• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

kanchev59

Не знам дали само не си чешеш пръстите по клавятурата,

Пийте го това гинко балоба ли беше, не са минали и четири години  от тогава.
Семперчо явно ти си забравил много неща.Върни се в началото на така наречената мензиструация,пардон "демокрация",когато една дама Ан МакГърч още тогава  не обясни какво ни чака.А именно,че сме много богати и много неща не са ни нужни.Имаме и много пенсионери и трябва да вземем спешни мерки за тяхното намаляване.Има ли сме ЛИЧЕН апартамент(нищо,че е панел),ЛИЧНА кола(нищо,че е ЛАДА),а на всичкото отгоре,някой имали и лична вила(нищо,че е барака).Също така повечето от нас нямали и заеми.А държавата имала много фабрики и заводи,които също на са ни нужни и по-добре да се затворят,а НАЙ-ДОБРЕ да се приватизират от новите ни приятели.
   Още тогава тези нови "приятели"ни поставиха в една добре позната група на "банановите"републики,а именно дават по 1/1,5 млрд.долара на едно "демократично"избрано правителство и всичко върви по начертания път.
   Та по тези и още много причини новото ни "демократично" правителство,го виждам в 2 варианта:1)ще има някакво мнозинство-ясно е ,че няма значение от коя партия.2)няма да има мнозинство-тогава всички новоизбрани ще си стиснат ръцете за една ШИРОКА коалиция в името на БЪЛГАРИЯ.
   И три дни яли,пили и се веселили.
   А такива ,като повечето от нас ще продължават да си чешат езиците докато могат.
   Е за сега стига толкова.Лека и безпроблемна работа на тези,които работят.

Живота е обидно кратък- днеска те има а утре те няма, затова живей кратко, но луксозно!

kanchev59

Живота е обидно кратък- днеска те има а утре те няма, затова живей кратко, но луксозно!

lefterow

На такива им казвам Мишоци.Досега само такива мишоци ни управляваха.Защо не излезе Бойко да разговаря с протестиращите,а изгони Дянков-бушона да го спасява.Май някои си постигнаха целта-да бъдем бедни,гладни и по-малко.Много марионетки се навъдиха в правителството за жълти стотинки.Криворазбраната демокрация.Ще кажа един пример във ВРЗ-Карлово.Работа има,поръчки има,но разпределението на печалбата-90% за шефа,10% за бачкаторите-около 250 души.Егати демокрацията.

lefterow

imter

Време е Боко да си ходи,и мисля,че повече никога не трябва да се появява на политическата сцена,както той,така и жалките му придворни плъхове,заедно с измислената им партия >:(.

abator

Да, ама той взе, че направи един лупинг и каза, че няма да си ходи.

stoil nedev

Цитат на: imter - Вторник, 19 Февруари, 2013, 13:00:13
Време е Боко да си ходи,и мисля,че повече никога не трябва да се появява на политическата сцена,както той,така и жалките му придворни плъхове,заедно с измислената им партия >:(.
Бравооооо , да идва тогава пак Серго насрания и да прави коалиция с новото цигане наМестан !!! Ще цъфнем маааа ще вържем зарзават направо.
Ей сега че станем от компа и ще бягам да пусна "червенотинката".
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

abator

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 19 Февруари, 2013, 15:20:45
Бравооооо , да идва тогава пак Серго насрания и да прави коалиция с новото цигане наМестан !!! Ще цъфнем маааа ще вържем зарзават направо.
Ей сега че станем от компа и ще бягам да пусна "червенотинката".

Хората искат да съдят тези, които през годините са се провинили. Не да ги връщат на власт.

stoil nedev

Цитат на: abator - Вторник, 19 Февруари, 2013, 17:30:44
Хората искат да съдят тези, които през годините са се провинили. Не да ги връщат на власт.
Хората въобще не знаят какво искат, тях им дай да плюят по някой без значение дали е виновен или не. Ако такъв за плюене липсва ще набедят някой за това и .....хайдееее.
Аз лично предпочитам възможно най-малката злина , а това в момента и занапред доста време поне ще е ГЕРБ.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

abator

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 19 Февруари, 2013, 17:55:30
Хората въобще не знаят какво искат, тях им дай да плюят по някой без значение дали е виновен или не. Ако такъв за плюене липсва ще набедят някой за това и .....хайдееее.
Аз лично предпочитам възможно най-малката злина , а това в момента и занапред доста време поне ще е ГЕРБ.

Имаше цяла една седмица тупурдии из Варна и цяла седмица мънкане на медиите. Изобщо направиха всичко възможно за да изкривят нещата. А хората имаха конкретен въпрос: "Как с тези доходи да платим тези сметки?". В отговор получиха мълчание и манипулации. Е за това протестите станаха и политически.

stoil nedev

Цитат на: abator - Вторник, 19 Февруари, 2013, 18:04:19
Имаше цяла една седмица тупурдии из Варна и цяла седмица мънкане на медиите. Изобщо направиха всичко възможно за да изкривят нещата. А хората имаха конкретен въпрос: "Как с тези доходи да платим тези сметки?". В отговор получиха мълчание и манипулации. Е за това протестите станаха и политически.
Те доходите са смешни вече повече от 20 год. Манипулациите върху българина винаги са били много лесни и последните дни на "протести" го доказаха за пореден път.  Ако това беше някаква общонационална стачка срещу гаврата на чорбаджиите с хората ОК да , обаче да си изразходвал нещо , да си ял и пил и да не искаш да си платиш.....е не не мога да се съглася. Това го няма никъде никъде по света.
                       Иван Вазов

Hino

Ехоууу, "коУега".......не, че нещо, обаче ти имаш ли си най-малка представа какво точно е, беше и ще е положението във ВАРНА например. Ама не Варна под Болцано, не Варна в Русия, не Варна в САЩ, а тази нашата Варна......"на морето". С какво право си позволяваш да слагаш в кавички "някакъв протест". Все едно слушам ББ. Ейййй......
И последното ти изречение е доказателство за абсолютната ти пристрастност към ГЕРБ и мутренските истории. Да си ял, пил и т.н., и после да не си платиш викаш. Кое да си платя бе "колежкее" , кое....... тока дето излиза по 8 стИнки ? Дето после минава през 63 "ръце" и на финала го плащам по горе долу 20 ( 150% горница). И когато сметката ми трябва да е нормално 100 лева ( това дето ти го каза, че съм ял и пил и трябва да си платя ), да плащам 200+, ПОНЕЖЕЕЕЕ, имало.....пренос - мренос, зелена - кафява - пенбена енергия, понеже имало 100 човека "на клона". И това по умножи по 6 милиона "лесно манипулируеми" души?!!!
По твоята логика какво да правят хората? Или "онези протестиращи във Варна" ( с който са дори и ченгетата).....да чакаме още 23 години ли? А, кажи де господин "няма по добре от Герб".....
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

abator

Стоиле, това което казваш е цинично. Значи щом не могат да си плащат сметките, да стоят без ток и вода? Това ли е визията за европейското бъдеще?

scaniavolvo

Добре бе хора,защо плюете Бойко Борисов?Може ли някой да ми каже кой подписа договорите с Чез и ЕйВиЕн,може ли някой да ми каже кой подписа договора за зелената енергия?Можете ли да си представите как щяха да управляват комунистчетата,заедно с турчалята тези 4 години,през които цяла Европа не може да се справи?Бойко може да не е китка за мирисане,ама е в пъти по добре от всички взети заедно.

!.!.!

Стоилееееее!!! Луд ли си бе човек? Огледай се.Погледни малко по надалеко от страничното огледало. ГОЛЯМ СРАМ. А може би си егоист, мазохист......?????
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Hino

Цитат на: scaniavolvo - Вторник, 19 Февруари, 2013, 19:12:00
Добре бе хора,защо плюете Бойко Борисов?Може ли някой да ми каже кой подписа договорите с Чез и ЕйВиЕн,може ли някой да ми каже кой подписа договора за зелената енергия?Можете ли да си представите как щяха да управляват комунистчетата,заедно с турчалята тези 4 години,през които цяла Европа не може да се справи?Бойко може да не е китка за мирисане,ама е в пъти по добре от всички взети заедно.

Той сам по себе си ББ е цяла енциклопедия. Само на прима виста ще напиша едни от фактите за него по конкретният проблем.
ЗАЩО ЧАК СЕГА започна да прави нещо?? Когато излязоха по улиците всички и когато почна да му пари под задника? Нима не знаеше всички тези "подробности" веднага след като дойде на власт?
А знаете ли, че именно ББ НАЗНАЧИ близък ( и респективно подчинен) на ПАШАТА ( виден личен приятел на ББ и ....."прекрасен" честен бизнесмен....продава ябълки на пазара...) с държавна заплата от 35 хил.лв. 
ЗАЩО ББ продаде и последните 34% от държавната част в ЕРП-тата? ЗАЩО?
Какво направи през ЦЯЛОТО си управление във връзка с НАМАЛЯВАНЕ цената на тока? Всеки ден вие като вълк за този "гьол", ама той какво направи? Отказа се от АЕЦ, щял да санира......България!!!! Смешник. А тя цяла Европа се отоплява на газ, ама тук нито дума.
А знаете ли , че бившата му жена ( колко е бивша е много съмнително) е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ производител на "зелена енергия"?? Ама как ми напомня за друг негов виден близък - Златев - Лукоил......
Да не говорим как вече е публична тайна, какво всъщност е "зелена енергия". Паркове на пустееща земя от хиляди декари.......за "пунта мара", и после "произвеждаме" зелена енергия която продаваме за 4 пъти ( 400%!!!) НАД цената на нормалната. И имаме гарантиран купувач, ох котьо.....това е бизнес!!!! Да ама това е "бушон", "схема", понеже те нищо не произвеждат, или поне произвеждат в пъти по малко от това което декларират, а разликата е нормална енергия , ама ЕВТИНА по под 20 стотинки!!! Схванахте ли схемата? ЗА МИЛИОНИ!!
И още, и още......
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

stoil nedev

Цитат на: !.!.! - Вторник, 19 Февруари, 2013, 19:13:04
Стоилееееее!!! Луд ли си бе човек? Огледай се.Погледни малко по надалеко от страничното огледало. ГОЛЯМ СРАМ. А може би си егоист, мазохист......?????
Моме моме, нямаш си и напредстава колко надалеч ми е взора .
Но щом на всички ви харесва да си обвините за всичко което си е случило досега някакви посредници на ток ОК.
Да викна и аз тогава  " Волен Сидеров президент " така ли ?а  Просто не е истина .....не е .  Нямам какво да кажа ...... нищо .
                       Иван Вазов

stoil nedev

Иван Вазов