• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нецензурни думи

Започната от admin, Събота, 04 Февруари, 2012, 19:18:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Играта загрубя. Наложи се току-що да редактирам отново няколко публикации, както и да сложа бан на двама потребители. Тъй като не желая форума да се превръща в поле за изява на подобни неща, уведомявам всички участници да прочетат отново правилата. От този момент нататък ще бъде поставян бан абсолютно на всеки потребител, който си позволи да използва нецензурни думи. В същото време публикацията му ще бъде направо изтривана.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Lorinser

Форума трудна работа да го събориш, съмнявам се да имаш нужните знания. А и дори да стане форума си има бекъп и се възстановява бързо.

Lorinser

wolves

Нищо не си разбрал от целия шум,по арно си бегай па у беца и се псувайте там,слагайте си картоните у средата на кабините да се не гледаш с колегата си и че си добре там.на мене не пречиш и точно па заради тебе да се обаждам!Пак се величаеш сам

!na

Цитирам от друга тема, за да не спамя там

Цитат... аз днес се понапих и реших да се забавлявам, и си постигнах забавлението. Обичам да дразня малките мишлета, и факта че се нервират на истината, говори зле за тях...

Няма лошо да се напиеш, нито да се забавляваш.
Ама що трябва да го правиш на гърба на другите и с обидни думи?
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

:D :D :D :D чекам Стринка ти да се появи ,а и Леля ти
Деде нерват ли те из тоз форум бре ,ако те нерват е тъпня да им се връзваш бре  :D :D :D тва се едно ми се върже некой на мене,инак си прав увлекът ли се цоване му е майката и да бега да пасе. :D :D :D
Я също отпцувах сумасия народ миналата седмица оти немах нерви да ги зачеквам повече,тъй че навремът ли пцуваня на моменто ич не ги бави. :D :D :D :D
Са с новия ник им спущи некой тема за гладене ,че я за плетки им спущах не поемат ,въртат гуми на сух път. :D :D :D

admin

Цитат на: В.Димитров - Неделя, 05 Февруари, 2012, 02:33:14
Форума трудна работа да го събориш, съмнявам се да имаш нужните знания. А и дори да стане форума си има бекъп и се възстановява бързо.

Знанията няма да ги коментирам. Форумът обаче се хоства в достатъчно реномирана компания и е възможно да си създаде допълнителни неприятности. Все пак проникването в чужда компютърна система се санкционира по разпоредбите на Наказателния кодекс.

wolves

Чудно как некои кът се въздигнат у маалата,вече се имат за безсмъртни,па се и мислят че са незабравими!!!!!!Света е загубил гении,па къ гледам още мърда и съществува

admin

За пореден път ще помоля всички участници във форума да подбират внимателно думите, с които изразяват емоциите си. По никакъв начин няма да бъдат толерирани каквито и да са обиди, заплахи и други подобни неприемливи форми на изразяване. Тези, които не желаят да спазват правилата на форума, ще бъдат наказвани с бан по съответния ред! Целта на този форум не е да бъде място, където да давате воля на отрицателните си емоции.

admin

Към написаното по-горе добавям и ново изискване относно нецензурните думи. Ще бъдат изтривани и нецензурни думи, в които част от буквите са заменени с точки, звездички и други подобни знаци. А на потребителите, допуснали подобно нарушение, ще бъде налаган бан!

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 14 Март, 2012, 00:24:49
Към написаното по-горе добавям и ново изискване относно нецензурните думи. Ще бъдат изтривани и нецензурни думи, в които част от буквите са заменени с точки, звездички и други подобни знаци. А на потребителите, допуснали подобно нарушение, ще бъде налаган бан!

При такава строга рестрикция  ми се  струва, че би било добре да направиш списък със забранените думи инак си е повод за избирателна пропускливост...  ::)

admin

Цитат на: Roshko - Сряда, 14 Март, 2012, 00:39:11
При такава строга рестрикция  ми се  струва, че би било добре да направиш списък със забранените думи инак си е повод за избирателна пропускливост...  ::)

А баница с късмети искаш ли да направя? Ще бъде много по-справедливо и няма да създава усещане за избирателна пропускливост.

Бриги Магнито

бутам, Рошко според теб нецензурна дума ли е или не и ако мислиш ,че не е,намираш ли за нецензурно съчетанието:
ке те бутам
;)

Roshko

Цитат на: Бригадира - Понеделник, 19 Март, 2012, 20:28:07
бутам, Рошко според теб нецензурна дума ли е или не и ако мислиш ,че не е,намираш ли за нецензурно съчетанието:
ке те бутам
;)

Не знам защо питаш мен!?!?! Именно аз зададох уточняващ въпрос.
Сещам се за доста словосъчетания, които на този етап неща да изброявам,
че не знам каква пропускливост ще прояви admin този път, а както казах не ща да си прося...
Само че споменем, че има една стара поговорка "на сила хубост не става"... и аз бех на подобен акъл,
но явно съм помъдрел...  ::)

admin

Аз също знам поговорки. Доста са на място "Каквото повикало, такова се обадило" и "Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака". Кажи и ти сега още някоя поговорка.

Бриги Магнито

Искам да вметна,че думата ,,бичкия,, не трябва да се смята за обидна,защото такова ми е потребителското име ,та да си мъцна да се не дзверите на ората употребили я ,оти мое да се обръщат към бацко на второ именце.

Бриги Магнито