• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

vasvvv

Според мен за да участваш на избори трябва да имаш политическа партия,а други партии които да имат шанс да влязат към момента в парламента няма.Така ,че изборът е между Станишев , Доган и донякъде Пръмова.Което ми напомня на тройна коалиция.Ако виждаш други варианти сподели.

vasvvv

JoroBoro

Искрено се надявам, колега Hino, че ще се окажеш пророк, и тя "НЯМА да е такава". Аз лично, в момента не виждам друга алтернатива на ББ. Да, и той си има кусури, и "трески за дялкане", но той за мен няма алтернатива в България.

JoroBoro

admin

Явно типично по стар български обичай сме разединени. Анкетата също показва този факт. Въпросът не е в това дали харесва Борисов и ГЕРБ или не харесва Станишев и БСП. Въпросът е, че по досегашния начин за правене на политика и избори не може да се живее. В икономически план нещата въобще не са добри. Доколкото зная, фискалния резерв на страната е под законоустановения минимум и е застрашен валутния борд.

P.S. Една интересна статия : http://hadjigenov.com/?p=2926
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Hino

Цитат на: vasvvv - Сряда, 20 Февруари, 2013, 19:25:59
Според мен за да участваш на избори трябва да имаш политическа партия,а други партии които да имат шанс да влязат към момента в парламента няма.Така ,че изборът е между Станишев , Доган и донякъде Пръмова.Което ми напомня на тройна коалиция.Ако виждаш други варианти сподели.

Това НЯМА как да стане. ЗАБРАВИ. Ако нямаше такива МАСОВИ протести , да. Виж какво става. Цяла България е по улиците. В момента във Варна половината град е с хора ( но от никоя медия няма да ги чуете това).
Тройни - четворни и прочие коалиции с КОМПРОМЕТИРАНИ политици НЯМА да има. С нови , респективно НЕкомпрометирани , да. Друг вариант няма. Хората няма да го позволят. Както преди "45 години" стигаха, сега всичко се съкрати до 23 години стигат. Това е!
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

admin

vasvvv

Аз мисля,че най-важното е ,независимо дали сме привърженици на ГЕРБ или напротив ,нетрябва да допуснем да ни управляват хората от тройната коалиция.Най-интересни са от БСП.Ако се загледате това са хората от времето на Станишевото управление едно към едно,без никъква промяна.Как да вярваме ,че сега щяло да бъде различно и те щели да премахнат монополите.Поне да бяха сложили някой нов човек,а то 100% същите мазни мутри.Дотам стихнахме,че Станишев обеща ,че щял да вдихне пенсиите с 80%(това са допълнително 6 млрд. лв),но пенсионерите (които им промиват мозъците със СКАТ по цял ден)са захапали веднага.

abator

Според мен най-важното е да си вземем поука от случилото се. До сега избирахме партии, които вкарваха някакви хора във властта. Но овластените много бързо забравяха кой им е дал тази власт. Отнасяха се цинично към проблемите на хората. Заговориха за политическа класа. Мислеха се за несменяеми. Наложи се народа да излезе на улицата за да се разбере кой дава властта. От тук насетне ни трябват инструменти, с които да можем да отзоваваме тези, които са забравили за какво сме ги избрали. Това ще рече промяна на Конституцията. Ако не го направим сега, след някоя друга година може да ни се наложи пак да излизаме по улиците.

SEMPER

Цитат на: abator - Сряда, 20 Февруари, 2013, 21:51:03
От тук насетне ни трябват инструменти, с които да можем да отзоваваме тези, които са забравили за какво сме ги избрали. Това ще рече промяна на Конституцията. Ако не го направим сега, след някоя друга година може да ни се наложи пак да излизаме по улиците.

Велико Народно Събрание
- Редуциране на народните представители до макс 60 броя
- Мажоритарни избори и улеснена процедура за регистрация на независими кандидати.
- Пряк избор и на магистрати от Председател на Окръжен съд и окръжен прокурор нагоре, както и на директори на областните МВР-та
- Лесна процедура заотзоваването им
- Никакъв имунитет заизборни длъжности
- Пълна лутрация за всицки служители на ДС
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

lefterow

Цитат на: SEMPER - Сряда, 20 Февруари, 2013, 22:40:36

Велико Народно Събрание
- Мажоритарни избори и улеснена процедура за регистрация на независими кандидати.
- Пряк избор и на магистрати от Председател на Окръжен съд и окръжен прокурор нагоре, както и на директори на областните МВР-та
- Никакъв имунитет заизборни длъжности

Дано само не си останат пожелания.Пак ще се намърдат разни с промити мозъци.Та не се радвайте на нов шеф,че не се знае какъв шопар ще излезе.Като ги гледам в Народното събрание всеки се дръвчи на другия.Така икономика не се възвръща.Пустите му пари....

Mandor

Велико Народно Събрание
За какво ни е това? До сега не чух довод, просто се иска.
При 7,5 млн. бъгарски граждани, 75 ми звучи добре- по 1 депутат, на 100 хил граждани. С предвидена:
И разбира се :
С горните две неща съм много съгласен.

Или поне по-кратки мандати, естествено с процедура за прекратяването им.

- Никакъв имунитет за изборни длъжности.
Съгласен
Докато се наканим да го направим, те повечето си заминаха по естествен път, от старост. Крайно време е да се направи и да се приключи с този въпрос.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

SEMPER

Според действащата Конституция, единствено в преоргативите на Великото наодно събрание е да приема нова Конституция.

Само за това.
Не че някой гори от желание да избира точно в този момент 400 кювлии
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Mandor

Знам за конституцията, въпроса е какво искаш да се промени в нея?

И да не забравяме Яне Янев:
"Само два мандата и у дома"
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

admin

Максимус

За Меглена Кунева-Пръмова, много се е объркал Юрген Рот! Не е напълно наясно той с нашето задкулисие, или пък й прави услуга на тази пръмовица, по някаква си там западна линия. Незнайно нам защо.

Но за бат Бойко си е напълно прав.

Нека никога вече Бай Ганьо в управлението на България! Чисти и честни хора ни трябват. Но и много строг контрол, и за тях все пак, че власта развращава след време.

8)

ivopifeca

ivopifeca