• Welcome to Форум на българските шофьори.

Допълнително споразумение

Започната от Don_Bazilio, Сряда, 08 Февруари, 2012, 12:08:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Цитат на: DENINI - Сряда, 07 Ноември, 2012, 22:20:35
Някой иска да инвестира няколко 10-ки часа труд и да печели колкото този инвестирал труд,мозък и много пари.Е как да стане?

Колко "...няколко 10-ки часа труд?" Може ли малко по-конкретно? Ако вие сте инвестирали мозък, защо смятате, че ние не инвестираме такъв? Вбесявам се от глупашките ви изцепки, потвърждаващи, че си нямате и понятие от същността на шофьорския труд. За ваша информация ще ви кажа, че шофьорът взима хиляди решения в рамките на работния си ден, някои от които в условията на остър недостиг от време и дори животоспасяващи. Това не става с друго, а с мозък, г-жо/г-це. И кой е казал, че искаме да печелим колкото работодателя си? Аз такова твърдение не съм прочел. Що за идиотско сравнение и преувеличение, издаващо пълното безсили за посочване на смислени аргументи. И друго - вярно е, че не сме вложили средства в техниката, колкото вас, но сме заложили друго, което е много по ценно - семействата си. Защото, който отдавна е в занаята е наясно, че цялото семейство е ангажирано по един, или друг начин с работата на таткото и цялото семейство се лишава от присъствието му за да може да работи това, което е избрал. Твърде дразнещи са изказванията на такива дълбоко неуважаеми от мен хвалипръцковци.

driver1

Бриги Магнито

Малиииииииии Драйвер еваларка бре,па ми ареса.
Обаче да вметнем ,АЗ искам да взимам толкова колкото съм изработил и ако мойто чорбаджии ефенди се е навело толкова у навлото,че нема и за леб,аим сори бат проблемо си е негов и ако сака кредит или заем да взима,но моито труд сака да си го плати,тъй че язека сакам поече пари от ефендито да взимам га нема акъл.
Тва да мъцнем,кой разбрал,разбрал ,кой не е,нема да се пънем.

Бриги Магнито

Roshko

Звънях и на двама Ви, ма не вдигате.  ;D ;D ;D
Вече имам ли да пиша коментар само ще помоля драйвъра да се включи. Дано да има повече време за форум!

П.П. Приберем ли се дома че си разпечатим целата негова форумска активност за учебно помагало!  ;)

driver1

Абе, както би казал един Звеновод Джагата: "Че си опраим я рейтинго!" Ти да видиш...:) :) :)

Don_Bazilio

Винаги съм се чудел на акъла на нашите ефендита: Бе ти ся почни работа и си бачкай, па после че опраиме парите. По-точно: работи колкото можеш-на макс, а аз ще ти платя на куково лято!Още ли има колеги, които се вързват на тези приказки? За мен законно е осигуровка на договорена сума, заповед за командировка със всичките и салтанати и авансово изплащане на командировъчните(седмично, месечно или за целия срок на командировката. После се чудят що ли повечето шофери продават нафта? Щото са гладни, а не алчни!

DENINI

Цитат на: Don_Bazilio - Неделя, 11 Ноември, 2012, 11:25:37
Винаги съм се чудел на акъла на нашите ефендита: Бе ти ся почни работа и си бачкай, па после че опраиме парите. По-точно: работи колкото можеш-на макс, а аз ще ти платя на куково лято!Още ли има колеги, които се вързват на тези приказки? За мен законно е осигуровка на договорена сума, заповед за командировка със всичките и салтанати и авансово изплащане на командировъчните(седмично, месечно или за целия срок на командировката. После се чудят що ли повечето шофери продават нафта? Щото са гладни, а не алчни!
Аз плащам на шофера след курса веднага.Без значение че на мен ми плащат след 15,20,30 дни.Това е мой проблем не на драйвера.Той си е свършил неговата част от сделката и му плащам заслуженото на момента.

DENINI