• Welcome to Форум на българските шофьори.

Повод за гласуване с минус - обяснение на вота.

Започната от loshdancho, Сряда, 01 Февруари, 2012, 11:18:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Ха сега да се види, има ли достойни  хора ,които да обяснят къде кога и защо са дали минус на даден колега?
И понже аз започвам темата ще си кажа :
Хан крум заради обидите и надменноста .
В.Димитов, заради  голямото его  с което  ми е струва, че обижда  колегите ,които нямат неговите възможности(това е лично мое мнение)
Driver 1    заради   това , че   не можа да разбере- "право куме та в очите" не е начина .
  Бриги  също има   но там  е друго обяснението.

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

admin

Не им се ядосвай, и без това няма да си признаят. Като си гледам броя на минусите, чак не разбирам що за злоба има събрана в тези хора. Но пък не им се сърдя, всеки има право да си изрази свободно мнението. Дори има вероятност някой от тях да се почувства и по-добре от поставянето на минуси. Или казано по друг начин, когато свършат аргументите, започват минусите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Въобще не им се ядосвам, даже се забавлявам и очаквам ако за доблестни да си признаят и да дадат причината. Идеални хора няма и  ако мога да  разбера защо е така съм отворен за критика.

FH16

???чуда се Бриги от где ги има тия 362 минуса ??? като не съм му дала ни един аз .... сега го зафатам та да му станат 1000 :)

imter

Аз на никой до сега не съм слагал "-",просто не им обръщам внимание,а и според мен не е толкова важно кой колко "-" или "+" има.

FH16

Цитат на: imter - Сряда, 01 Февруари, 2012, 12:34:22
Аз на никой до сега не съм слагал "-",просто не им обръщам внимание,а и според мен не е толкова важно кой колко "-" или "+" има.

Напълно съм съгласна с теб,и аз имам минуси но не го отчитам като негативно мнение към мен а като някакво мниение.Незнам защо Данчо толко се връзва на тези минуси.В крайна сметка всеки има право на мнение и глас...неможе всички да сме на едно мнение и да се харесваме.

driver1

Тъй като видях и своя ник включен в "списъка на позора" :) от loshdancho, след кратко колебание реших все пак да се включа с мнение по темата. За по-късно включилите своя телевизор ще кажа, че вече съм го правил, но не успях да убедя аудиторията в тезата си и смятах това за приключено. А твърдението ми беше, че така организиран вота е несъстоятелен и не дава ясна представа за какво всъщност се гласува. Бях предложил - при техническа възможност да се гласува с "+", или "-" за конкретна публикация, така ще става ясно, чий теми, или позиции се приемат, или - не. Защото гласуването, ей тъй, по принцип, нищо не показва. Все едно - това не се случи и смятах, че темата е приключена. И изведнъж се явява колегата LKW, а впоследствие и loshdancho и реват с глас за рейтингите си! Дори се говори за егото на колега, за някакви "испански" вотове и прочее глупости. За неразбралите досега ще подчертая още веднъж, че за мен това са нелепици - няма как да знае някой, що за човек стои зад един ник, без дори да си го виждал и да си изял с него поне лъжица сол. Това първо. И второ:Не смятам, че е във възможностите на някой тук да определи качествата и недостатъците на евентуален опонент на база мнението му по дадена тема. Подчертавам, че не ми пука, колко минуси, или плюсове ще ми бъдат сложени - това няма да ме направи, нито по-добър, нито по-лош човек. А пък ако се говори за его, за него трябва да се замислят тези, които непрекъснато броят плюсове и минуси...Тук съм за да добия информация по теми, които не са ми ясни, понякога се опитвам да бъда полезен със инфото, което самият аз имам, и...това е. Пожелавам на някои колеги да поработят повечко и над грамотността си, не само за да не се излагат, но и да бъдат по-ясни в тезите, които застъпват в коментарите си.

loshdancho

Аз точно за това отворих темата !
 Не е нужно да се дават коментари на минали мнения по темата а просто да  се обясни - какво не одобряваш  в публикацията на даден човек .
 За което  явно   няма желание.
А като не те интересува, просто подминаваш.
П.П . на колегата Georgi87  ако е ме лъже паметта , заради темата с алкохола и шофирането.

!na

Дане, каквото и да напишеш и колкото и теми да отвориш, повечето хора няма да се изправят пред другарски съд да се обясняват на кого и защо бацат минуси. Ми влече ги, правят го.

Вместо да се ангажирате с такива емоции и писания, съсредоточете се върху старта на стартовете ... 1ви февруари е...пак аз ли да ви подсещам  :D
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

driver1

Цитат на: loshdancho - Сряда, 01 Февруари, 2012, 13:29:21
Аз точно за това отворих темата !
  Не е нужно да се дават коментари на минали мнения по темата а просто да  се обясни - какво не одобряваш  в публикацията на даден човек .
  За което  явно   няма желание.
А като не те интересува, просто подминаваш.

Е, за какво спорим тогава? Освен това, дали ще си спомниш, че точно ти заключи една тема - за да не дадеш възможност за изказване на мнения? С нелепия довод, че щяла да се обиди мениджърката от Скания-България! И като се обиди, та к'во!? Ще спре да продава камиони на българи ли? Да не говорим, че личността и, а и марката по никакъв начин не бяха отричани. Очакваше се само отговор за мотивите да бъде стеснен кръгът от участниците в състезанието на Скания.

Boroman21

Аз не знам защо приемате рейтинг системата толкоз сериозно ?Обяснете .Това дали имам 1-100 или 1000 минуса или плюса изобщо не може да ми наклони шапката.За мен това даже може да създаде допълнителни дразги във форума.

driver1

Цитат на: Boroman21 - Сряда, 01 Февруари, 2012, 13:43:47
Аз не знам защо приемате рейтинг системата толкоз сериозно ?Обяснете .Това дали имам 1-100 или 1000 минуса или плюса изобщо не може да ми наклони шапката.За мен това даже може да създаде допълнителни дразги във форума.

Именно! Казал си го с по-малко думи от мен.

loshdancho

човече защо преиначаваш нещата?
Къде съм казал -че ще се обиди?
Казах - че заради опитите за заяждане!!!
  И какво стана на края? Не бях ли прав , защото от тогава ни  вест ни кост от Скания!
И пак  искам да напомня
"Не е нужно да се дават коментари на минали мнения по темата а просто да  се обясни - какво не одобряваш  в публикацията на даден човек и защо си му дал минус .
  За което  явно   няма желание.
А като не те интересува, просто подминаваш."
Хайде стига .

driver1

Въпрос на тълкуване, аз не мисля така. И не ми казвай "стига"! Отваряш тема, а искаш само твоето мнение да се чува...Остава и да я заключиш за да го постигнеш...:)

zli1

разделяй и владей

zli1

разделяй и владей