите имат семейства,а и си имат и други занимания,а не само карането,че да са нон-стоп на геврека

Michael

Eто един от по "новите" ми клипове

и тук малко убочение :)

Trucker_Boy

Ново видео от мен в HD формат :)

www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu