• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предложение за набиране на потребители.

Започната от Trucker_Boy, Четвъртък, 27 Януари, 2011, 11:39:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Вторник, 15 Февруари, 2011, 12:39:25
Още от самото начало си има раздел "Видео" и се намира тук.
http://www.driver-bg.eu/index.php?board=17.0

Знам за този раздел , но не е ли по-правилно вместо за всяко видео да се прави нова тема да има една тема за всички клипове ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

admin

Според мен различните клипове трябва да са в различни теми. Може и да има повече клипове в една тема, но трябва да са на сходна тематика.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Вторник, 15 Февруари, 2011, 12:42:19
Според мен различните клипове трябва да са в различни теми. Може и да има повече клипове в една тема, но трябва да са на сходна тематика.

А какво ще кажеш за визията на даденият потребител ? В смисъл да се показва по-малко и по-важната информация , когато пишем по темите ?
www.sbps.eu

admin

Нещо не те разбирам... Какво точно за визията? Нали има поле за снимка. Сложи си снимка и ще те видят всички. Освен това има полета и за допълнителна информация. От рода на скайп, фейсбук, и-мейл, телефон и други. Какво още ти трябва?

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Вторник, 15 Февруари, 2011, 18:52:48
Нещо не те разбирам... Какво точно за визията? Нали има поле за снимка. Сложи си снимка и ще те видят всички. Освен това има полета и за допълнителна информация. От рода на скайп, фейсбук, и-мейл, телефон и други. Какво още ти трябва?

Има всичко необходимо в раздела лична информация , но аз говоря за визията примерно както сега пишем с вас в тази тема погледнето на моята регистрация колко ненужна информация се показва на всеки пост ? Според мен данните за активност и рейтинг са ненужни. И защо снимките на аватарите са с толкова малки ?
www.sbps.eu

admin

Никой до момента не се оплакал, че му пречи инфото за активност и рейтинг. Колко голяма искаш да е снимката на аватара ти? Колкото мигащата картинка от подписа ти или още по-голяма? Всъщност помисли по въпроса за размера на мигащия подпис, че се получава малко претрупано и може да се наложи да го намаля служебно поне наполовина.

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Сряда, 16 Февруари, 2011, 00:16:51
Никой до момента не се оплакал, че му пречи инфото за активност и рейтинг. Колко голяма искаш да е снимката на аватара ти? Колкото мигащата картинка от подписа ти или още по-голяма? Всъщност помисли по въпроса за размера на мигащия подпис, че се получава малко претрупано и може да се наложи да го намаля служебно поне наполовина.

Нямам в предвид аватара да стане чак толкова голям колкото подписа ми , но поне да бъде като размера в другите форуми а не да се виждат в "мини формат".Не разбирам за какво точно е тази активност ти хубаво влизаш обаче като не влезеш 1 ден тя падне на 0 ? То имаме около 180 абоната от които пишем редовно 10 човека.Никъде в форума няма тема за подписите и ограничения за тях , щом е проблем ще го махна.
www.sbps.eu

admin

Не съм казал, че подписа ти е проблем. Представи си обаче ако всеки си сложи подобен подпис, на какво ще заприлича форума? Опитай да го направиш просто статична картинка и мисля, че ще се слее с визията на форума.

Trucker_Boy

Ето какво направих днес , какво ще кажете колеги , давайте и предложения за цвета на буквите ?  :)

www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

imter

Trucker_Boy

www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Убао де ма че кичите ли некое на тениски и кое,че е?

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 20 Февруари, 2011, 16:19:32
Убао де ма че кичите ли некое на тениски и кое,че е?

Еми най-добре да дойда Админа и да пусне една анкета , да предложи ако иска нещо да променя по буквите и ще се решава  :)
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu