• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предложение за набиране на потребители.

Започната от Trucker_Boy, Четвъртък, 27 Януари, 2011, 11:39:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: Ina - Петък, 08 Юли, 2011, 23:15:24
По мои наблюдения, броят на регнатите потребители, че и на гостите, нараства радостно.

И моите наблюдения съвпадат изцяло с твоите. Да се надяваме, че тенденцията за възходящо развитие на форума ще се запази и потребителите ще стават все повече.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Петък, 08 Юли, 2011, 23:45:51
По мои наблюдения, броят на регнатите потребители, че и на гостите, нараства радостно.

И моите наблюдения съвпадат изцяло с твоите. Да се надяваме, че тенденцията за възходящо развитие на форума ще се запази и потребителите ще стават все повече.

Почти на всяка тема в която искам да пиша ми излиза предупреждение ,че точно преди мен някой е отговорил защото излиза ,че потребителите са ненаситни да изкажат своето мнение а това страшно ме радва !  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

!.!.!

Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 08 Юли, 2011, 23:59:14
Цитат на: admin - Петък, 08 Юли, 2011, 23:45:51

Почти на всяка тема в която искам да пиша ми излиза предупреждение ,че точно преди мен някой е отговорил защото излиза ,че потребителите са ненаситни да изкажат своето мнение а това страшно ме радва !  ;D

А не е ли това идеята да се развива саита ?
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Trucker_Boy

Цитат

Почти на всяка тема в която искам да пиша ми излиза предупреждение ,че точно преди мен някой е отговорил защото излиза ,че потребителите са ненаситни да изкажат своето мнение а това страшно ме радва !  ;D

Цитат
А не е ли това идеята да се развива саита ?

Да , защо ?
www.sbps.eu

!.!.!

Хубаво е че всички или почти всички присъстващи вземат участие по темите .И това не е само тази вечер.
Под секрет-правя ви малко рекламка на саитчето :).Ще се радвам ако помогна за по-вече потребители.
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Trucker_Boy

Цитат на: Илиева - Събота, 09 Юли, 2011, 00:18:48
Хубаво е че всички или почти всички присъстващи вземат участие по темите .И това не е само тази вечер.
Под секрет-правя ви малко рекламка на саитчето :).Ще се радвам ако помогна за по-вече потребители.

Така е жалко е само ,че има доста гости ,които само четат и не вземат участия.
Някъде по друга тема Админа беше дал информация за точната им бройка.
www.sbps.eu

!na

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 09 Юли, 2011, 00:37:20
Така е жалко е само ,че има доста гости ,които само четат и не вземат участия.
Някъде по друга тема Админа беше дал информация за точната им бройка.

Това не бива да те притеснява.
Много хора имат нужда от време да свикнат, да почетат и да преценят дали и кога да се регистрират.
Има и други, регистрирани, които пък само четат. Не обичат да пишат.
Нормално е.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Trucker_Boy

Една прясна идея (основата от значката я намерих в google) и стари преправени предложения.
www.sbps.eu

paco

Няма никакъв проблем да се разрастне (форума) стига да защитава интересите на тия заради които е създаден...........................

admin

Цитат на: paco - Вторник, 12 Юли, 2011, 00:06:47
Няма никакъв проблем да се разрастне (форума) стига да защитава интересите на тия заради които е създаден...........................

Мисля, че до този момент форумът е изцяло в услуга и в защита на всички нас.

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Вторник, 12 Юли, 2011, 00:10:27
Цитат на: paco - Вторник, 12 Юли, 2011, 00:06:47

Мисля, че до този момент форумът е изцяло в услуга и в защита на всички нас.

Ако не беше така нямаше да има толкова много нови потребители.
Убеден съм ,че всички се стремим да качваме полезна и важна информация за всички.
www.sbps.eu

bat MIRKO

Определено е във услуга момци и моми.Най-малкото което е си купих станция за което се радвам.А за такива гълъби дето си мислят че сме поставени лица ще кажа само:" Щом не ВИ изнася момци напуснете сайта и не влизайте повече,Гузен не гонен бяга."

Trucker_Boy

Айде хакери , дано някой използва всичките снимки които качвам.
Надявам се ,че някой пичага ще помогне !  :)
www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

С колегата the_driver ставаме 700 членове бацета и ник нейма на 700-ия член е баш подобаващо.Добре дошъл от мен the_driver дано тук ти хареса. ;)

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu