• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мерцедес -зимният камион

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 05 Февруари, 2012, 15:26:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Човека е откачил уставно , както се полага е подпрял ремаркето.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Бриги Магнито

Да де искал е да си прави от полуремарке -ремарке и определено му се е отдало  :D :D :D ;).

Бриги Магнито

loshdancho

Ама защо я сложи тука тази снимка хахаха. Явно  хахаха  ти е  на сърцето  мъката по ACTROS

georgi87

Цитат на: Бригадира - Събота, 18 Февруари, 2012, 21:18:27
Ма нафта сипвал ли му е?

Абре с цел  ;) уяждане да питам къв е дръгело от таз снимка,че нещо крехки ми се чинат.

Много яка реклама на тая марка  :D.

loshdancho

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Събота, 18 Февруари, 2012, 21:45:14
Бриги ми отмъщава хахах.
За ко бре,само си се уяждам ничо поече. ;)

Teodor

Бриги Магнито

Цитат на: Teodor - Събота, 18 Февруари, 2012, 22:18:27
Да сипвал му е !  ???  :-X
Обикновенно от тва спират да бишкат ,та за тва питах.

valers

Здравеите след като ми спре печката на Актроса миналата седмица в 2 през ноща в Франциа сигурно нафтата е позамразнала и в 6 беше под нулата в кабината ,реших да га направа малко по зимен ,земах руло студопор от едната страна с фолио има го в Бригодепо в Испаниа слага са под паркета.и на двата големи сандака на кабината сложих на стените откам седалките и откам чекмеджетата без да го лепа за да са крепи и да не се каса изрезах от една синя пластмаса дето я слагат варху палетата и сложих варху него.Сложих и под душека три парчета
(та да мога да дигам капаците на сандаците отватре )щото ми омразна да легам в леден душек.Резултата е отличен не ми духа на краката студ нема нужда да ги дигам на таблото .За печката -работеше много слабо свалиха я в сервиза ,повечето канали дето минава ваздуха беха задрастени с нещо като от стар душек миерда кат му викат тук,и датчика мисла че е да дава сигнал да не прегрее беше покрит с това ,сащо продухаха горивната камера излезе направо чер облак от неа ,сега работи на 6.Преди мислех да искарвам ваздухувода отдесно в краката става с траба за ваздух зема се от магазин за каравани изрезва се дет отива кам таблото и са слага тя една дупка отлево до краката на патника с накраиник сащо от магазина и готово.Но засега са отказах сега е супер.Иначе като цело сам доволен от неа не е много шумна и като е на автомат от време на време вкарва пресен ваздух.За секи случаи тас седмица освен винце земах и водка щот в Ростов на минус 20 тя ма спасяваше.Но даже  спирах печката некои пат от жега.

monterei

Колеги, пускайте си печките да поработват 2-3 пъти и през лятото. Целта е да не се задръстват с боклук. Има два вида печки 2кВ и 3,5кВ. Важи и за двата вида. В България Актроса се продава обикновено с 3,5кВ.

monterei