• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

Roshko

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 16 Август, 2012, 18:20:02
На теб не ти ли се каза n-пъти, че нито ми е кумир, нито го гледам в очите, нито получавам ерекция, нито се наслаждавам на приказките и действията на сегашното управление. Да, има много пропуски, недостатъци и тиня в редиците си, но няма алтернатива, ТОВА е!
Та с всичките глупости, които копираш и доукрасяваш от доказания боклук на... то не е и журналистика... просто насаждаш негативизъм и омраза, който ма НАЙ-малко са ни нужни в момента!!!

Чукча писатель и копиратель, Чукча НЕ читатель...  ;D :D ;D :D ;D :D
Авторът  и редакторът на статията от "Дойче веле" са чистокръвни арийци - вервам им безпрекословно!  ;D ;D ;D
Но поне няма причина да се съмняваме защо ни е слаба държавицата...  ::)

Някой би ли дал алтернатива!?!?  ???

Roshko

admin

Цитат на: driver1 - Вторник, 21 Август, 2012, 14:09:03
Аз правя, ти не правиш. Искам да чуя къде отиват парите, които министерствата и ведомствата отчисляват за пътуванията на служителите си? Директно в бюджета, или по сметката на Отряд28? Това искам да чуя?

В касичката на Бойко Борисов отиват. И после той определя кои парични потоци накъде да вървят. Мога да ти намеря поне 100 примера, в които същият казва за какво и каква сума е дал. А това, че държавата си има бюджет, гласуван от Народното събрание, което пък по конституция изразява волята на народа, въобще не е важно. Важното е той какво мисли и прави.

А Рошко за пореден път пита за алтернатива и за пореден път ще му отговоря, че алтернативата е всеки да си върши работата и да спазва законите. Всичко друго ще си дойде на мястото.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: admin - Вторник, 21 Август, 2012, 17:05:04
В касичката на Бойко Борисов отиват. И после той определя кои парични потоци накъде да вървят. Мога да ти намеря поне 100 примера, в които същият казва за какво и каква сума е дал. А това, че държавата си има бюджет, гласуван от Народното събрание, което пък по конституция изразява волята на народа, въобще не е важно. Важното е той какво мисли и прави.

А Рошко за пореден път пита за алтернатива и за пореден път ще му отговоря, че алтернативата е всеки да си върши работата и да спазва законите. Всичко друго ще си дойде на мястото.

Ми кажи един който си е вършил или ще си върши работата по-добре! На къф език да го напиша и с колко обяснения и упътвания?!?!?  :o
Може би ти?  ;D ;D ;D
Любимия ти СКАТ вкара Атака в парламента, ти може със сайт да го направиш. Нема невъзможни неща...  :D

Максимус

Новият Тодор Живков, това е в действителност бат ви Бойко! Или поне се мъче и пъне да бъдетакъв.>:(
Ето ви го и черно на бяло, 1 към 1. Невчесания Рошко и Дривер Едно. ;D ;D

http://diagnosa.net/wp-content/uploads/2012/07/211.jpg

Когато фактите говорят, и боговете мълчат. Нали, двамата зомбирани герберчета? Ко ше каете по въпрося? М-м-м ??

Roshko

Цитат на: Максимус - Сряда, 22 Август, 2012, 13:38:27
Новият Тодор Живков, това е в действителност бат ви Бойко! Или поне се мъче и пъне да бъдетакъв.>:(
Ето ви го и черно на бяло, 1 към 1. Невчесания Рошко и Дривер Едно. ;D ;D

http://diagnosa.net/wp-content/uploads/2012/07/211.jpg

Когато фактите говорят, и боговете мълчат. Нали, двамата зомбирани герберчета? Ко ше каете по въпрося? М-м-м ??

