• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предложение за набиране на потребители.

Започната от Trucker_Boy, Четвъртък, 27 Януари, 2011, 11:39:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Напиши си тук идеята, за да я прочетат и останалите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Понеделник, 14 Февруари, 2011, 09:17:16

Добре , идеята ми е следната. На тази снимка да направим камионите в цветовете на знамето ни ( червен , зелен , бял) по средата Магнума да е син защото иконите на форума са такива (бял , зелен , червен).Над камионите да пише Форум на българските шофъoери и под тях да е линка към форума в различен цвят.Какво ще кажете колеги ? Според мен ако това бъде новият ни баннер ще е много по-красиво ?  :) 
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

admin

Ако има някой, който разбира и може да го направи, нямам нищо против да видим какво ще се получи.

Trucker_Boy

За съжеление успях само да добавя надписи но да оцветя къбините нестава нещо :(

www.sbps.eu

imter

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 14 Февруари, 2011, 11:22:41
Цитат на: admin - Понеделник, 14 Февруари, 2011, 09:17:16

Добре , идеята ми е следната. На тази снимка да направим камионите в цветовете на знамето ни ( червен , зелен , бял) по средата Магнума да е син защото иконите на форума са такива (бял , зелен , червен).Над камионите да пише Форум на българските шофъoери и под тях да е линка към форума в различен цвят.Какво ще кажете колеги ? Според мен ако това бъде новият ни баннер ще е много по-красиво ?  :)  
И аз мисля,че ще стане много добре,а какво стана  с идеята за рекламните материали(тениски,химикалки)?

Trucker_Boy

Еми първо трябва да се съберем и да решим какво точно ще правим аз съм навит най-вече а стикери.
Ето един сайт ползват го много клубове за клубни предмети а и преди време тениските им бяха супер http://teniski.eu
  ;)
www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Само,а мъцнем,че без да го оцветявате директно го турите върху тениска с цветовете на българия предлагана от сайта,ще седи супер. ;)

р...

Аз искам тениска и химикалче...да не ме забравите.Принципно съм за рекламните материали.
Винаги има изход

р...

Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 09 Февруари, 2011, 21:29:34
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 29 Януари, 2011, 20:06:14
Шефа е на път,точния израз е някой -администратор  ;)

То администратори почти не влизат , аз от както имам регистрация тук виждам често само симидчиева :(

;D :)Ми тя щото убива работния ден-затуй.Жоре дай да оправим моя проблем,че виж и нощем тука седя...нещо ми отказа бутона "Изход"и затова си мислите,че все тука седя...
Винаги има изход

admin

Не знам какво да те правя с този "изход". Трябва да помисля къде може да е проблема.

BoBy_BoY

Що не се направят и значки? И друго- тези къде сме на гурбет как ще се възползваме от сувенирите?

Trucker_Boy

Цитат на: boby_yor - Понеделник, 14 Февруари, 2011, 18:39:33
Що не се направят и значки? И друго- тези къде сме на гурбет как ще се възползваме от сувенирите?
Ако може някой твой роднина ще поръча от България вместо теб и когато се прибереш ще си ги вземеш.  ;)
www.sbps.eu

BoBy_BoY

И така става! Август се прибирам и дано има изненади!

Trucker_Boy

Също така имам предложение ако е възможно някой админ или модератор да направи тема само за клипове където да пускаме клипа и да може да го коментираме , за да не се налага когато някой иска да сподели видео да се отваря нова тема ?? Ако е възможно и другите колеги са съгласни нека малко профилите се променят , например когато пускаме мнения да се показва само Аватара в по-голям размер , постовете на потребителя и ранга му.Според мен така ще бъде по-подреден форума ? :)
www.sbps.eu

admin

admin