• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Петък, 11 Май, 2012, 21:47:32
Админ , то и сега много камиони минават през Македония и Сърбия за Западна Европа . Имам колеги които бачкат за гърци и карат Германия и Полша за Гърция.  Маляките ги карали да минават от там , през Сърбия , Македония и за Ламия.
И аз съм на мнение , че от Изтока превозвачите предпочитат нашата западна граница и ако влезят в ЕС - Сърбия и Хърватско - потока ще е масово от там.
Наш премиерски командир , май смета ко ше прибират ,,,,,,,ама не в хазната ...... иска му се :D :D :D :D

А турските камиони вървят масово от Истамбул със ферибот до Констанца и от там на ход за Западна Европа ,,,,така каза един нашенец дето кара Турция-Англия.
Другите им камиони с кораб до Италия и от там на ход за Западна Европа ,  а шоферите със самолета!  ;)
Крас, нека да внеса малко яснота относно Турските превози за Европа с ферибот от Истанбул за Италия. Тази релация съществува от доста отдавна. На практика пристанището в град Триест е Турско. Аз работих като прикачвач на пристанище Триест няколко години. Ремаркетата които прикачвах идваха с кораб от Турция, разтоварвах ги във Европа, после товаря за Турция и го откачам на Триест за кораба. Туски фирми направиха пълен пемонт на пристанището и то на практика си е Туско, само Турски фериботи джиткат там. Тази система на превоз се наложи поради това че турските превозвачи спестяваха доста транзитни разрешителни. И в началото шофьорите им пътуваха с самолети, не за друго а поради това че на турските фериботи няма каюти за шофьорите с цел да има повече място за ремаркета и композиции. Мога още доста да кажа по темата, но за мен това е минало и не ме касае вече, а и ме мързи да пиша.

DeDo Vi

bad_kras

Е да бе ДеДо , аз какво казвам - нали е същото!    ;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Още хумор от Бойко Борисов. Вижте видеото. :D

Само ГЕРБ и ДПС са готови за избори. Заради това на Доган ,,му мирише на избори". Как може – човек, който мирише на джибри, да му мирише на избори, коментира още Борисов.

http://btvnews.bg/bulgaria/politika/borisov-bsp-gi-e-strah-ot-predsrochni-izbori.html

admin

Източникът СИМО, който преди година уличи премиера Бойко Борисов като участник в престъпни схеми, всъщност е кодово име на ЦРУ, съобщи бивш началник на отдел в разузнаването.

Това разкри журналистическо разследване на германския вестник ,,Тагесцайтунг", цитирано от ,,Биволъ" и ,,Дойче веле". Пълният текст на разследването прочетете тук.

В края на 2010 г. ,,Уикилийкс" и ,,Биволъ" публикуваха грамата на тогавашния американски посланик в София Джон Байърли, озаглавена ,,Най-популярният политик в България: големи надежди, сенчести връзки", в която пише дословно следното:

,,Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с ,,Лукойл" и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения".

Източник: http://novinite.bg/articles/12718

SEMPER

Всеизвестен факт е че Боко беше баш мутра и бандит, ортак с по голямата част от "добре облечените бизнесмени", участник в всякакви далавери. Не знам защо ЦРУ трябва да ни го казва това, достатъчно много съвременници има у нас

Обаче глас народен - глас божи народа ни е преценил че точно той трябва да ни управлява държавата

http://www.petel.bg/article.php?aid=16927
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Миналата събота и неделя Борисов се погрижи и за хотела на Златеви, като настани там цялата сирийска опозиция. Противниците на президента Башар Асад бяха любезно поканени в България, за да дискутират как най-ефикасно да бъде свален режимът в Сирия, за да се отворят нови пътища на ислямистите към властта в поредната арабска държава. Не е ясно колко е струвала на държавния бюджет тази среща, която иначе бе държана в тайна до последния момент, но от сайта на "Правец СПА Ризорт" се вижда, че цената в двойна стая с гледка към планината е 570 лв., а в такава с изглед към езерото пред хотела - 626 лв.

Както се казва, без коментар.

Източник: http://www.petel.bg/article.php?aid=16927

admin

Ако не сте чували за глупакоустойчиви мантинели, сега е моментът.

Премиерът Борисов припомни, че заради имотите в близост е бил променян проектът, благодарение на което са спестени около 100 млн. лв.: ,,Изнудваха ни мутри, изнудваха ни собственици, изнудваха ни бензиностанции, автокъщи. Аз си правех тук експеримент. Идвах събота - неделя и заставах там на задръстването да видя колко хора ще ме запсуват, нямаше нито един такъв случай".

Обърнато е специално внимание на мантинелите, допълни Борисов: ,,Мостът е висок, те са глупакоустойчиви и се надявам да удържат на всички, които ежедневно ги пробват".

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=917092

ИванТ

Вероятно се има предвид естакадата, която е точно над локалните платна на булевард "Околовръстно шосе". Проектът е доста интересен, защото за да се спести отчуждаването на имотите по трасето, се изгражда естаката, която да приеме внушителния габарит на трасето. Не е ясно, защо тези хората са наричани "мутри" и какво се има предвид под изнудване? Всъщност ще публикувам снимка от мястото, на която се виждат най-обикновени жилищни къщи с дворове, има автокъща и автосервиз. Но това са частни имоти и се дължи обезщетение, ако бъдат национализирани, не виждам къде е изнудването.
Възможно е да се инциира протест, защото както се вижда от снимковия материал, трасето минава изключително близо до жилищните къщи и вероятно живеещите да изискват поставяне на звукоизолиращи стени, подобни на тези на булевард "Брюксел".

Булевард "Околовръстно шосе" (2012.04.28):

Булевард "Околовръстно шосе" (2012.04.28):

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

admin

admin

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

trenti

ЦитатБорисов: Забраних на дъщеря си да живее в България

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4924111
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

admin

Цитат на: trenti - Вторник, 26 Юни, 2012, 15:48:54
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4924111

"Беше си дошла от САЩ и дори си намерила работа при Дянков. Не ми казали. Като разбрах, работният й стаж трая няколко часа", откровеничи Борисов.

Този все повече започва да прилича на онзи от Правец. А това не предвещава нищо добро за България.

admin