Ние доста казахме без copy/paste, са сте вие наред СКАТ-аджийчета, афераджийчета и други подобни джийчета. Забавлението тук ми се превръща в отегчение... И ако все още ще съм тук, това е благодарение на потребителите като driver1, на чиито бистър разум мога само да се възхищавам. А тези, които могат да си служат единствено със заядлива ирония, "я не знам как е, ама и така не е!", да плюят и да хленчат, естествено без собствено мнение, сте ми през лаптопа и от там нема а мръднете... :D :D :D

П.П. admin, молим те, впрегни програмистките умения и освободи профила ми от 24-часовото ограничение, че на некои, че им докараш инфаркт, а не вервам да си такъф садист!  ;)

JoroBoro

А това е само една малка част, която става обществено достояние.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1515883

Росен е прав. Сега се опитват да оправят г*****а на Иван Костов, Царя, и Тримата КРАДЦИ. Няма как да не се отрази на нас.
Милиарди левове са откраднати. Някой да има идея как се възстановяват безболезнено? Или да си изберем агент Гоце, и да си е караме по старому?

Roshko

Цитат на: JoroBoro - Четвъртък, 23 Август, 2012, 07:36:29
А това е само една малка част, която става обществено достояние.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1515883

Росен е прав. Сега се опитват да оправят г*****а на Иван Костов, Царя, и Тримата КРАДЦИ. Няма как да не се отрази на нас.
Милиарди левове са откраднати. Някой да има идея как се възстановяват безболезнено? Или да си изберем агент Гоце, и да си е караме по старому?

А, един човек де е чел ко съм драскал, Благодаря!!! ;)

Малко оффтопик. Не знам защо го причислявате Костов към обирджиите, но което аз помня е, че изправи страната на крака за по-малко от година след пореден червен апокалипсис. Според мен беше фатална грешка, че го сменихме точно в този момент... Е, поне редовно си плащаме за грешките, ма нещо не ни аресва...  ::)

kkkvd

Не знам за другите колеги, но изглежда на двама поне, на мен и на Рошко не ни е приятно да ни давате постоянно линкове към някакви сайтове.. Ако не е станало ясно досега, имам известни познания в уеб технологии, дали да не спретна един такъв сайт през следващата 45-ца, да назнача Рошко за главен редактор и да ви спукаме от публикации...
Админче, де бе спри се, ако целта ти е да пълниш форума с глупави  теми.. лично твоя си работа, твой си сайт. Но пак повтарям, обидно е да ми сервираш сдъвкано и изплюто и да ме убеждаваш, че е най-вкусното ястие. На днешно време, понеже не знаем кой сайт или вестник чии е, повече вярвам на казаното. Човек от думите си не може да избяга. А преразказано - видехме кой го кльопа.
Та за амнаести път се заричам да не споря с радиоточката... ама ето и днес не се стърпях

Roshko

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 23 Август, 2012, 18:09:34
Та за амнаести път се заричам да не споря с радиоточката... ама ето и днес не се стърпях

Направо изби кочината мен ако питаш...!  ;D ;D ;D
Задава се тенденция да завалят подобни реакции, щото ми се чини, традиционното овчедушие идва малко в повечко...  ::)
А може ли и този сайт да е нечий, имайки предвид пословичната шофьорска мощ?  :D :D :D

admin

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 23 Август, 2012, 18:09:34
Не знам за другите колеги, но изглежда на двама поне, на мен и на Рошко не ни е приятно да ни давате постоянно линкове към някакви сайтове.. Ако не е станало ясно досега, имам известни познания в уеб технологии, дали да не спретна един такъв сайт през следващата 45-ца, да назнача Рошко за главен редактор и да ви спукаме от публикации...
Админче, де бе спри се, ако целта ти е да пълниш форума с глупави  теми.. лично твоя си работа, твой си сайт. Но пак повтарям, обидно е да ми сервираш сдъвкано и изплюто и да ме убеждаваш, че е най-вкусното ястие. На днешно време, понеже не знаем кой сайт или вестник чии е, повече вярвам на казаното. Човек от думите си не може да избяга. А преразказано - видехме кой го кльопа.

Рошко можеше и сам да сподели какво го тревожи, но явно те е упълномощил да се изказваш от негово име. Не ти сервирам никакви ястия. И ако за теб една тема е глупава, за други може би представлява интерес. Ако не искаш да посещаваш този раздел, просто не го прави. Относно някакъв бъдещ твой сайт мога само да те пожелая успех.
Всъщност бях решил въобще да не ти отговарям, но сравнението с радиоточка ми се стори леко неуместно.

