• Welcome to Форум на българските шофьори.

ТИР се обърна на пътя Пловдив -Садово, водачът загина на място

Започната от grebeca1912, Неделя, 05 Февруари, 2012, 09:57:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mylord56

Да почета и аз паметта на момчето, мир и покой на душата му ! Неведнъж съм разтоварвал в Стряма, възможно е и да го познавам. До такъв край води алчността на чорбаджиите, те в повечето случаи не се интересуват от състоянието на шофьора. Жалко за колегата.

Свеждам глава !
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

DeDo Vi

Абе не ви ли стана ясно, че за ченгетата ние сме черните овци, а баровците с джиповете са света водица. А и журналята нали лижат задниците на власта, само чакат да се обърне камион някъде и почват да ни плюват нас. А тапаците така и не се научиха аджеба що е това TIR, деба. ЕЙ пак започнах да откачам, побеснявам когато някой зализан педал журналист се прави на компетентен, и говори за несъобразена скорост, и как "тирджията" не е можал да овладее "тира" докато трупът на нашия колега и брат изстива в канавката.
ЩЕ УТРЕПАМ НЯКОЙ ЖУРНАЛЯСНИК та да свършим и аз едно добро дело.
Съжалявам ако ви прозвуча грубо, много се нервирах когато изгледах репортажите.

DeDo Vi

wolves

Тука вече си много прав,ври от гъзолисци у смотаната държава

Huligan

лека му пръст на колегата,наистина на чорбаджиите не им дреме за нас на мене ми се е случвало на няколко пъти да заспивам от даване на зор да съм навреме,давай вика румба ти си пекан недей да спиш че няма време,поемат наряди още преди да сме се прибрали в бг,или ако не дава зор да се наспиш вика хубаво 1,2 часа,недей вика да лягаш на леглото че ще се успиш спи на волана и като ти изтрапнат лактите значи си се наспал,еи затова стават белите от простотията и лакомията на собствениците на транспортни фирми още веднъж лека му пръст на колегата и мойте съболезнования на близките му!!!

Don_Bazilio

И от мен: Лека му пръст на колегата! И сега пак него ще изкарат виновен!!!. Затова аз не правя "ЕВАЛЛА" на нито един "ефенди" по отношение на почивките - на неговите кандърми отговарям: " Ако искаш да ме разкараш, давай! Но по-добре жив в друга фирма, отколкото вечно мъртъв при теб!

vaskris

Лека му пръст на колегата, аз работех 2 години там както Дедо пише. Дивотията е пълна, но парите бяха добри. От лятото работата стана бузук.

Причина за редакция: Предупреждение за правопис!!!

doncho79

Лека пръст,на колегата и от мене за огромно съжаление много млад.И аз имах удоволствието да работя в тази фирма но в камионите за интернационал но много добре знам принципа на работа за хладилниците които работят нонстоп и мисля че е време тез нашите управници да вземат и да се замислят сериозно върху тези неща с контрол по фирмите очернили семейства,и не само г-н Борисов да се изтъква че ние сме виновни по пътищата (ХУБАВИТЕ) на милата ни родина.А сега просто като се замисля защо ли сме се качили на тез камиончета сигурно на разходка или пък да вдигаме прахуляк по пътищата.Съболезнования към семейството на нашия колега.

faxx123

Kолеги,моето мнение е че е крайно време да напомним на всички защо Сталин се е отказал да се разправя със водителите!!!Мамка му по пътя измираме повече отколкото във военен конфликт,трепем се за едното парче хляб,а малоумния зрител има наглостта да настоява че ТИРОВЕТЕ са му виновни,вече и журналистки със категорий за лагерна количка почнаха да си дават мнението кой крив и кой прав.А бръснатия педал БОРИСОВ си ни хока на общо основание.И е време да се проверяват ФИРМИТЕ А НЕ КОНДУКТОРКИТЕ щото гумите на камиона са задължение на собственика не на работника драги ми журналисте,все едно да я накарам водещата да купи нова камера когато се развали нейната в студиото.Открай време секи тарикат с В категория се мисли за Шумахер.ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА КОЛЕГАТА-И АЙДЕ ЖИВИТЕ ДА СВЪРШАТ НЕЩО НАЙ -НАКРАЯ!!!

driver1

Първо: това за Сталин и шофьорите е мит - ако е искал е можел да се разправи с когото си поиска. И го е правел.
Второ: ако се изправиш очи в очи с "бръснатия педал" вероятно ще напълниш гащите, така, както се случи с оня кретен, който и дума не обели пред Борисов.
Трето: до голяма степен отрицателното мнение за нашего брата се формира и от такива "колеги", които при ясно издадени разпореждания реагират типично по български с - "Я па, че си карам!"
Четвърто: всяка дума на журналята трябва внимателно да се преценява, както и медията от която е - всеки си бае по свой си начин и преследва някакви интереси.

vaskris

Драйвър1, много защитаваш газдите и управляващите, май си от тях а? Какви разпоредби не е спазил ми кажи, не се сещам аз. Ако е имало забрана, къде са били куките да го спрат? Лека му пръст, онзи ден му бяхме на погребението, голяма трагедия от шефовете никой не дойде.

Причина за редакция: Последно предупреждение за правопис!!!

driver1

Цитат на: vaskris - Четвъртък, 09 Февруари, 2012, 18:57:08
Драйвър1, много защитаваш газдите и управляващите, май си от тях а? Какви разпоредби не е спазил ми кажи, не се сещам аз. Ако е имало забрана, къде са били куките да го спрат? Лека му пръст, онзи ден му бяхме на погребението, голяма трагедия от шефовете никой не дойде.

Причина за редакция: Последно предупреждение за правопис!!!

Управляващите подкрепям - ДА, защото съм гласувал за тях и знам какво искам. За разлика от оплюващите всьо и вся, без да имат идея кой може да оправи нещата след като смятат, че тези не стават.
"Газдите" не защитавам, но пък и се опитвам да погледна нещата от всяка гледна точка. Значи ли това, че съм чорбаджия-изедник? Много повърхностно е подобно мислене.
С конкретния случай, естествено, че няма как да съм запознат в детайли. Мисля, че и ти не си, въпреки генералните ти изводи. Знам обаче, че разпореждане на контролен орган се изпълнява без коментари, има го в закона. И е факт, че много колеги, пренебрегнаха указанията, където ги имаше. Опитай се да направиш същото в която и да е европейска страна...

Don_Bazilio

Колеги, стига сте се дърлили като ученички в междучасие. Не уважавате паметта на момчето!!! Има други теми, в които да изясните възгледите си.  >:( >:( >:(

driver1

Цитат на: Don_Bazilio - Четвъртък, 09 Февруари, 2012, 19:33:00
Колеги, стига сте се дърлили като ученички в междучасие. Не уважавате паметта на момчето!!! Има други теми, в които да изясните възгледите си.  >:( >:( >:(

Така се получава заради непрочетени правила. Иначе - няма как, когато някой се обърне персонално към теб в една тема, да му отговориш в друга. И кълбото се затъркалва...

Don_Bazilio

Големи хора сте - спрете го това кълбо. И пак казвам: Уважавайте паметта на момчето!

Don_Bazilio