• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предложение за набиране на потребители.

Започната от Trucker_Boy, Четвъртък, 27 Януари, 2011, 11:39:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

antoniyu

ЦитатТъжен ъъъ не е гот с червено Тракерчо по-добре Форум да е бяло ,Българските да е зелено,а шоферите да си останат зелени,но пак няма да е цветово изпипана преди както си беше е супер.
Мойте поздравления много добри ги правиш

П.П.Аз само изразих мнение не се пробвай да го преправяш ,всеки си ма вкус .

Така как е
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

Мисля,че се получи добре
цигарените кутии?

antoniyu

цигарените кутии?

Trucker_Boy

Браво колега , а през paint-а ли ги направи ?
Ще я форматирам в правилният размер ;)
Добавих и малко яркост на цветовете също.Ако някой иска можем да опитаме да направим  ефект при който фаровете на всичките камиони да премигват.

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

antoniyu

Колега с corel draw x5.А това за фаровете е идея  сега ще кача и друга да се види какъв ефект има.За календари и други работи например визитки имам идея.Скоро правих едни визитки и само го дадох да се разпечатат в Пловдив в Дигитален център зебра (15 ЛВ) само за напечатване и рязане работат беше от мен.Става и  календар голям.Миналата година имах календар за почивните и празнични дни на държавите беше австрийски и е във вид на книга много добре замислен и осъществен.   
цигарените кутии?

antoniyu

цигарените кутии?

antoniyu

Направих с я фотошопа и клипче около 7 секунди с премигващи фарове но не мога да го сейфна така,че да се види тук
цигарените кутии?

Trucker_Boy

www.sbps.eu

antoniyu

цигарените кутии?

Trucker_Boy

www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Много добре момци,доказахте за сетен път,че колективната игра е по-добрата.
Шапка ви свалям добри идеи и добра реализация.
Лично мен ме грабнахте  ;) ма като стар нахалитет пак да питам може ли да се ползва банерчето  ;)

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 04 Март, 2011, 10:06:44
Много добре момци,доказахте за сетен път,че колективната игра е по-добрата.
Шапка ви свалям добри идеи и добра реализация.
Лично мен ме грабнахте  ;) ма като стар нахалитет пак да питам може ли да се ползва банерчето  ;)

Да разбира се , дано и на админа да му хареса и да го ползваме  :D
www.sbps.eu

р...

Цитат на: antoniyu - Четвъртък, 03 Март, 2011, 14:06:24
Колега с corel draw x5.А това за фаровете е идея  сега ще кача и друга да се види какъв ефект има.За календари и други работи например визитки имам идея.Скоро правих едни визитки и само го дадох да се разпечатат в Пловдив в Дигитален център зебра (15 ЛВ) само за напечатване и рязане работат беше от мен.Става и  календар голям.Миналата година имах календар за почивните и празнични дни на държавите беше австрийски и е във вид на книга много добре замислен и осъществен.   
Може ли да се свържеш с мене на лични и да уговорим за Пловдив една конкретна бройка -има желаещи.Ако трябва предварително ще платим ,но дай оферта по точна.
Винаги има изход

Trucker_Boy

Дано да ви хареса  :)
Скоро още нови предложения

www.sbps.eu

admin

Невероятно! Вдигни му само малко възглавниците на ремаркето, за да се изправи и да го слагам като второ лого горе вдясно.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Понеделник, 25 Април, 2011, 22:20:55
Невероятно! Вдигни му само малко възглавниците на ремаркето, за да се изправи и да го слагам като второ лого горе вдясно.

Много бих желал , но няма ли да изгубим така автентичният стил ?
Ще се опитам , имам още един модел на Скания , по-късно ще го кача  :)
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu