• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

admin

Час и нещо от пристанището на Солун до София по новата магистрала...  :D :D :D

http://bnt.bg/bg/news/view/73521/pyrva_kopka_na_lot_4_ot_am_struma
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Уди кълвача

Цитат на: admin - Петък, 06 Април, 2012, 13:13:19
Час и нещо от пристанището на Солун до София по новата магистрала...  :D :D :D

http://bnt.bg/bg/news/view/73521/pyrva_kopka_na_lot_4_ot_am_struma

Оффф, покрай теб зех да го намразвам тоя....
Откак спрях да си прая харакири на мозъка с "новини", съм много по-добре...

Уди кълвача

admin

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 06 Април, 2012, 19:42:20
Оффф, покрай теб зех да го намразвам тоя....
Откак спрях да си прая харакири на мозъка с "новини", съм много по-добре...

Аз въобще не го мразя. По-скоро се питам дали сам си вярва на глупостите, които сътворява ежедневно.

imter

Вярва си,но по-лошото е ,че и други му вярват,даже го издигат в култ :).

Уди кълвача

Цитат на: admin - Петък, 06 Април, 2012, 20:47:19
Аз въобще не го мразя. По-скоро се питам дали сам си вярва на глупостите, които сътворява ежедневно.

Абе, кот и да говори, продължавам да твърдя че е по-добре от циганокомунистката върхушка...
Ама проблема си е негов.. мен багажа ми е в куфара.... и пари тука няма да пратя, да го яд :)

admin

Евродепутатът Слави Бинев поиска новосъздадената комисия Антимафия към Европарламента да арестува премиера Бойко Борисов заедно с отговорните лица за фалшифициране на проведените наскоро местни и президентски избори. Както и престъпните банкери и олигарси действащи на територията на България. Бинев направи това изказване в Европарламента.

Roshko

Цитат на: admin - Събота, 14 Април, 2012, 22:52:46
Евродепутатът Слави Бинев поиска новосъздадената комисия Антимафия към Европарламента да арестува премиера Бойко Борисов заедно с отговорните лица за фалшифициране на проведените наскоро местни и президентски избори. Както и престъпните банкери и олигарси действащи на територията на България. Бинев направи това изказване в Европарламента.

САМО българин е способен на подобно нещо!!! Ма тоя май е българин само по документи...  ::)

SEMPER

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 14 Април, 2012, 23:09:41
САМО българин е способен на подобно нещо!!! Ма тоя май е българин само по документи...  ::)

Баш си е българче, даже е по голем бандит и измекяр от самия Боко  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

g_dandy

Христос воскресе,момчета! Информирам тези,които снощи не са успели да го видят!
Припомнете ми колко километра беше Солун-София,аз мисля около 300,та се чудя с какви превозни средства и с каква скорост ще стигнат за 1 час!Може би балистични ракети?!

Бриги Магнито

admin

Водещ: По ваше време се случиха тези 125 убийства.
Бойко Борисов: Това е нормално.

Според мен е изключително ненормално!

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 15 Април, 2012, 15:02:58
Водещ: По ваше време се случиха тези 125 убийства.
Бойко Борисов: Това е нормално.

Според мен е изключително ненормално!

За повече от три години е по-нормално, отколкото за нема и месец преди това...  :D

П.П. Щом се съобразяваме с бръщолевенето на доказано импотентни гангстери, журналисти и политици, означава на първо място, че нещо ненормално се случва в главите ни, какво остава за държавата ни, където главите не са по-ралични от нашите...  :D :D :D

kkkvd

Аз не съм гледал клипа, щото съм на гпрс, обаче тези 125 убийства са за периода когато борисов беше главсек ( и може би малко след това, по времето на догановия мандат. Мисля че Кюлев тогава го гръмнаха, да тогава)
От 2009-та насам няма толкова убийства у нас не са се случили. Колкото и да им се иска на някои :) Е може би ако броим катастрофите и битовите - повече са.

Roshko

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Неделя, 15 Април, 2012, 15:32:35
Аз не съм гледал клипа, щото съм на гпрс, обаче тези 125 убийства са за периода когато борисов беше главсек ( и може би малко след това, по времето на догановия мандат. Мисля че Кюлев тогава го гръмнаха, да тогава)
От 2009-та насам няма толкова убийства у нас не са се случили. Колкото и да им се иска на някои :) Е може би ако броим катастрофите и битовите - повече са.

Да, прав  си, и аз го писах малко на примависта. В клипа се казва най-логичното. Идва "шефа", спира кранчетата и ония се изпотрепват за свития пазар. На този етап кой оцелял, се оглежда в по-белия бизнес, където също положението не е розово поради ред причини. Криза, контрол, данъци... С риск да се повторя, ще кажа, че колкото повече и по-яростно мишките църкат, толкова очаквания ефект е по-голям...  :D :D :D

admin

Рошко, свали си и изгледай предаването.

http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5168

Сложи ръка на сърцето си и ми кажи дали в това предаване има някаква лъжа и измама. Кажи ми и какво мислиш за "другарката" на Борисов.

Малко жокери: http://e-vestnik.bg/13656

admin