• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бихте ли променили предпочитанията си

Започната от !na, Събота, 04 Февруари, 2012, 17:35:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ИванТ

Това е изображние, получено чрез графична обработка. Главните фарове определено принадлежат на BMW E90, а като цяло този концепт, съмнително много напомня на прототип на Renault.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

kkkvd

Как да си промениш мнението за нещо което не се е доказало. Трябва да минат години, преди която и да е марка стъпила на тоя пазар да се наложи. В тази сфера място за двойкаджии няма, или правиш сериозна техника или чао.
БМВ може да правят здрави и хубави леки коли, ама някой да е виждал Бус БМВ? А така изведнъж на камион, малко не сериозно... като ДАЧИА и Джип... в едно изречение ми идва в повече. Или както тато викаше - видяла жабата че коня се кове и вдигнала крак и тя...

Отделно, това не е ли някакъв фотошоп монтаж? Много кикирики ми изглежда.

pumix

Те коли не могат да правят та камиони.Квото и да направят щом е с емблемата на БМВ няма как да ми хареса,просто са доказали колко нескопосани коли правят.Тая марка я карат мазохисти дето искат висок разход на гориво,скъпи части за поддръжка,а посещенията в сервиза са чести.На едно шефче с чисто нова 7-ма серия пред очите ми му падна ремъчната шайба на електромотора-просто изхвърча,а при изхвърчането си беше направила и други поразии.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

driver1

Нямат си късмет световните марки с разбирач като тебе. След като оправи СКАНИЯ, дойде ред и на БМВ. :)

pumix

Цитат на: driver1 - Събота, 17 Март, 2012, 00:28:03
    Нямат си късмет световните марки с разбирач като тебе. След като оправи СКАНИЯ, дойде ред и на БМВ. :)
Хехе ма аз не претендирам за разбирач бе,даже изобщо не ги разбирам.Ма като не сам видел убаво от тия марки как да ми хареса.Ей го карам си Мерцедесо от 94-а година ама освен за масло и филтри,за друго не съм го вкарал у сервиз,а тая готварска печка Скания нема що повече да я коментираме,то се вижда-2-ма човека я харесват,останалите я плюят.Нещо на заяждане ми мирише от твоя страна.Недей така бре не ми се коси на това което пиша,само си чешам пръстите,както казах не ги разбирам и маам по инерция.

driver1

Абе това, че не ги разбираш го разбрах още веднага. Разбрах и че са ти набутали за да се учиш един коптор и мислиш, че това е всичко, което е измислено на земята. Всъщност, не ти не си случил на камион, а камионът ти не е случил на шофьор.
  Що се отнася до марката Мерцедес, отдавна е известен мерака на всеки селянин да се намести в някоя древна бракма за да се фука на мегдана. Иначе - нищо против марката, както и всички останали, впрочем.

pumix

Сега остава да кажеш и че ме познаваш,та знаеш къде на какво съм се учил.Сори батенце ма копторо не беше Мерцедес,ако искаш това да ми кажеш-беше МАН,на Мерцедес се качих после.А за колата дето викаш,за дивите селяни,е аз не се фукам и не въртим гуми като тарикатчетата с БМВ-та.Сега карам "древна бракма" щото толкова моем да си позволим,ма некой ден може да ми излезне късмето да се качим у нещо по съвременно,ама ти първо реши да се зaядеш,ма ко да се прави доказал се модела като здрав,че си го карам засега.Абе немате си работа и се заяждате,човек да не изкаже мнение.Не ви харесат две изречения и се почва спамо.

kkkvd

Аз също не харесвам особено много БМВ като коли, може би обаче причината е в това, че не мога да си позволя. Не говоря за някой стар модел, който разбира се мога да си взема, а за нещо ново. Не вярвам новите да не са хубави. Хайде на си вадим изводите за кола на базата чуждо мнение, какво сме чели, чули и прочие.
Темата беше дали ако имаше камион БМВ щяхме да си променим приоритетите, и всеки от нас аргументира по един или друг начин отговора си,  а един тук прекали с нападките на лична основа... колко жалко

Dido

Цитат на: pumix - Събота, 17 Март, 2012, 00:23:33
Те коли не могат да правят та камиони.Квото и да направят щом е с емблемата на БМВ няма как да ми хареса,просто са доказали колко нескопосани коли правят.Тая марка я карат мазохисти дето искат висок разход на гориво,скъпи части за поддръжка,а посещенията в сервиза са чести.На едно шефче с чисто нова 7-ма серия пред очите ми му падна ремъчната шайба на електромотора-просто изхвърча,а при изхвърчането си беше направила и други поразии.
И ти ли си професионален шофьор който не е на ясно с устроиството на автомобила?Какъв е тоя стартер с ремък?
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

driver1

Цитат на: Dido - Събота, 17 Март, 2012, 22:04:24
И ти ли си професионален шофьор който не е на ясно с устроиството на автомобила?Какъв е тоя стартер с ремък?

Вероятно има предвид алтернатора?

admin

Цитат на: pumix - Събота, 17 Март, 2012, 00:23:33

Чисто нова "седмица" казваш, и вече й паднала шайбата на електромотора? Каква е тази шайба? Човече, хайде малко по-сериозно. Това все пак е форум за шофьори. Ако искаш, пробвай да ги разправяш тези легенди въф форума на БГ-мама.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Да запитам само, може ли, щот не зная...
Фирмата BMW прави ли  електромотори и алтернатори?
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ИванТ

Добре е да се отчете фактът, че компонент като алтернатора се произвежда от фирми като Bosch, Valeo, Magneti Marelli, а вероятно и други, и както може да се среща в BMW, така може и в други марки автомобили.

admin

Цитат на: loshdancho - Събота, 17 Март, 2012, 22:18:50
Да запитам само, може ли, щот не зная...
Фирмата BMW прави ли  електромотори и алтернатори?

По-скоро не. Вероятно както повечето други производители на автомобили и BMW ползват продукти на Bosch, Valeo и други фирми.

admin