• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нецензурни думи

Започната от admin, Събота, 04 Февруари, 2012, 19:18:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

След поредният бан днес за обидни и нецензурни думи усещам как през новата 2013 правилата за бан при подобни нарушения ще станат още по-стриктни и обмислям въвеждане на 3 дни за първо и 15 дни за второ нарушение. Третото и всяко следващо нарушение ще останат както са и в момента - по 1 месец.

И за да не оставя надежда в никого за съчиняване на повторни и последващи регистрации, съвсем скоро достъпът до форума за новорегистрирани потребители ще бъде силно ограничен. С други думи, каквото повикало, такова се обадило. Изключително ми е неприятно, че трябва да се занимавам с откровени глупости, но не бих допуснал този форум да се превърне в арена за междуличностни битки и разправии. Цинизмите и простотиите в нечии публикации ми идват наистина в повече.

Весели празници!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

driver1

Всъщност, ако искаше наистина да решиш проблема, отдавна да си го направил. Но на правилния "адрес". Толерастията, очевидно не е случайна, споделял съм го и преди. Ако един глупак непрекъснато демонстрира незачитане на обществено мнение, държи се просташки, намесва се във всяка тема единствено за да привлича възхищението на себеподобните към себе си, този как трябва да бъде наречен за да е по правилата? За мен е ПРОСТАК, СЕЛЯНДУР, КОМПЛЕКСАР, ЕГОИСТ...изобщо - повод и причина за негативизма към професията и колегията ни. Такива хора мога да нарека само по споменатия по-горе начин и никакъв бан няма да ме разколебае. Заради другото, по-голямото - престижа на професията и уважението към трудът ни, сега сведени до мининимум от разни паркингови лаладжии полазили и в Мрежата.

driver1

grants

Админ не че изкам да се проявявам но подкрепям driver1. Но това което ти казваш за НОВОРЕГИСТРИРАНИТЕ. Да може да се направи като се види примерно първата седмица поведението му./е ако влиза редовно/.И ако има писаници от сорта на ЗАЯЖДАНЕ,ЦЕНИЗМИ и т.н. Направо БАН за винаги. /л.мнение акъл не давам/ ;).Ако съм засегнал някой се извинявам. :-[
Не всичко е пари,но всичко е с пари

admin

Цитат на: driver1 - Сряда, 26 Декември, 2012, 14:37:45
   Всъщност, ако искаше наистина да решиш проблема, отдавна да си го направил. Но на правилния "адрес". Толерастията, очевидно не е случайна, споделял съм го и преди. Ако един глупак непрекъснато демонстрира незачитане на обществено мнение, държи се просташки, намесва се във всяка тема единствено за да привлича възхищението на себеподобните към себе си, този как трябва да бъде наречен за да е по правилата? За мен е ПРОСТАК, СЕЛЯНДУР, КОМПЛЕКСАР, ЕГОИСТ...изобщо - повод и причина за негативизма към професията и колегията ни. Такива хора мога да нарека само по споменатия по-горе начин и никакъв бан няма да ме разколебае. Заради другото, по-голямото - престижа на професията и уважението към трудът ни, сега сведени до мининимум от разни паркингови лаладжии полазили и в Мрежата.

Всъщност не знам дали си забелязал, че в последните месеци промените във форума не са никак малко именно по отношение на прояви, свързани с неуважително отношение към потребителите. Промени има и относно пресичане на възможността определени хора да съчиняват свои собствени правила. Мисля, че правилата на форума не са никак многобройни и спазването им не би представлявало трудност за повечето от нас. Ще приема, че с изброяването на думите по-горе се упражняваш към лингвистично усъвършенстване и тъй като не са насочени към никого за момента, ще ги подмина с пренебрежение.

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Сряда, 26 Декември, 2012, 14:37:45
Драйвер отново само намеквания в твойто недоволство съзирам бацин,бъди мъж бре кажи кой визираш точно.

Апропо ако визираш мойта натурка да те светнем,че аз съм банносван вече ,тъй че ко пилиш гуми бем ли те,ти кат грамофон все едно и също въртиш,е връти.

Ако от другата тема не се възприеме за трето колено,да се счита,че и тук съм карал до трето.

driver1

Цитат на: admin - Сряда, 26 Декември, 2012, 15:07:32
Всъщност не знам дали си забелязал, че в последните месеци промените във форума не са никак малко именно по отношение на прояви, свързани с неуважително отношение към потребителите. Промени има и относно пресичане на възможността определени хора да съчиняват свои собствени правила. Мисля, че правилата на форума не са никак многобройни и спазването им не би представлявало трудност за повечето от нас. Ще приема, че с изброяването на думите по-горе се упражняваш към лингвистично усъвършенстване и тъй като не са насочени към никого за момента, ще ги подмина с пренебрежение.

