• Welcome to Форум на българските шофьори.

Младото поколение

Започната от admin, Събота, 04 Февруари, 2012, 21:23:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grebeca1912

Не е за похвала,но от 9-ти клас съм в спортното в Пловдив и къде състезания,къде не ти се ходи общо съм присъствал не повече от 12 месеца.В момента съм 12 клас няма какво да ни преподават,а и това че нас не ни интересува е друго,предмети като мениджмънт и философия не ни вълнуват и то не само мен,а и целия клас.Нямам представа какво поколение ще сме какви ще са новите като 75% от малките (говоря зя 7,8,9 клас) правят неща които всеки си мисли че те са още малки,а те с двама.Борци от 8 и 9 клас ги хванаха декември за кражба на нафта и бензин и то от камера в училище как крадат гориво от на директора колата и учители
Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

admin

Цитат на: Тонев 88 - Неделя, 05 Февруари, 2012, 11:41:06
Началник струва ми се че прибързваш със заключенията ама това си е мое мнение. Не че незнам как се пише шофиор просто незнам каде е ,ъ' на клавиатурата

Къде прочете, че става въпрос за теб? Да съм ти написал някъде персонално името? Или просто припозна и себе си сред хората, които съм визирал? И накрая, "ъ" не присъства в думата "шофьор". Вероятно имаш предвид "ь", но вероятно си е на мястото си на клавиатурата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

!na

grebeca1912, petar1991, плаша се като ви чета.  ::)

Цитат на: kaloyan Mladenov - Неделя, 05 Февруари, 2012, 16:26:29
Благодаря Ви, О, Многоуважаеми Учителю,че ме охарактеризирахте като глупак...

kaloyan, админът изобщо няма предвид теб в поста си.
И Бригадира ти го е казал.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

kaloyan Mladenov

Цитат на: В.Димитров - Неделя, 05 Февруари, 2012, 18:56:07
Цитат на: admin - Неделя, 05 Февруари, 2012, 16:16:42
Цитат на: kaloyan Mladenov - Неделя, 05 Февруари, 2012, 14:53:05
;D ;D ;D ;D,
Админ, имаш май много повече работа да следиш спама, от колкото да банваш за правопис а???
Всяка втора тема е такава.

Понятието "спам" е трудно за определяне в някои моменти. За сметка на това ужасния правопис на някои хора ме кара да се чувствам неудобно. Дадох вчера за пример съкращението за България и то е б-г. Кажете ми дали този човек някога е ходил на училище и ако е ходил, какво въобще е правил там? Друг пък си написал собственото име с малка буква. Трети не знае, че "незнае" са две отделни думи. Четвърти с гордост написал, "ас съм от варна". Колко много глупост е събрана на едно място..... Тъкмо приключих с писането и се връщам. Ето го този по-горе. Нарекъл ме "адин". Все едно сме в някаква детска градина. Виновно му било министерството на просветата. А Папата от Рим дали и той не е виновен малко, а?
Благодаря Ви, О, Многоуважаеми Учителю,че ме охарактеризирахте като глупак...Ако некой още не е забелязал ,Аз съм този дет си е написал името с малка буква.Ше зема да се обеся заради тази си фатална грешка която допуснах в глупавия си живот,да не преча на праведните и безгрешните умни хора ...

Ти като си модератор в друг форум, толкова ли не видя, че имаш контролен панел тук, в който имаш опция да си смениш името на показване.Не че нещо, ама ако се себеуважаваше като технически грамотен/имай в предвид компютърно грамотен/, щеше да го направиш.

Относно модерацията в форума, гледам доста хора модератори в форума, ама само титлата им е модератор, като гледам админа си върши всичката работа.Да ме прощават господата модератори но тяхната функция е точно да редактират постове с неправилен правопис, да местят теми, да пишат на личен на хората къде и какво бъркат и какво следва при поредно нарушение.Не ми е работа да се бъркам , само споделям мнение.

Може пък да искам така да си стои никнейма а?
Не се самоуважавам и не съм никък грамотен, не само компютърно ами направо никак си,нещо друго байчо интересували те???

Цитат на: !na - Неделя, 05 Февруари, 2012, 22:32:44
grebeca1912, petar1991, плаша се като ви чета.  ::)

Благодаря Ви, О, Многоуважаеми Учителю,че ме охарактеризирахте като глупак...

kaloyan, админът изобщо няма предвид теб в поста си.
И Бригадира ти го е казал.
Добре ако е така да ме извини за сърказъма.

Причина за редакция: поредни публикации!

admin

Цитат на: В.Димитров - Неделя, 05 Февруари, 2012, 18:56:07
Ти като си модератор в друг форум, толкова ли не видя, че имаш контролен панел тук, в който имаш опция да си смениш името на показване.Не че нещо, ама ако се себеуважаваше като технически грамотен/имай в предвид компютърно грамотен/, щеше да го направиш.

Относно модерацията в форума, гледам доста хора модератори в форума, ама само титлата им е модератор, като гледам админа си върши всичката работа.Да ме прощават господата модератори но тяхната функция е точно да редактират постове с неправилен правопис, да местят теми, да пишат на личен на хората къде и какво бъркат и какво следва при поредно нарушение.Не ми е работа да се бъркам , само споделям мнение.

Ще се опитам да внеса малко яснота в спора, който всъщност е и малко излишен. И така, още в деня на регистрацията на kaloyan Mladenov му изпратих лично съобщение, в което изразих предположение, че е сбъркал неволно избраният ник. Знаете, че всеки потребител може да смени екранното си име, но не и никът, който е избран при регистрацията. Отговорът беше, че малката буква в началото на името му е напълно умишлена и така бил свикнал да се вписва и в други регистрации. С това въпросът приключи и в днешната тема по никакъв начин не става дума за него.

georgi87

Цитат на: grebeca1912 - Неделя, 05 Февруари, 2012, 22:11:19
Не е за похвала,но от 9-ти клас съм в спортното в Пловдив и къде състезания,къде не ти се ходи общо съм присъствал не повече от 12 месеца.В момента съм 12 клас няма какво да ни преподават,а и това че нас не ни интересува е друго,предмети като мениджмънт и философия не ни вълнуват и то не само мен,а и целия клас.Нямам представа какво поколение ще сме какви ще са новите като 75% от малките (говоря зя 7,8,9 клас) правят неща които всеки си мисли че те са още малки,а те с двама.Борци от 8 и 9 клас ги хванаха декември за кражба на нафта и бензин и то от камера в училище как крадат гориво от на директора колата и учители
Браво баце и аз съм свършил спортно ама във Враца с тая разлика че от 9-ти до 12-ти клас ми се събират повече от 12 месеца присъствие.Не че знам да пиша по-правилно от теб.Та мисълта на поста ми е че съм ходил няколко пъти на състезания в Пловдив и спахме в женското общежитие на спортното и имаше много хубави девойки от които имаме спомени целия отбор,и сега ли е същия компот от сливи там. :D

grebeca1912

ами не че ги хвала ама са големи калпазанки,има сега  4-5 момичета 8 клас дето са нещо страшно,а спомени ще има и то много ама най големия ще ми е от Боровец отидох с една на лагера до гората да пуши та направо изпушихме,че на другия ден 14 километра крос по баирите а по големите 9,10,11 и 12 клас са .... ИДЕАЛНОТО МЯСТО ЗА УЧЕНЕ НА ЗАНАЯТ
Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават