• Welcome to Форум на българските шофьори.

Липса на сол

Започната от doncho79, Вторник, 07 Февруари, 2012, 19:37:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

doncho79

А сега г-н Борисов като са му криви камионите кой ще докара солта от Бургас до столицата ни.

doncho79

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

admin

Хубаво се насолихме тази зима. А само преди броени седмици онзи, финансовия министър обясняваше как сме били изпреварили вече Германия. Ей, това простотията си е наистина голяма работа.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

dimich87

Хората казват че сол има. А в Русе солта на пътното идва от Румъния. И то не с камиони, а с влак. Един съоченик внася всеки месец по над 100т сол за животни, а дребното го мели и го дава на пътното. Но каза че тази година имал много. Преминали са на магнезиев хлорид и много малка част са му купили.
Ако препарата им свърши веднага ще замине солта.

Mandor

С кой влак идва солта? С БДЖ, които стачкуват за заплати и са на път да фалират и спрат окончателно?
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

dimich87

Ами какво да ви кажа. Не е имал никога проблеми с влаковете, дори и по време на стачката. По време на стачката си ги товареше, а нощно време му ги караха. Имам и познат който се занимава със скрап. Също товари на вагони и нощем ги возеха. Товарния им превоз не беше засегнат. Беше засегнат единствено пътническия превоз в периода 8-16ч. И то до голяма част загобите бяха от това че не се знаеше кой влак ще тръгне и дали ако тръгне на някоя гара няма да го спрат в този часови интервал.
БДЖ е друга бира, ако искате да не започваме да го коментираме.

Mandor

Знам че Бобов дол ревяха здраво. Цял ден няма въглища, и нощно време се скапваха да разтоварят всичко.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.

Mandor