• Welcome to Форум на българските шофьори.

Повод за гласуване с минус - обяснение на вота.

Започната от loshdancho, Сряда, 01 Февруари, 2012, 11:18:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Това се опитах да обясня - не само, че съм карал доста хладилен камион, но и трудовия ми стаж в межд. транспорт е повече от годините на които е хлапето. А той се фъчка тука и се опитва да ме изпитва. Ми - ОК, знаеш повече LKW, всичките ти минуси са ти от мен (по 2 на ден!)и ползвам навигация за да си намеря пътя към дома, иначе замръквам у комшийката. Ай, сега, спи спокойно! :)

driver1

LKW

Незнам аз колко съм грамотен но нито един твой пост няма смисъл.Теб те дразни ,че има хора които правят нещо полезно за форума.Попитах те защо си се регистрирал във форума.Админе такива хора не са полезни за форума.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

LKW

WWW.elmaz.com

Don_Bazilio

Шо се дрънкате за глупости? Ми тва е демокрацията - всеки да си каже мнението. Ама без обиди и изхвърляния, моля! Това е селяния абсолютна! Вие такива ли сте? Мисля, че не сте!!!
    Айде, спрете се!

driver1

Цитат на: LKW - Вторник, 07 Февруари, 2012, 23:00:04
Незнам аз колко съм грамотен но нито един твой пост няма смисъл.Теб те дразни ,че има хора които правят нещо полезно за форума.Попитах те защо си се регистрирал във форума.Админе такива хора не са полезни за форума.

Хахахахаха

LKW

Господин адвокат ,някъде да съм писал  това което ти казваш.Дривер едно не ме "харесва" защото пиша верни и полезни неща в този форум но пък съм много млад и според него не трябва още да ги пиша.Ако спамех и пишех глупости в темите на хората и бях "на всяка манджа меродия"както е Дривер едно ще ше да е точно всичко.Искам в този форум да има само полезни неща и затова толко се паля.Това беше към Иво.
WWW.elmaz.com

admin

Цитат на: LKW - Вторник, 07 Февруари, 2012, 23:15:19
Господин адвокат ,някъде да съм писал  това което ти казваш.Дривер едно не ме "харесва" защото пиша верни и полезни неща в този форум но пък съм много млад и според него не трябва още да ги пиша.Ако спамех и пишех глупости в темите на хората и бях "на всяка манджа меродия"както е Дривер едно ще ше да е точно всичко.Искам в този форум да има само полезни неща и затова толко се паля.Това беше към Иво.

А сега да не те подхвана аз относно темата за колежките на Ина. Или ще кажеш, че и това са полезни неща. Всеки има право на мнение, стига да не нарушава добрия тон. Приеми, че Driver-а не те харесва и обърни внимание на колежките на Ина. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Ето, виждаш ли колко си заслепен, малкия? Изрично уточних, че рядко пиша и повече чета тук и то за неща за които съм убеден, че познавам. Същевременно подчертах, че не съм против това да пишеш, колкото си искаш. На всяка манджа мерудия съм не аз, а именно ти. Регистрирайки се тук не съм сключил никакъв ангажимент да бъда полезен някому. Ако се случи - добре, ако - не, пак добре. А пък честите подмятания и драми около тия рейтинги са си откровено дразнещи. Също и воплите ти към Админа относно полезността, или вредността на един или друг. Приеми света такъв, какъвто е и не очаквай всички да те харесват.

Lorinser

Мога ли да използвам темата за да помоля админа да ми занули рейтинга.

DeDo Vi

Тази тема смешна май стана. Е толкова ли е важно дали имаш минус или плюс? Аз чак днес разбрах че има такава екстра у форума. Даже гледам че и админчо е нацвъкан с минуси, ама не реве.

admin

Цитат на: В.Димитров - Вторник, 07 Февруари, 2012, 23:45:20
Мога ли да използвам темата за да помоля админа да ми занули рейтинга.

Разбира се. Преди малко и на LKW ги премахнах по негово желание.

loshdancho

Аз пък мисля моите да си ги отглеждам да станат повечко. Не се знае какво време идва , може  да потрябват за нещо. :D
  Ама пък от друга стана винаги мога да добия втора реколта. ;)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

Цитат на: LKW - Вторник, 07 Февруари, 2012, 23:15:19
Колега,не ми се обръщаи с тия изтъркани фрази-адвокат.Не съм адвокат на никои тука,просто мисля че не се познаваме толко,за да знаеме,кои какво е карал и кои,какво може,заради това писах,че не се знае дали колегата не кара в момента хладилник,или пък не е карал някога,за да го изпитваш толкова остро тук.И смятам,че няма смисъл от тези излишни спорове и заяждания.

FH16

::)...явно много скучаете като почивате.
Страшна тема сте отворили...плюсове и минуси ??? ,на кои му пука?
Админ,неразбрах само какво общо имат колежките на Ина ???

admin

Цитат на: FH16 - Сряда, 08 Февруари, 2012, 12:37:08
......Админ,неразбрах само какво общо имат колежките на Ина ???

Колегата LKW проявява интерес към вас. :)

georgi87

Абе баце на вас ви е майтап работата :D ама в некой фирми са казали на шофьорите си че от този виртуален рейтинг ще зависи дали ще имат премии към заплатите или ще има резане така че не се сърдете на некой им зависи живото от тия минуси и плюсове :D.

georgi87