• Welcome to Форум на българските шофьори.

Повод за гласуване с минус - обяснение на вота.

Започната от loshdancho, Сряда, 01 Февруари, 2012, 11:18:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Цитат на: driver1 - Сряда, 01 Февруари, 2012, 14:04:37
   Въпрос на тълкуване, аз не мисля така. И не ми казвай "стига"! Отваряш тема, а искаш само твоето мнение да се чува...Остава и да я заключиш за да го постигнеш...:)

А уж не те интересувало... Ще падна от смях ;D ;D ;D.
  След толкова  толкова " обяснения" от твоя страна, така и не се разбра  нищо...опс грешка разбра се ,че съм те засегнал и не търпиш критика.  През цялото време само обясняваш кое как е трябвало да бъде според теб и с кое не си съгласен.
А за гласуването нито дума ...
Прилича ми на приказката - гузен не гонен!
Е а кажи де на кой  и защо си му цъкнал минус?
Или нещо криеш да не се засрамиш  :D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

VOLVO 480

Във крайна сметка не разбрах пък на мен от къде ми дойдоха тия 2 минуса!!! :o :o :o :D

VOLVO 480

loshdancho

ООО теб съм те забравил единия е от мен за клипчето с печката. :D

VOLVO 480

Цитат на: loshdancho - Сряда, 01 Февруари, 2012, 15:04:34
ООО теб съм те забравил единия е от мен за клипчето с печката. :D

Е то бива бива да си лош Данчо ама пък чак толкова да си лош не съм очаквал!! :D :D

FH16

Цитат на: VOLVO 480 - Сряда, 01 Февруари, 2012, 15:03:14
Във крайна сметка не разбрах пък на мен от къде ми дойдоха тия 2 минуса!!! :o :o :o :D

Втория ти минус е от мен,за клипа с печката.

LKW

Никога няма да си кажат кой са.На мен мие много интересно кой се е хванал за мене и всеки ден си баца минусчета ей така.Нека излезне и си каже "Аз давам всеки ден минуси на LKW защото пише глупости и неверни неща"  да го видиме кой е.Пак казвам от зависчий ми е писнало на ку.. .Първите ми нинуси тука бяха за една тема дето му обясних на един специалист ,че има название "трета страна" при ТИР-карнетите формално не писмено , той обаче продължи да ми спори.След това имахме малък спор с колегата Динко ,след това моята тема Следва продължение ,и точно от нея някой започна да не ме "харесва".Темата беше за запознанство , за жени ,забавление , не спамене в други теми обаче явно на някой не му хареса и се почна.Може пък тука да има некой гей ,одеда знам.Другия вариант е ,че некой завижда на знанията ми и си ми баца минусите.
По темата минус не съм дал на никой до сега в този форум.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

FH16

Цитат на: LKW - Сряда, 01 Февруари, 2012, 15:10:59
Никога няма да си кажат кой са.На мен мие много интересно кой се е хванал за мене и всеки ден си баца минусчета ей така.Нека излезне и си каже "Аз давам всеки ден минуси на LKW защото пише глупости и неверни неща"  да го видиме кой е.Пак казвам от зависчий ми е писнало на ку.. .Първите ми нинуси тука бяха за една тема дето му обясних на един специалист ,че има название "трета страна" при ТИР-карнетите формално не писмено , той обаче продължи да ми спори.След това имахме малък спор с колегата Динко ,след това моята тема Следва продължение ,и точно от нея някой започна да не ме "харесва".Темата беше за запознанство , за жени ,забавление , не спамене в други теми обаче явно на някой не му хареса и се почна.Може пък тука да има некой гей ,одеда знам.Другия вариант е ,че некой завижда на знанията ми и си ми баца минусите.
По темата минус не съм дал на никой до сега в този форум.

Аз малко ти бех обидена за тезата ти че само у администрацията има готини каки ,ама минуси не съм ти слагала ;D

driver1

loshdancho, не четеш внимателно, батка! Не ти е за пръв път. Засегнал си ме дотолкова, че подмяташ някакви глупости, които са твои предположения. Не се чувствам длъжен да ти обяснявам на кого съм сложил минус, но за да си доволен ще ти кажа: някъде в началото на регистрацията си тук сложих 2-3 минуса, дори и не си спомням на кого и защо. После се убедих, че това са глупости и престанах да обръщам внимание на това. За разлика от теб.
  Както и да е. Проумей, че няма как всички да те харесват. Аз дори бих се притеснил, ако всички ми ръкопляскат.

admin

Цитат на: !na - Сряда, 01 Февруари, 2012, 13:35:42
Дане, каквото и да напишеш и колкото и теми да отвориш, повечето хора няма да се изправят пред другарски съд да се обясняват на кого и защо бацат минуси. Ми влече ги, правят го.

Вместо да се ангажирате с такива емоции и писания, съсредоточете се върху старта на стартовете ... 1ви февруари е...пак аз ли да ви подсещам  :D

Стар съм вече за старта на стартовете. Не ме искат и това си е. Няма да има тази година нито шапки, нито фланелки, нито каране на камиони и картове... Мъка.... :(
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

trenti

Цитат на: zli1 - Сряда, 01 Февруари, 2012, 14:31:08
Детска му работа, плюсчета и минусчета. ??? ??? ??? ??? ;D
Май май  ;D

Най-добре ще е ако е възможно да се направи статистика за профила и да пише кой от кого е получил + или - и на кое мнение, също да може да се гласува и за тема  ;)
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

LKW

Много добро предложение.Админе става ли това да стане.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

sasho2202

И на мен ми цвъкат минуси.Но ми е през Камиона. ;D.Явно има доста комлексари,който смятат че само тяхното мнение е правилно.Таман ще съм последовател на Бриги в отрицателния вот. :)
"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

admin

Цитат на: LKW - Сряда, 01 Февруари, 2012, 18:17:48
Много добро предложение.Админе става ли това да стане.

Към настоящия момент такава опция не е възможна. Вероятно и за в бъдеще няма да може нищо да се направи.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

zli1

Цитат на: Иво - Сряда, 01 Февруари, 2012, 16:42:11
Цитат на: zli1 - Сряда, 01 Февруари, 2012, 14:31:08
Детска му работа, плюсчета и минусчета. ??? ??? ??? ??? ;D
Май май  ;D

Най-добре ще е ако е възможно да се направи статистика за профила и да пише кой от кого е получил + или - и на кое мнение, също да може да се гласува и за тема  ;)
да да   ;D ;D ;D ;D               
разделяй и владей

driver1

...и да даде обяснение, да се покае и да обещае, че повече няма да прави така!  :) :) :)

driver1