• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

SEMPER

Ами досега цикъла в управлението е следния. Машинката е смазана добре, и политически  кризи се получават извънредно рядко.

4 години управлява "спасител на нацията", следващите 4 години е някаква по широка коалиция с участието "спасителя" и 4 години са комунистите.

Така че споко, има достатъчно дълго време да се появи поредния "спасител"
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Mandor

Цитат на: SEMPER - Четвъртък, 29 Март, 2012, 21:41:20
Вярно, че Батман е атрактивен, но ефективен може да е само в филмите.
Да сложим идеалният човек начело, да върши всичката работа е добре. Обаче какво правим когато Той получи разтройство?
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

admin

Алтернативите са всеки да започне да си върши работата. Смеем се на гърците, че имали прекалено раздута държавна администрация. А нима ние нямаме? 500 000 души са седнали на държавната трапеза и всеки граби колкото може. А иначе за пет пари не вършат работа.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

kkkvd

Едно време царете са били последните в държавата които разбират какво става. Имало шутове, които кълчейки се и чепейки се казвали истината, без риск да им резнат зелката, щото са просто шутове.
Царя ясно кой е, но кои са шутовете? Май липсват, щото самите те крадат наравно с крадците.
Стига ви е бил за всичко Борисов виновен.
Някои просто станаха смешни тук. Борисов та Борисов. Сякаш от както той е премиер работите не вървят... Преди всичко е било добре.
И понеже всички говорят за изхарчения излишък.. Ами това е предназначението на един излишък. Да се трупа в добри времена и да се харчи в лоши. Борисов на харчи парите на Станишев. Друг е въпроса, че ако беше станало обратното, то пак щяха да плюят харчещия, просто заради спорта и заради малоумните слушатели.

Админче, моля те, понеже темата е сериозна, пращай ни линкове към видео ако искаш да доказваш някаква теза, не към статии, щото и аз мога да спретна някоя статия, ако ми платят добре. Хайде да коментираме казаното, не написаното, не за друго, ами защото в България изглежда написаното няма стойност.
Борисов много глупости сътвори наистина и все пак не чак толкова, далеч по-малко от предишните, които всяка вечер псувах пред телевизора, ама всяка вечер, без пропуск.

admin

Ще уточня, че никога до момента на парламентарни избори не съм гласувал за БСП. На местни избори съм гласувал само веднъж за кандидат, свързан с БСП, и то защото алтернативата му беше направо отчайваща. За ГЕРБ съм гласувал и на парламентарните, и на президентските избори. Харесва ми стремежа на Борисов да бъде добър управник, но обещанията му много често се разминават с действителността. А като каза линкове към видео, какви точно линкове искаш?

Уди кълвача

Цитат на: admin - Петък, 30 Март, 2012, 00:38:48
Алтернативите са всеки да започне да си върши работата.

Колко е просто мааму, само в едно изречение, да се крие спасението на държавката ни...

admin

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 30 Март, 2012, 20:34:25
Колко е просто мааму, само в едно изречение, да се крие спасението на държавката ни...

Надявам се, че не влагаш някаква ирония в думите си. А иначе като се замисля си е точно така. В нормалните държави всеки си върши работата и крайните резултати не закъсняват.

SEMPER

По темата - последния път когато съм участвал в панаира наречен у нас "избори" е било през далечната 1990г. на първите парламентарни избори.

Roshko

;D ;D ;D admin  се стресна от извънземните  ;D ;D ;D
С последните три поста и непосилен къртовски труд си изработи първото плюсче на тема политика!  ::)

Roshko

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Петък, 30 Март, 2012, 15:39:34
Едно време царете са били последните в държавата които разбират какво става. Имало шутове, които кълчейки се и чепейки се казвали истината, без риск да им резнат зелката, щото са просто шутове.

Стига ви е бил за всичко Борисов виновен.
Борисов та Борисов. Сякаш от както той е премиер работите не вървят... Преди всичко е било добре.

И понеже всички говорят за изхарчения излишък.. Ами това е предназначението на един излишък. Да се трупа в добри времена и да се харчи в лоши. Борисов на харчи парите на Станишев. Друг е въпроса, че ако беше станало обратното, то пак щяха да плюят харчещия, просто заради спорта и заради малоумните слушатели.

Админче, моля те, понеже темата е сериозна, пращай ни линкове към видео ако искаш да доказваш някаква теза, не към статии, щото и аз мога да спретна някоя статия, ако ми платят добре. Хайде да коментираме казаното, не написаното, не за друго, ами защото в България изглежда написаното няма стойност.
Борисов много глупости сътвори наистина и все пак не чак толкова, далеч по-малко от предишните, които всяка вечер псувах пред телевизора, ама всяка вечер, без пропуск.

Еиии... сега чак зачетох другите коментари и нема къ "ккк..." да не отнесе и он едно плюс... минавам на следващите и ще ползвам коректора...  :D :D :D
Ако немах безпрекословно доверие в администрацията, щех да си помисля, че това е Драйвър1 с друК ник!
Изтрих само излишното от цитата! ;)
Днес да не е Великден? Толку ярка светлина в тунело! Чест и почитания!!!  8)

Уди кълвача

Цитат на: admin - Петък, 30 Март, 2012, 22:42:59
Надявам се, че не влагаш някаква ирония в думите си. А иначе като се замисля си е точно така. В нормалните държави всеки си върши работата и крайните резултати не закъсняват.

Цъ, грам ирония не влагам. Нормална държава няма да станем никога, колкото и да ни се иска....

g_dandy

Вярно е,че всеки трябва да си върши работата,но и трябва да получава адекватното финансово изражение на вложените труд и акъл! А ми звучи доста странно,да не кажа срамно,че едни държавни чиновници трябва да получават едни огромни бонуси,които идват от събраните от нас данъци или от отпуснатите от ЕС фондове за това и онова.И,имайки предвид,че за да вземеш от Европа,първо трябва да внесеш,то тези Еврофондове май са пак нашите пари,изминали пътя до Европа и назад!

admin

Цитат на: g_dandy - Събота, 31 Март, 2012, 17:40:46
Вярно е,че всеки трябва да си върши работата,но и трябва да получава адекватното финансово изражение на вложените труд и акъл! А ми звучи доста странно,да не кажа срамно,че едни държавни чиновници трябва да получават едни огромни бонуси,които идват от събраните от нас данъци или от отпуснатите от ЕС фондове за това и онова.И,имайки предвид,че за да вземеш от Европа,първо трябва да внесеш,то тези Еврофондове май са пак нашите пари,изминали пътя до Европа и назад!

Аз лично съм против бонусите. Но ако това е единственият начин да си вършат работата, нека тогава да е регламентирано със закон и да се приключи с тези своеволия. Защото тези бонуси са си ги раздали сами. На какво основание бившата шефка на Агенцията по вписванията си е дала сама 48000 лева? Слагам и линк, за да не бъда голословен.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/02/28/1776491_violeta_nikolova_si_dala_bonusi_za_dostoina_za/

g_dandy

Админ,твоят шеф дава ли ти бонуси за това,че все пак си си свършил работата,закарал си товара и си разтоварил,опазил си му камиона от крадци и катастрофи?

admin

Цитат на: g_dandy - Събота, 31 Март, 2012, 20:36:15
Админ,твоят шеф дава ли ти бонуси за това,че все пак си си свършил работата,закарал си товара и си разтоварил,опазил си му камиона от крадци и катастрофи?

Още не се е случвало. Но пък нали бъдещето е пред нас...

admin