• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бригадира vs ....

Започната от Бриги Магнито, Петък, 27 Януари, 2012, 17:29:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Сряда, 02 Май, 2012, 20:54:05
Сигурно си почива заслужено.
Все пак доста дълго вчера ти беше спаринг партньор  ;)
Да се стега има бая рундове още дет го чакат,аз и превързан муам крошета.
Лошио купил съм ваучер бацин,вестни се,че ше ми ойде дзян.

Бриги Магнито

bad_kras

Ха ха  Бриги Барабата
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Бриги Магнито

Цитат на: bad_kras - Сряда, 02 Май, 2012, 22:11:45
Ха ха  Бриги Барабата
Ми ,че къ.

Лошио пак го нема,минах да проверим за всеки случай,ма нема го.
Нишо,че спеста за оше един ваучер докът се весне.

Бриги Магнито

:'( :'( :'( Лошио ми е сърдит и зачезна ми се чини.Баси седмицата що народ ми се разсърди не истина.

loshdancho

Никой не ти се сърди. :D
Ама  малко отидох да поработя.... ;)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

mylord56

Цитат на: loshdancho - Събота, 05 Май, 2012, 21:25:40
Никой не ти се сърди. :D
Ама  малко отидох да поработя.... ;)
Еее, Бриги, Лошият се появи, ти си на ход.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Бриги Магнито

Цитат на: mylord56 - Събота, 05 Май, 2012, 22:12:06
Еее, Бриги, Лошият се появи, ти си на ход.
Тц са е сбрал сили,че го зачекам се поизмори . ;) ;)
Тактика баце.

Бриги Магнито

Понеже съм си компетенция голяма ,пък и ме тресе егото ,си сменим името на темичката.
Тука ако имате въпроси и забележки относно мойта особка може ги споделяте на воля .Идеята е кат тъпеем и простеем да е у една тема ,да не развалям фацата на форума.
Темата не е подходяща за лидери в бранша запознати с всичко щот там съм безсилен и не моем да помогнем ни с акъл ни с псувня.
Тва е,атакувайте смело.

rider777

Бриги,,,давай да простеем тогедър на каса бира,,,, оно и язе съм безработен ама вчера купих една моторетка на шефа 125 кубика и са я напъхахме у една Ксантия и че одиме на Чурек тук на двайсетина километра да се накара убаво и привечер съм у Подуене, ако ме пусне шефката моем да изпием по неколко бирета нейде  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Баце я заседнах до довечера,ще съм изпопукал гумите и маневрирането ми проблемно става бая.
Живи и здрави ще изпростеем яко над некоя каса не бой се.

Бриги Магнито

Бацета кво мислите за работодател потърсил ви за работа в 20,20 вечерта.
Ви разясним малко,значи един пич от сайта ме реди у неговата фирмичка за кадър,арно ма шефа му и кандидат моя нов началик ми дрънчи да ме оферира къде 20:20 часа местно време,та се чудим нормално ли е туй ?

Баце не се аби,че си търпим наказанието при мойто убавец,мен си ми ареса да ти каем,построих си комунизма ако пък работата се сговни винаги ми остава Ювката Кони или па Тотю Младенов,мъцни му на твоя ,че нечем да са му кадър поради некомпетентост и слаба квалификация.

loshdancho

Защо, Ти от 8.00 до 17.00часа ли работиш?
Ако е така трябваше да ме предупредиш предварително, и да не се занимавам с глупости тогава!
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Петък, 29 Юни, 2012, 23:28:04
Защо, Ти от 8.00 до 17.00часа ли работиш?
Ако е така трябваше да ме предупредиш предварително, и да не се занимавам с глупости тогава!
Вече да,благодарение на учителя ти. ;)
И не се дзвери,че ти мине.

ahil_73

Бриги у форум транс ли щеше да почваш ?

Бриги Магнито

Бем ли го баце,питаш неподходящият човек.
Бех се засилил да уволнявам шефа,но една биричка ми шепна,че тц ........как и да е история 

Бриги Магнито