Roshko

Цитат на: admin - Четвъртък, 23 Август, 2012, 18:28:49
Рошко можеше и сам да сподели какво го тревожи...

Той Рошко поне трае и се спотайва... Та.. на него му се чини, че темата "Политика" не е от най-симпатичните на аудиторията, предвид крехкото участие на други освен обичайните заподозрени...
Има и нещо друго. Вероятно тезите излагани в споровете се припознават от голяма част.
За да разгадаем поляризацията на помощ се притичат недолюбваните рейтинги на участниците в диспутите, което идва да покаже някакъв уклончив оптимизъм...  ::)

kkkvd

Аз подех апел да не се препечатва от пресата доста преди всички тук..и никой не ми обърна внимание, това продължава и сега... разбира се че никои не ме упълномощава с нищо и никакъв сайт от подобно естество няма да правя. Просто беше пример достатъчно болезнен, за което се извинявам, за да се спре с това безумно писане. Ако държиш непременно да пишеш срещу сегашното управление, редно е да напишеш някои ред и за добрите неща които все пак се случиха. Иначе всичко това заприлича на една зле режисирана пропаганда, а тя битува единствено в по-недоразвити общества. За радиоточката не го приемай лично, извинявам се. А темата е достатъчно важна, за да я подмина просто така. В крайна сметка не ми е безразлично кой и как управлява, но не мога да падна на ниво да коментирам вестник Шок примерно..
Преди помолих,моля и сега, дай линк към видео с изказване на тоз или онзи, тогава да коментираме... Чудно ми е как не разбираш, колега?!?!

admin

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 23 Август, 2012, 18:51:23
Аз подех апел да не се препечатва от пресата доста преди всички тук..и никой не ми обърна внимание, това продължава и сега... разбира се че никои не ме упълномощава с нищо и никакъв сайт от подобно естество няма да правя. Просто беше пример достатъчно болезнен, за което се извинявам, за да се спре с това безумно писане. Ако държиш непременно да пишеш срещу сегашното управление, редно е да напишеш някои ред и за добрите неща които все пак се случиха. Иначе всичко това заприлича на една зле режисирана пропаганда, а тя битува единствено в по-недоразвити общества. За радиоточката не го приемай лично, извинявам се. А темата е достатъчно важна, за да я подмина просто така. В крайна сметка не ми е безразлично кой и как управлява, но не мога да падна на ниво да коментирам вестник Шок примерно..
Преди помолих,моля и сега, дай линк към видео с изказване на тоз или онзи, тогава да коментираме... Чудно ми е как не разбираш, колега?!?!

Тогава ще препечатваме директно от "извора". Ето какво обещаваха ГЕРБ през 2009.

ПРОГРАМА ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ

01 юни 2009 г.

Пет приоритета на управлението

1. Възстановяване и гарантиране на справедливостта в българското общество
  2. Превръщане на България в основен фактор на стабилност в региона и света, уважаван член на Европейския съюз
  3. Благоденствие и просперитет за българските граждани и българската икономика
  4. Подобряване на социалната сигурност. Създаване на благоприятна и здравословна среда на живот
  5. Развитие на човешкия капитал на нацията за по-високо национално самочувствие.

Източник: http://www.gerb.bg/bg/program/programlist/cat_id/21

Кой от изброените пет приоритета е реализиран до момента?

kkkvd

Без да адвокатствам на Герб
Коментара ми по точки:
1. Ами твърде популистки, сигурен съм че точно това ще го намеря в на всички партии предизборните платформи... едва ли си повярвал безрезервно, като на 800-те дни..
2. На това също само малоумник може да повярва, но причините са ясни, той сам си каза - материала, материала
3.Тук е рано да коментираме, за 3 години чудо не става
4. В някаква степен се случва, по-малко жертви по пътищата (факт), изловени престъпни групировки.. пътища някакви там..
5. Това с човешкия капитал незнам какво са искали да кажат... та ми е трудно да коментирам, но самочувствието ако чакаш на Герб да ти го докара... аз за себе си имам, та и в изобилие.. не се давам на никой чужденец.

