• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предложение за набиране на потребители.

Започната от Trucker_Boy, Четвъртък, 27 Януари, 2011, 11:39:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Красимир Иванов

Цитат на: admin - Неделя, 05 Юни, 2011, 14:05:47
Според мен в банера на заглавната страница на форума не е нужно да се изписва и URL. Ако се намали и броя на камионите, мисля, че ще стане по-добре.
Аз по-горните банери ги правих, за да ги раздаваме за слагане в други сайтове.
Така как е?
Заповядайте в групата на форума във Vbox-http://vbox7.com/groups/driversbg/.

Красимир Иванов

Заповядайте в групата на форума във Vbox-http://vbox7.com/groups/driversbg/.

Trucker_Boy

Ето още няколко страхотни снимки , дано ти свършат работа . ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Trucker_Boy

Хрумна ми една идея за баннер , та значи да се намерят 3 камиона в бяло , зелено и червено.
Така хем се "подсказва" ,че форумът е за шофьори хем ,че той е български.
Дано идеята да ви хареса ето още една снимка над която може да се работи.
www.sbps.eu

!na

Шернах линк към форума през профила ми във фб, да видим  ;D
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Trucker_Boy

Нещо ново да пусна ,че отдавна не бях правил.
www.sbps.eu

BGTruckers

Много добра идея, или поне в пъти по-добра от американския камион, който е лице на форума в момента, въпреки че банерите имат по-скоро рекламна цел и като цяло не са най-удачния избор за "лого" на форума.
Ако си ги направил пък с цел реклама - мисля, че името на форума и линка трябва да са с друг цвят за да изпъкват пред "магистралните табели", поне това е моето виждане и не искам да ангажирам никого с него.

Trucker_Boy

Цитат на: BGTruckers - Вторник, 21 Юни, 2011, 23:43:37
Много добра идея, или поне в пъти по-добра от американския камион, който е лице на форума в момента, въпреки че банерите имат по-скоро рекламна цел и като цяло не са най-удачния избор за "лого" на форума.
Ако си ги направил пък с цел реклама - мисля, че името на форума и линка трябва да са с друг цвят за да изпъкват пред "магистралните табели", поне това е моето виждане и не искам да ангажирам никого с него.

Благодаря ти , отворен съм към всякакви предложения.
Ако имаш някакви идеи за баннера може да пуснеш и ти.
www.sbps.eu

BoBy_BoY

Цитат на: Trucker_Boy - Вторник, 21 Юни, 2011, 22:22:45
Нещо ново да пусна ,че отдавна не бях правил.
Баце, голям новатор си, но това тука си мислим че по-скоро си е за винетки или нещо подобно! ::)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Бацета не знам как ги агитирате,но да Ви мъцнем от 1 седмица се пробам само да четнем и познайте едно големо нищо,под нищо разбирайте нищо интересно пълна загуба на време,добре,че днес Ви пооспамих форумчето та има кво да четне бъдещия юзър,стегайте се ,аз си се заяждам вече само или четем колко да не е без ич заинтригувайте си членовете и членките бъдещи тва е моя съветец и да питам има сигур 200 банера като предложения някои много добри ма си седи стария,ми сешай те се той и че си остане не си абете времето.

admin

Личи ти, че се заяждаш. Неделята ти е лош ден, или само днес е така при теб? Аз пък всеки ден намирам нови и интересни неща във форума. Относно банера, не ти харесва ли, или какво точно трябва да има като банер? Не си спомням Мтел колко пари платиха на автора на тяхното лого, но ако искаш, да съберем пари и да си обявим конкурс за лого и банер. Щом си стои същия банер, значи нищо по-добро не се е появило до момента или не е настъпил момента за смяната му. Някакви други предложения имаш ли относно развитието на форума?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 26 Юни, 2011, 14:34:19
Бацета не знам как ги агитирате,но да Ви мъцнем от 1 седмица се пробам само да четнем и познайте едно големо нищо,под нищо разбирайте нищо интересно пълна загуба на време,добре,че днес Ви пооспамих форумчето та има кво да четне бъдещия юзър,стегайте се ,аз си се заяждам вече само или четем колко да не е без ич заинтригувайте си членовете и членките бъдещи тва е моя съветец и да питам има сигур 200 банера като предложения някои много добри ма си седи стария,ми сешай те се той и че си остане не си абете времето.

Виж баце , както си пише админ-а по-долу е прав.
Поне аз не се занимавам професионално с банери и се извинявам ако не ги правя приемливи.
Всичките ми опити са били с цел да развия форума! ;)
www.sbps.eu

admin

Аз не съм казал, че банерите са лоши или нещо подобно. Просто нито един банер не ми е грабнал окото, за да го сложа веднага на мястото на стария. А и не разбирам какъв е точно проблема с банера? Това ли е най-важното нещо във форума? Или онези 344 потребителя от общо 533 към днешна дата, които участват в ролята на наблюдатели и нямат нито една публикация до момента? Да не ровя сега още колко има с по 1 или 2 публикации. Принципно всеки форум е така, има и писачи, има и зяпачи. Не се сърдя на никого, но ако всеки беше написал поне 1/10 от моите или на останалите участници с над 100 публикации, този форум щеше да има съвсем друг вид.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Па Ви Трактористто виновен,само си мъцам бре ,кво ми се палите толкоз ,М тел и форум у нета да близко е щех да се сетим и сам ма ако не тая година па догодина и нещо ако трее се киха мъцайте надиплил съм ги бре тва да Ви е зора.

!na

Трактористе, развитието на един форум е в резултат от информацията и дискусиите м/у форумците и донякъде амини и модове.
В този смисъл, админа е прав.
Но и ти си прав, че трябва да има повече интересни теми, за да има и повече интерес.
В крайна с/ка обаче, форумът като общност се развива по свой начин. Естеството ви на работа е такова, че няма как денонощно да висите тук и да правите тарапана :)
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Trucker_Boy

Къде са желаещите да помогнат ?
Малко снимки от мен :
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu