• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

lefterow

Я виж ти мафиота-послушко си отива.А някои от този форум много защитаваха пожарната команда.Мишоците бягат от потъващия кораб.Кой ли ще бъде новия капитан?Или всички са от един дол дренки.Прошка не трябва да има за никого от политиците,които влачиха,влачат и сега.Ей папуняци-това са нашите пари.Къде са?Предполагам,че ГЕРБ ще се преименува в ГРОБ,както направи БКП в БСП.

lefterow

avto_vanko

Сега трябва да се свика Велико Народно събрание, което :
Да намали броят на депутатите от 240 на 50.
Да се намали бройката на държавната администрация.
Да се спрат потоците от пари към циганите(могат да ги разселят към многото пустеещи села и там да гледат животни и да се занимават с земеделие а не да чакат на готово).
Да се освободи малкият и среден бизнес в България.

avto_vanko

Люси

И аз да съм легализирал 1 милиард не само ще си подам оставка ами даже ще изчезна безкрайно!!! ;D

Hino

Цитат на: Люси - Сряда, 20 Февруари, 2013, 11:12:10
И аз да съм легализирал 1 милиард не само ще си подам оставка ами даже ще изчезна безкрайно!!! ;D

ИМЕННО  ;). Както всички досега!
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

!.!.!

Герб си тръгва. Нека го последват всички останали партии (хрантутници)! Да се разпусне парламента, а БЪЛГАРИЯ да стане ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.Тоест, концентрирано управление от което може да се дири отговорност,а не като до сега да се прехвърля топчето от един на друг.Тази алчна пасмина де е в парламента насита няма, всеки дърпа към себе си като не обучен(трениран) впряг.Е как да движи талигата напред? НИЕ СМЕ ТРЕНЕРИТЕ,НИЕ ГИ ХРАНИМ тия НЕБЛАГОДАРНИЦИ!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Не хапете ръката която ви храни,Господа НАРОДНИ представители. За това, че прекалихте си тръгвате всички за винаги надявам се.Ако пък нямате такива намерения ние ще в ги набием в наглите з.....и. РЕВОЛЮЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                      
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

abator

Според мен проблема не е в броя на депутатите, а в липсата на инструмент с който да бъдат отзовани ако не защитават интересите ни. А за да ги отзовем ще трябва и да си ги изберем поименно.

stoil nedev

И какво като си подаде оставката Борисов?  Сега всичко ще тръгне като един добре смазан работещ механизъм ли? Не разбира се, сега е ред пак на манговците и комунягите да започват да мажат филията от двете страни. Лелееее четири години близо ,тия не са гепнали от кацата с меда и 0.04 ст.дори :)  Лелеиии - какво ли грабене и крадене ще падне сега, трудно е да си го представи дори човек.
Но ...... но както е казал неизвестния мислител : Всяко стадо заслужава пастира и кучетата си:   Ммм да всичко може да започва отначало , ха-ха то сценарият е винаги един и същ и ...... и края също, винаги известен. 
Обаче то Ние българите не сме виновни! Виновна е историята , че винаги ни завладява погрешната империя , хм - хм и винаги погрешно се опитва да се оправи с Нас.    Колко много много ми се иска да повярвам в това пък дори то да е най- голямата заблуда.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

lefterow

Цитат на: !.!.! - Сряда, 20 Февруари, 2013, 12:04:41
Герб си тръгва. Нека го последват всички останали партии (хрантутници)! Да се разпусне парламента, а БЪЛГАРИЯ да стане ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.Тоест, концентрирано управление от което може да се дири отговорност,а не като до сега да се прехвърля топчето от един на друг.Тази алчна пасмина де е в парламента насита няма, всеки дърпа към себе си като не обучен(трениран) впряг.Е как да движи талигата напред? НИЕ СМЕ ТРЕНЕРИТЕ,НИЕ ГИ ХРАНИМ тия НЕБЛАГОДАРНИЦИ!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Не хапете ръката която ви храни,Господа НАРОДНИ представители. За това, че прекалихте си тръгвате всички за винаги надявам се.Ако пък нямате такива намерения ние ще в ги набием в наглите з.....и. РЕВОЛЮЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                      

Много точно казано.Трябва да се обединим за ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.С това ще се постигне смяна на порочната система.Необходимо е формиране на групи в страната,които да искат това.При нас в Карлово започнахме чрез фейсбук сформирането на такава група.Благодарение на софиянци се направи първата стъпка-принуждаване правителството да си подаде оставка.Не желая никоя политическа партия да ни управлява.Имаме достатъчно добри специалисти.Не ни трябват мафиоти и послушковци.Не го ли направим сега-поколенията ще ни съдят.Сега го живеем този живот.Преценете дали е необходимо да има толкова народни представители в парламента.Необходимо ли е да има и общински съвети в някои общини.

stoil nedev

Цитат на: Hino - Сряда, 20 Февруари, 2013, 09:38:14
Честито БЪЛГАРИ  ;)!
Сега, най-важното е сега да не се допускат никой от компрометираните досега политици до власт!
;D ;D ;D ;D ;D ха-ха-ха вярваш ли си на написаното?  Те вече са готови превзели властта. Червените и манговците , вече знаят даже колко и за какво време могат да завлекат и откраднат.
Всичко се върти всичко се повтаря , както са казали древните римляни.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Hino

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 20 Февруари, 2013, 15:10:28
;D ;D ;D ;D ;D ха-ха-ха вярваш ли си на написаното?  Те вече са готови превзели властта. Червените и манговците , вече знаят даже колко и за какво време могат да завлекат и откраднат.
Всичко се върти всичко се повтаря , както са казали древните римляни.

За първи път от 23 години насам съм убеден в едно нещо. А то е, че на хората достатъчно им писна и НЯМА да позволят повече да бъдат управлявани от всички тези който досега са имали възможност да са на власт!!!
А личното ми мнение е, че най-добрият вариант за БГ е по модела - Исландия. Друг е въпроса дали Сорос и евреите ще го позволят  ;).
Краиният вариант е Сидеров  ;)!

Много ми е интересно дали някой от досега управлявалите през всичките тези години, би имал смелостта да отиде при хората, при реалните си работодатели , на протеста в Неделя!!! И отделно ми е много интересно дали ще се "отърват" само с "напускане". Не само ББ, а ВСИЧКИ.

caterpillar

На някой пука ли му за това, като всички сме изправени пред това, аз още не съм видял германец да избяга в България заради МАЧКАНЕ в собствената си държава >:( И продължава наглеца му да ни убеждава че без него е катастрофално за държавата, а с него кво следва някой има ли идея ???
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

BoBy_BoY

Цитат на: Hino - Сряда, 20 Февруари, 2013, 15:58:59
.....
А личното ми мнение е, че най-добрият вариант за БГ е по модела - Исландия. Друг е въпроса дали Сорос и евреите ще го позволят  ;).
Краиният вариант е Сидеров  ;)!

.........
Пич, ти попадна на най-удачния вариант БГ да изчезне от картата на Европа с този фотограф-Болен Спидеров...

JoroBoro

Цитат на: scaniavolvo - Вторник, 19 Февруари, 2013, 19:12:00
Добре бе хора,защо плюете Бойко Борисов?Може ли някой да ми каже кой подписа договорите с Чез и ЕйВиЕн,може ли някой да ми каже кой подписа договора за зелената енергия?Можете ли да си представите как щяха да управляват комунистчетата,заедно с турчалята тези 4 години,през които цяла Европа не може да се справи?Бойко може да не е китка за мирисане,ама е в пъти по добре от всички взети заедно.

Това е истината.Сега си изберете крадливите комунистически копелета пак, за ми ускорите напускането на родината ми.......!

vasvvv

Хора,няма смисъл да спорим по форумите.Трябва да покажем на изборите.
 Станишев и Доган са се нагласили да дойдат на власт,но да не им излезе крива сметката.

Hino

Аз не мога само едно да разбера. Защо има хора, които все още си мислят, че индивиди като Доган, Станишев, Костов...... ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА, ще спечелят КАКВИТО И ДА СА ИЗБОРИ???!
 Ако алтернативата е между тях и Борисов....... е ясно. Но НЯМА да е такава!

Hino