• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пътна обстановка-Северна България

Започната от DeDo Vi, Вторник, 07 Февруари, 2012, 15:10:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DeDo Vi

Вчера според журналята, всички пътища бяха изчистени.
Да, да ама не.
Ето каква беше ситуацията снощи на пътя Русе-Шумен.

DeDo Vi

grebeca1912

Бате Бойко ще те арестува заради клипа ;D положението и в Пловдив не е цветущо малките улици не си ли 4х4 край
Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

Joro

То в центъра на София не са изчистени та Републиканските  ще чистат, за кво нека се пързаляме ...

grebeca1912

http://news.plovdiv24.bg/327151.html ето и от Пловдив клипа не е мой но показва състоянието на улиците
Бий за да те уважават

DeDo Vi

Цитат на: grebeca1912 - Вторник, 07 Февруари, 2012, 15:32:56Бате Бойко ще те арестува заради клипа ;D положението и в Пловдив не е цветущо малките улици не си ли 4х4 край
Абе остави го Бате Бойко, той като тръгне на някъде, пътя пред него се чисти с 200км/ч. :) На мен ми стана жал за пича с микробуса, и че нямаше как да му помогна. На 1 километър от там където беше пича с буса, има пост на КАТ, аз спрях там и казах на милиционерите да отидат при момчето, и да му помогнат. Яд ме е че не ги снимах как се почешват, и ми задават глупави въпроси.

trenti

+1 За клипа, продължавай да правиш и други ако не те мързи, добре е да се вижда какво е положението в страна от третия свят че по новините ни спестяват доста  ;)
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

godji

Ето и от мен малко снимки ! Направени са вчера на Прохода на Републиката ,Русе и пътя м/у тях :

тук една Скания съм ви щракнал:

Не се лъжете че коловозите са на асфалт ! В повечето случаи е заледено  >:(

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

ivopifeca

Бриги Магнито

Юндола от оня ден.

Закинааме го с колегата у мирно време.

DeDo Vi

Цитат на: Бригадира - Събота, 03 Март, 2012, 09:24:16
Юндола от оня ден.

Закинааме го с колегата у мирно време.
Нещо не видим синджир да си турил Баце?

Бриги Магнито

;) Правилно си забелязал баце ,даже съм и празен  ;).
Е колегата е пълен с ланци и файдата па такава,кога си не стаа си не стаа ,но бат Бойко,че мъцне те го тоз без вериги ръгнал с летни гуми .
Само да отбележим ,че по следите у снега е видно,че празен без вериги поне мога да се пробам да мърдам по малко,докато пълен с вериги нече да откине  ;).Тъй че как съм казвал ланци важат само понекогиш . ;)

DeDo Vi

Цитат на: Бригадира - Събота, 03 Март, 2012, 13:26:06
;) Правилно си забелязал баце ,даже съм и празен  ;).
Е колегата е пълен с ланци и файдата па такава,кога си не стаа си не стаа ,но бат Бойко,че мъцне те го тоз без вериги ръгнал с летни гуми .
Само да отбележим ,че по следите у снега е видно,че празен без вериги поне мога да се пробам да мърдам по малко,докато пълен с вериги нече да откине  ;).Тъй че как съм казвал ланци важат само понекогиш . ;)

Че се сетиш кво ти думам, баш за бате Бойко си плачеш да те "нахрани" по телевизоро.
"ТИРОВЕТЕ ПРЕЧАТ" това е девиза на Бойковота държава.

DeDo Vi