От което ми идва мисълта, че програмата на Герб си е най-нормална предизборна кампания, в която всъщност не се обещава абсолютно нищо, като на всички останали... Истината е, че Герб дохдоха на власт с анти-вота на народа срещу тройната. Герб го знаят много добре и се стараят да не се повтори същия анти-вот по техен адрес. Бойко е харизматична личност и това помогна много... Всички казаха, че е избран за капитан на титаник. Той мъжкарски го прие.. имаше възможност на няколко пъти да предизвика икономическа криза, но се въздържа.. За себе си съм убеден, че ще видим още един мандат на Герб, дори смея да мисля, че ще са отново макар и крехко мнозинство, то просто не виждам с кой да се коалира. Сам Л.Гоцев го прогнозира в едно интервю... ето прогнозата ми е дадена, надявам се да се запази ;D ;D ;D ;D

driver1

"Патриот е, душа дава!
Но не свойта душа, братья,
а душата на народа..."

Админче, посвещавам този цитат на теб! Все пак си направих труда да го напиша собственоръчно, а не копи-пейст като теб.
Сега да обясня защо: Ти, който се възмущаваш непрекъснато от нередности, които забелязваш, или за които прочиташ в цитираните и по-горе "авторитетни" медии, когато те попитах какво лично ти направи за да се отстранят недъзите и кво ми отговори? Каза, че не е твоя работа и Прокуратурата следвало да се самосезира.Сега да те светна: Коректив на властта не е Прокуратурата, а ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО! И когато то липсва, можеш да си чешеш езика в сайтчето си със затихващи функции колкото си искаш и нищо няма да последва от това, вервай ми! Така, че преди да се изплюете тук си задавайте и въпроса: "Какво направих аз? За себе си, за обществото, за промяната" Аз мога да отговоря на подобен въпрос, а ти - не! Или поне отговорът ти няма да е верен. А с непрекъснатото цитиране на други източници, доказваш, че си оставил друг да мисли вместо теб и да казва нещата, както на теб би ти се искало да ги кажеш, но или не смееш, или просто не можеш. Като омаловажаваш постигнатото, даваш ли си сметка всъщност, защо нещата не се случват така, както ни се иска? За енти път ще цитирам и аз ВОЖДА, :) - заради мат'ряла! За всичко се обръщате към Борисов и държите него отговорен за гафовете и неуспехите. А давате ли си сметка, че не е в човешките възможности един ръководител да бъде навсякъде и да контролира всеки свой подчинен, дори и този ползващ се с най-голямо доверие? Давате ли си сметка, че държавата, всъщност, това сме ние, хората. Това е твоето семейство, баща, майка, брат, сестра, леля, чичо...Когато обществото не е читаво, как държавата да е читава и просперираща? Откъде да се направи изборът на правилните хора? Промяната в мисленето е процес - за него е нужно време, много време! Поколения ще си отидат! Всички искаме да ни е добре - тук и сега! За съжаление реалностите са други. Промяната трябва да започне от себе си. А не, както е видно и тук, някакви "малки" хора, които очевидно имат проблем да решат собствения си бит, дирят отговорност за несправянето на държавните мъже с оправянето на бита на държавата! И за своя хал винят цялата Вселена, само не и себе си! Ще завърша с това с което започнах: Когато можеш да кажеш какво именно си направил ти ЛИЧНО за изобличаването на някое безобразие, тогава ще можеш да твърдиш, че си част от ембриона на зачеващото гражданско общество. Иначе си просто един анонимен кълвач по клавиатурата, а това може да бъде забавление за една вечер, но не и да доведе до някакви реални резултати. Бъди сигурен, че тези, които управляват държавата изобщо не знаят за съществуването ти и не четат тук. Нещо повече - те не четат и пияницата Веселина Томова! Но вие поне си лапкате париците, заради губещите си времето да спорят с вас...Тук си признавам, че съм си за бой - да споря с хора с носталгия по Тошовото време!

driver1