• Welcome to Форум на българските шофьори.

Bahi group ???

Започната от Don Marino, Вторник, 07 Февруари, 2012, 16:02:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Don Marino

Колеги , ако някой е бачкал за тази фирма , моля да сподели. Намира се в Serla , Girona – Испаниа . Търсят хора . Фирмата е испанска и е регистрирала камиони в БГ .

Don Marino

heler

Собственка да не се казва Серафим - испанец е - не е българин, независимо от името му?

heler

VPK 1977

Работя по Испания и съм говорил с колеги които работят там,за 2 месеца са минали над 15 и повече шофьори и постоянно има текучество. Удържат за нафта като надвишиш 33/100 л. Карат те да бягаш Аутобани ако не пак удържат,лоша поддръжка на камионите и така нататък. Имат курсове за БГ.С фриго минава се през Унгария,Румъния-БАКШИШИТЕ СА ЗА ВАША СМЕТКА!!!!!!! ;)  

ИЗБОРЪТ СИ Е ВАШ ВСЕ ПАК!!!!

Причина за редакция : Правопис

misterbeen

Колега, аз работих там. След 2 месеца напуснах защото не плащат . Едвам си взех заплатата чрез синдикатите. Отидох в Бахи Груп като шофьор с испански документи през 2001 г. През 2006 си купих влекач в Испания и започнах  да тегля ремаркета до Zeebrugge и обратно. Попадна ми тяхно ремарке и отново проблеми с плащането. Сега при мен работи шофьор , работил за Bahi Group и карал месо от Испания за България. Не са коректни с парите.

pitarpan

Здравейте, казвам се Петър и търся работа като шофьор и прочетох че търсите шофьор ако все още търсите. Живея в Испания в гр. Бургос и съм сериозен може да ми се обадите на телефон 0034633018376. емейл panda901@abv.bg, skype pepino274

rolly_s

Аз пък съм жена на тираджия,имам С+Е,умирам да карам с него или поне оффф да съм в камиона.изкарах категориите не само за да сме заедно,наистина ме влече и ми се отдава.Не знам защо ми отказва,но съм твърдо решена-щом не мога с него да карам,качвам се с който ме иска.Има ли желаещи?Няма да ви намачкам дръгелите,гарантирам
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rider777

Роли, откъде си ?
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,