• Welcome to Форум на българските шофьори.

Затварянето на Megaupload и наказателните акции на Anonimous

Започната от Lorinser, Петък, 27 Януари, 2012, 22:32:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lorinser

Поредната акция на Американското правителство и типичното за тях налагане на монопол със SOPA и PIPA безумията. Anonimous обаче мисля този път няма да оставят така нещата.Поредната им акция бе разбиване и публикуване в интернет пространството лично адреса на шефа на ФБР  ;D . По Испанските информационни агенции вчера обявиха че се очакват нови хакерски атаки от Анонимус. Официално бе побликувано, че в най-големия в света сайт за споделяне имало качени 29 нелегални филма и това било една от причината да го затворят.Питам се аз, защо не са изтрили нелегалния софтуер  ??? , защо в тубата когато се качи нелицензирана информация закрит, бива изтривана, а не закрит сайта.Лично аз подкрепям действията на Анонимус и очаквам от тях нови хакерски атаки в знак на протест.

Бриги Магнито

Бацин или съм пиян или си объркал форумите бре.
Тук мислим орът хората ,а не хакват.

Бриги Магнито

loshdancho

Виленчо  първо професията обърка  сега форума,  къде са ти очите бре човек гледай какво правишшшш. :D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Lorinser

Пуснал съм го в раздел новини.Има хора в този форум, които се интересуват от софтуер.

admin

Цитат на: В.Димитров - Събота, 28 Януари, 2012, 02:21:03
Пуснал съм го в раздел новини.Има хора в този форум, които се интересуват от софтуер.

А аз го преместих в "Споделено" тъй като в новини е редно да присъстват новини, свързани с тематиката на форума. Но иначе си прав, интересуваме се и от софтуер. От хардуер също. ;)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

!na

Цитат на: В.Димитров - Петък, 27 Януари, 2012, 22:32:41
..Лично аз подкрепям действията на Анонимус и очаквам от тях нови хакерски атаки в знак на протест.

И аз. Влизаме в матрицата и за съжаление май няма кой да обърне процеса.  :(
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Събота, 28 Януари, 2012, 09:34:00

И аз. Влизаме в матрицата и за съжаление май няма кой да обърне процеса.  :(
Баси не знаеш колко си права.

Lorinser

Ако искаш вкарай темата ми и в рецикле бин.Тук простотията преопбладава, даже може да качиш на пиедестал дебилските изказвания на бригадира.

Знаеш ли искам да ми изтриеш ника , простотията винаги ме е дразнела, и не желая да участвам в този форум лансиращ дебили. Айде със здраве. Ще чакам и ще рефрешвам докато не ми бъде изтрит акаунта.

Lorinser

Цитат на: Бригадира - Събота, 28 Януари, 2012, 01:17:18
Бацин или съм пиян или си объркал форумите бре.
Тук мислим орът хората ,а не хакват.

Ти какъв беше бе , че да ми даваш наклон на оная работа къде и какво да пиша?

admin

Цитат на: В.Димитров - Сряда, 01 Февруари, 2012, 21:28:02
Ако искаш вкарай темата ми и в рецикле бин.Тук простотията преопбладава, даже може да качиш на пиедестал дебилските изказвания на бригадира.

Знаеш ли искам да ми изтриеш ника , простотията винаги ме е дразнела, и не желая да участвам в този форум лансиращ дебили. Айде със здраве. Ще чакам и ще рефрешвам докато не ми бъде изтрит акаунта.

Мислех да ти изтрия директно публикацията, но ще я оставя, за да видят и останалите потребители що за хора се появяват във форума. Предупредих те няколко пъти да не оплюваш създаденото до момента, но ти явно си един ужасно недоволен човек и е трудно да ти се угоди. Няма как да ти търпя повече глупостите и е щастие за мен, че си взел такова решение. Като не желаеш да участваш, върви си по пътя и не се занимавай с нас.

admin