• Welcome to Форум на българските шофьори.

Тунинг!!!

Започната от BoBy_BoY, Неделя, 30 Януари, 2011, 14:31:41

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

admin

А защо не си купи направо ленти с диоди? Много по-лесно се слагат. А за бългериън катаджия нещата са непредсказуеми. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Шеф мноо им дълга цената оферта от под 7лв. метъра не видех,прости сметки 27м жълта по 7 и към 10м червена пак горе по толкова,ще ми фалира колхозната каса иначе диодчетата ги уредих по 10 ст.броя колко и друго да искача пак ще е на половина ,пък и ще се занимавам  :D главнио агроном може да ме поощри,засега го агитирах с дялово участие в консумативите  ;) ;) ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Щом главния агроном има дялово участие, няма да се плашиш. Дай нещо линк за диодчетата, може и други да решат да си сложат.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

мммм трудно ми е,поръчах ги в Ст. град има магазинче за ел. джаджи иначе ето ви сайт,но малко по-скъпи http://led.omega-light.com/

admin

Успех в начинанието и няма да е лошо да сложиш малко снимки от крайния резултат.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Задължително,стига преди това да не викам пожарната  ;)

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Реших да спамна,диодчетата са мноо ефтинки в ,,e bay ,, поръчах си 100бр, за 3,12$ в офертата влиза и безплатна доставка или тъй наречения  ,,фрии шипинг,,

;) ;) ;)

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 26 Февруари, 2011, 16:26:58
Реших да спамна,диодчетата са мноо ефтинки в ,,e bay ,, поръчах си 100бр, за 3,12$ в офертата влиза и безплатна доставка или тъй наречения  ,,фрии шипинг,,

;) ;) ;)

Баце , виж като дойдат пусни някоя снимка да ги видим.
www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:) Абре момци вие ме взехте за фотограф,аз просто ТКЗС моем да снимам само с телефонът и то колко да има нещо  :D :D :D
Иначе те това си напазарувах:

и още два чешита,но немога да им крадна адреса на снимката  :(

Trucker_Boy

И къде ще ги сложиш тези диоди ?
Трябва всичко да се запоява и кабели .....
Аз днес видях един даф и на неговото ремарке имаше около 10 малки габаритчета от тези дето бяха "прилепналите"
Ето такива по цялото ремарке :

А отзад на бронята слагаш по 2 на всяка страна от тези и си като елха на коледа  :)

www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Да рогчето и другия чешит са добри,но малко по настърчват за по пътищата може и да няма проблеми,но при мен има понякога 2см са си от голямо значение.
Тракерчо жълти реда отстрани по дължина на ремаркето и ги лова директно за него,сини ще осветяват номера,а червените ще са като едно голямо П отзад на ремаркето,обмислям и триъгълници,които отстрани да светат за габарит,но при натискане на спирачките да почервеняват изцяло

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 26 Февруари, 2011, 18:47:53
Да рогчето и другия чешит са добри,но малко по настърчват за по пътищата може и да няма проблеми,но при мен има понякога 2см са си от голямо значение.
Тракерчо жълти реда отстрани по дължина на ремаркето и ги лова директно за него,сини ще осветяват номера,а червените ще са като едно голямо П отзад на ремаркето,обмислям и триъгълници,които отстрани да светат за габарит,но при натискане на спирачките да почервеняват изцяло

Това с П-то е добра идея.
Успех ;)
www.sbps.eu

godji

а как ги правите да работят на 24 V   ::)  без да се връзват по два последователно например  ???
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: godji - Неделя, 27 Февруари, 2011, 18:32:16
а как ги правите да работят на 24 V   ::)  без да се връзват по два последователно например  ???
Баце на тоз урок не съм бил,аз ги бишкам последователно ма не 2 а по поечко  ;)
но ги праа за 12V от едната страна и пак толко от другата после пак последователно и стават 24V не знам дали ще светнат,но мислим няма защо пък и да не го направат(тва за ремарке баце)
Иначе де да знам за само един си треат сигур трансформаторе или па диод на 24V аз лично аз не знам да има такъв.
Има крушчета готови ако тва ти е идеята ма не знам как бачкат на 24V

Пак ти казвам аз съм дилетант ма мнооо де ега некой ти отговори по технически

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