Ужасно съжалявам, че думите ми не бяха възприети като визиращи съвсем конкретна личност, а не като "лингвистично усъвършенстване".  :) (ще си запиша този израз). За да няма недоразумение, пояснявам - имам предвид съвсем конкретна личност, подвизаваща се под идиотския псевдоним Бриги бичкията. С една малка уговорка - не бих могъл да твърдя, че в реалното общуване е именно такъв, но тук впечатлението е такова под одобрителните възгласи на няколко клакьори. Преди да си получа бана, съм любопитен да чуя обосновано с какво е полезна подобна намеса във почти всяка една тема, при това в стил: "Две крачки напред, две назад..." и в последна сметка - нищо! Вярно е, че от месеци повтарям едно и също, може да се нарече и като грамофонна плоча. Но кое е укоримо - да отстояваш позиция и отношение, или да нямаш мнение, знание и отношение, но да се бъркаш и да превръщаш темите на колегите в боза? Просташко е. Ако има по-подходящо определение - подскажете ми го за да избегна бана. :) :) :)

KrOcky

Добре, че се шмугнах в тоя раздел. От одеве ме напъва изотвътре екзестенциалния въпрос, а именно. Думи, написани с @ нецензурни ли са? Подчертавам, думите са в този им вид, с кльоНба! Как ги тълкуват местните "началници"? Шушнете да си знам, че стават некви обърквации ми се струва.
КльоНбаджия

admin

Цитат на: KrOcky - Вторник, 08 Януари, 2013, 19:14:57
Добре, че се шмугнах в тоя раздел. От одеве ме напъва изотвътре екзестенциалния въпрос, а именно. Думи, написани с @ нецензурни ли са? Подчертавам, думите са в този им вид, с кльоНба! Как ги тълкуват местните "началници"? Шушнете да си знам, че стават некви обърквации ми се струва.

Нецензурните думи са забранени във форума, независимо по какъв начин са написани! С @ или дори с липсващи букви, многоточия и други форми на писане.

DeDo Vi

Цитат на: Бриги Бичкията - Сряда, 26 Декември, 2012, 15:26:06
Драйвер отново само намеквания в твойто недоволство съзирам бацин,бъди мъж бре кажи кой визираш точно.

Апропо ако визираш мойта натурка да те светнем,че аз съм банносван вече ,тъй че ко пилиш гуми бем ли те,ти кат грамофон все едно и също въртиш,е връти.

Ако от другата тема не се възприеме за трето колено,да се счита,че и тук съм карал до трето.
Ти па палиш от четвърт оборот. :)

Бриги Магнито

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 08 Януари, 2013, 20:47:40
Ти па палиш от четвърт оборот. :)
Оти съм зареждал,ако беше суша шех да въртим на сухо

DeDo Vi

Цитат на: Бриги Бичкията - Вторник, 08 Януари, 2013, 20:53:22
Оти съм зареждал,ако беше суша шех да въртим на сухо
Ти даже и без стартер палиш кога те натиснат. Абе какво се тебе те гризкат. Се ти виновен. Честно казано, в нито един твой пост не съм прочел нецензурна или обидна дума.
Аз даже повече от тебе псувам и обиждам, кога ме нервира некой глупав пост.

KrOcky

Цитат на: admin - Вторник, 08 Януари, 2013, 20:47:03
Нецензурните думи са забранени във форума, независимо по какъв начин са написани! С @ или дори с липсващи букви, многоточия и други форми на писане.

Параграф 22! К@Р ЗА ЦЕЦА/последното да се чете цДна/ не винаги е това, което изглежда. В случая имах наВпредвид, КЯР ЗА ЦЕЦА/последното си знаете...../ демек кяр, победа......тралала....... и кво излиза, че ти за едно супер добронамерено пожелание, ме цензурираш?  ::) И целата тая галимация е при положение, че по форума е фулл със секви маняшки думи/разбирай нецензурни/. Некви мноо кОлтурни ше дойдеме/разбирай потребителите/. Както и да е, жив и здрав, просто ми беше интересна форумната политика в лицето на "батките началници" по тоя въпрос. ;)
КльоНбаджия

admin

Цитат на: KrOcky - Вторник, 08 Януари, 2013, 22:04:14
.....И целата тая галимация е при положение, че по форума е фулл със секви маняшки думи/разбирай нецензурни/. Некви мноо кОлтурни ше дойдеме/разбирай потребителите/. Както и да е, жив и здрав, просто ми беше интересна форумната политика в лицето на "батките началници" по тоя въпрос. ;)

И къде ги видя тези "фул маняшки думи"? Форумната политика е ясна и прозрачна. Тук не е мястото за избиване на комплекси и поради тази причина нецензурните и обидни думи се премахват, а първоизточникът се санкционира съобразно правилата. Желая ти приятен и комфортен престой във форума. Надявам се, че и занапред ще ни радваш със свежи идеи. 

admin