• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предложение за набиране на потребители.

Започната от Trucker_Boy, Четвъртък, 27 Януари, 2011, 11:39:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Здравейте имам няколко предложения как форумът може да се разпространи по-бързо и да наберем популярност.
Например  1.  да създадем група във facebook
               2.  някой от админите да направи регистрация на форума в www.youtube.com
               3.  създаване и разпространение на баннтери
               4.  създаване на рекламни материяли на форума , като тениски , химикалки , лепенки и други
               5.  създаване на група във vbox7.com

:)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

kxa

Първо трябва да е намери спонсор който желае да му се рекламира , фирмата или дейноста в някое ъгълче на форума.
Ако има желаещи нека се впишат.

kxa

Trucker_Boy

Цитат на: kxa - Четвъртък, 27 Януари, 2011, 21:45:40
Първо трябва да е намери спонсор който желае да му се рекламира , фирмата или дейноста в някое ъгълче на форума.
Ако има желаещи нека се впишат.

А защо е нужен спонсор ?
Просто може няколко човека да направим списък които има желание и да си поръчаме.
Ще е най-добре да поръчаме малки календарчета , хем прават отстъпки хем ще можем да ги подаряваме на колеги.

:)
www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D Момци нещо не съм у час ма да ви светнем
1 има група у фейса или поне аз съм я харесал
2 относно you tube  не знам кво ще прожектирате
3 сигурно имаш предвид банери ,ако са те мнооо ми е чудно де ще ги показвате та да ги види точния човек заинтересуван от тази тематика
4 мисля,че това всеки може да си го направи при желание в първото фото
5 виж 2 точка

Според мен не трябва да се търсат членове,те сами ще си намерат сайта ,,който търси намира,, съгласете се ,че един да кажем касапин не може да го агитирате да се регне у сайт за шофери,единственното изключение е моя милост ма тва е ,защото няма сайт за трактористи. :D :D :D
Мисля,че сайта е добре рекламиран за пример ви давам търсачка от сорта на GOOGLE там излиза ,тъй че ,който има желание и интерес ще го открие сайта.
Ако все пак нещо ви гложди отвътре нищо не ви пречи да кажете на свой приятели,колеги ,познати,да споделите линк на страницата си у фейса и други къде още съм ги проспал.

Ако пък искате да доказвате на някой ,че сте член на този сайт помолете Админа да ви направи членски карти  ;) :D :D :D :D :D

П.П. Момци просто си драскам не ми обръщайте внимание

imter

Виж,това за членските карти много ми хареса ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 29 Януари, 2011, 10:06:26
:D Момци нещо не съм у час ма да ви светнем
1 има група у фейса или поне аз съм я харесал
2 относно you tube  не знам кво ще прожектирате
3 сигурно имаш предвид банери ,ако са те мнооо ми е чудно де ще ги показвате та да ги види точния човек заинтересуван от тази тематика
4 мисля,че това всеки може да си го направи при желание в първото фото
5 виж 2 точка

Според мен не трябва да се търсат членове,те сами ще си намерат сайта ,,който търси намира,, съгласете се ,че един да кажем касапин не може да го агитирате да се регне у сайт за шофери,единственното изключение е моя милост ма тва е ,защото няма сайт за трактористи. :D :D :D
Мисля,че сайта е добре рекламиран за пример ви давам търсачка от сорта на GOOGLE там излиза ,тъй че ,който има желание и интерес ще го открие сайта.
Ако все пак нещо ви гложди отвътре нищо не ви пречи да кажете на свой приятели,колеги ,познати,да споделите линк на страницата си у фейса и други къде още съм ги проспал.

Ако пък искате да доказвате на някой ,че сте член на този сайт помолете Админа да ви направи членски карти  ;) :D :D :D :D :D

П.П. Момци просто си драскам не ми обръщайте внимание

Разпространих форума на всички колеги който имам в скайп и yahoo.Тези банери можем да ги сложим като подписи на други наши регистраций в други форуми.А това както казваш за фотото не е много вярно , защото когато сме повече хора и се направи поръчка от един сайт излиза много ама много по-евтино отколкото да си го правиш в фото или рекламна агенция.
И не виждам какво е лошото да имам членски карти колега ?  :)
www.sbps.eu

imter

Точно това казвам,че няма нищо лошо :),даже ми харесва като идея.

Trucker_Boy

Цитат на: imter - Събота, 29 Януари, 2011, 13:17:43
Точно това казвам,че няма нищо лошо :),даже ми харесва като идея.

Примерно след време когато се разрастне форума може да се въведе членство.
Член ще бъде всеки който си закупи рекламни материали на форума като тениски , химикални , рекламни стикери и др
Нека някой админ пише по темата  :)
www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Шефа е на път,точния израз е някой -администратор  ;)

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 29 Януари, 2011, 20:06:14
Шефа е на път,точния израз е някой -администратор  ;)

То администратори почти не влизат , аз от както имам регистрация тук виждам често само симидчиева :(
www.sbps.eu

admin

Симидчиева е модератор. А за членските карти ще го измислим как да стане. И за рекламните материали също.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Шеф на мен карта ми не трее ма ако мое едно мотиче ми измислите,че сте безгрешка

BoBy_BoY

Що да ти не требва,га идеш у хоремаку и го извадиш,и го удариш у масата знаеш ли колко ша цъкат по тебе,баце ??? И да има фотня на туи тескере...,огин шаи!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: boby_yor - Събота, 12 Февруари, 2011, 00:35:16
Що да ти не требва,га идеш у хоремаку и го извадиш,и го удариш у масата знаеш ли колко ша цъкат по тебе,баце ??? И да има фотня на туи тескере...,огин шаи!

Баце фърли ме у съвещание да ти каем ,лошо само ,че ТКЗС на кадро нема да знааш.Ма ,че чешем бръмбаро мое па да измъдрим нещо

Trucker_Boy

Имам страшна идея за нов баннер , админа кога има време може да ми пише  ;)
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu