• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бихте ли променили предпочитанията си

Започната от !na, Събота, 04 Февруари, 2012, 17:35:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!na

ако тази марка се появи сред големите на пътя?

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

bruto

bruto

Бриги Магнито

Некога бих,но са вече си имам фаворит,тъй че все тая кво,че се пръква.

wolves

admin

Предпочитам въобще да не се появява на пътя. И без това не ги харесвам особено много като марка.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

sasho2202

Все бях виждал грозни,ама чак толкова грозен камион не бях видял.Мое мнение. :) :) :)
"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

Бриги Магнито

Цитат на: sasho2202 - Събота, 04 Февруари, 2012, 18:19:28
Все бях виждал грозни,ама чак толкова грозен камион не бях видял.Мое мнение. :) :) :)
Обиди целото Френско инженер ,са че сака си сменат чертежите за 2020 г. ,ту че си.

sasho2202

"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

Бриги Магнито

Шваб на име Раскал стига бре. ??? :D
тоест Паскал сори :D :D :D :D :D

sasho2202

След като немците си имат чернокож в националния отбор по футбол,що да си нямат и Паскал като име. ;D ;D ;D

!na

Пуснах темата, провокирана от пословичната битка между МБ и БМВ при малките.
При големите не е точно така, но все пак е любопитно какво би се случило ако се появи камион с тази марка.

Цитат на: Бригадира - Събота, 04 Февруари, 2012, 18:27:37
Шваб на име Раскал стига бре. ??? :D
тоест Паскал сори :D :D :D :D :D

Много си бърз в теориите - Rascal в превод от английски означава калпазанин.  :D

sasho2202

loshdancho

Не бих им бил фен.... Ако почнат сега примерно, след 20 години може да изкарат свестен модел. То само външността не прави  работата. И на BMC отстрани пише Пинафарина дизайн.... ама човека(студиото) прави коли а не камиони...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

:D :D :D :D Аз бързо ги навързвам нещата ;) ;) ;) има нещо винаги и мерси за превода на Драскал,че го помвним некво.

!na

Цитат на: loshdancho - Събота, 04 Февруари, 2012, 19:37:44
.. И на BMC отстрани пише Пинафарина дизайн.... ама човека(студиото) прави коли а не камиони...

Никога не е късно.
ПинИНфарина  ;) не се ограничават само с дизайн на автомобили, това е само част от портфолиото им.

!na