• Welcome to Форум на българските шофьори.

Място за снимки/клипове

Започната от Mandor, Вторник, 07 Февруари, 2012, 20:34:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mandor

Има ли възможност да се отдели място за качване на файлове от потребителите? Например сега бях малко по София и имам два клипа за движението. И ако няма възможност тук, къде може?
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.

DeDo Vi

Цитат на: Mandor - Вторник, 07 Февруари, 2012, 20:34:23
Има ли възможност да се отдели място за качване на файлове от потребителите? Например сега бях малко по София и имам два клипа за движението. И ако няма възможност тук, къде може?
Защо ти е отделно място? Във всички теми може да качваш клипове.

DeDo Vi

Mandor

Които предварително са качени някъде. А не са на форума. За това говоря.

DeDo Vi

Цитат на: Mandor - Вторник, 07 Февруари, 2012, 21:22:21
Които предварително са качени някъде. А не са на форума. За това говоря.
Е явно няма начин директно да се качват клипове на форума. Трябва да са в Тубе-то.

ИванТ

За снимки, може да използвате галерията към форума, достъпна с актуалната Ви регистрация. За видео файлове, на този етап, използвайте външна страница.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

Цитат на: Mandor - Вторник, 07 Февруари, 2012, 20:34:23

Няма да ни издържи дълго време мястото в хостинга, ако започнем да качваме и клипове.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!