• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 16 Август, 2012, 16:15:02
Лентичките срязани за наше и на децата ни удобство - измислени, при това с европейски средства! Чудим се, защо досега не ги измислиа...? Май ин' ги беа спрели средствата, та затва... Имали сме други приоритети... ::)
Резервът ни бил изхарчен във време на криза - чудя се за какво ли ще да е този резерв... вероятно ако ни удари астероид или комета...  :o :o :o
Щом и шофьорите започнахме да разбираме от политика и финанси повече от министрите ни, значи сме я загазили здраво...!  ::)
Плаши ме очевиден апокалипсис след следващите избори, дано греша! Дано са останали мислещи хора в по-голямо съотношение от "четящите" литература и "медии"...! И дано шефа успее час по-скоро да филтрира утайката около себе си, че и т'ва не е за подценяване...
Дай Боже! Амин!  :-\

П.П. Иначе добър похват да крепиш рейтинга на форума. Да го задръстиш с теми за политика, от която очевидно всички разбират и имат интерес и да пишеш вътре откровени глупости, та да има за какво да се спори... Аплодиспменти!!!  :D

Пак пишеш небивалици. Бил съм крепил рейтинга на форума. Глупости на търкалета. Форумът има ежедневно нови потребители и се обзалагам, че много голяма част от тях не са дошли тук заради темите за политика, които разискваме. Темата "Код:Борисов" ли е целия форум? Темите за политика ли са преобладаващи? Посочи ми точно в коя своя публикация съм написал глупости. На теб май съвсем ти е изкривена представата за идеята на тази тема. Аз ти пиша какво е направил Борисов в края на третата и началото на четвъртата година от своето управление, ти ми отговаряш с разни неща за Станишев, Сакскобургготски и Доган. Вземи си запиши вече някъде, че не харесвам нито един от тримата и считам съвместното им управление за тотален провал. Ама наистина си го запиши, защото го пиша вече няколко пъти, но ти въртиш една и съща плоча.

P.S. Виж иначе какво се случва в Германия, когато министър престъпи закона.

http://www.dw.de/dw/article/0,,16023915,00.html
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: admin - Четвъртък, 16 Август, 2012, 17:04:48
Ама наистина си го запиши, защото го пиша вече няколко пъти, но ти въртиш една и съща плоча.

Която плоча по нищо не се различава от твоята. ;)
Виж си общата статистика на потребител и не ми задавай умни въпроси!  :D
Прекалено ми е познат стилът на писане на опозиционните "медии"... прикриване на всички факти, изопачаване на удобните само и само да има скандал /рейтинг/.
На теб не ти ли се каза n-пъти, че нито ми е кумир, нито го гледам в очите, нито получавам ерекция, нито се наслаждавам на приказките и действията на сегашното управление. Да, има много пропуски, недостатъци и тиня в редиците си, но няма алтернатива, ТОВА е!
Та с всичките глупости, които копираш и доукрасяваш от доказания боклук на... то не е и журналистика... просто насаждаш негативизъм и омраза, който ма НАЙ-малко са ни нужни в момента!!!
Предложи алтернатива като си толкова умен!!! Не казвай кое е грешно, кажи кое е правилно и как може да се постигне! Току-виж Премиерът прочел твоя гений и последвал идеите ти...  ::) Защо само се ровиш в кирливи ризи, не те ли е гнус???  :o
Това е моето мнение, нали имам право на него?  ???

П.П. За управлението на Станишев Сакс-незнам си кой и Доган НИКОГА не съм ти писал, сори провери си зрението!  :D

Roshko

driver1

Рошко, на свой ред е време да ти сложа един як плюс, макар, че ненавиждам тая тъпотия за комплексари. И аз многократно тук призовавах да престанат с плюенето и оплакването, а да кажат алтернативата и верния път, ако смятат, че го знаят. Защото много е лесно да критикарстваш зад клавиатурата. А още по-лесно е да си копираш избрани абзаци от т.нар. "опозиционна" преса и да ги постваш  за да разлайваш кучетата. А върхът на тарикатлъка е и като прибираш някакви парици заради ненапълно починалата активност тук. Бих приел за даденост всяка позиция, дори и да не съм съгласен с нея, но да е на база на собствени разсъждения и елемент на виждания за посоката и алтернативата. Нищо подобно не се случва - плюят си нек'ви хорица, а в най-добрия случай се оплакват, и...нищо! За всичко им е виновен Бойко и Бойко трябва да тръгне след гъза на всеки чиновник и изпълнител и да го контролира, а и да носи отговорността за него. Той го прави в известна степен, но всичко си има граници. А и доколкото съм запознат от писанията на някои критикари тук, самите те не са съвсем изрядни, но взискват стриктно от другите. Жалка работа. Админе, кво става, ще има ли сигнал от теб до Прокуратурата за неправомерно използване на самолета от Отряд 28? :)))

Roshko

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 16 Август, 2012, 18:44:11
Рошко, на свой ред е време да ти сложа един як плюс, макар, че ненавиждам тая тъпотия за

Благодаря, да ти се връща!  ;)
Комплексарите я ползват за его, аз я ползвам за лакмус, какво ме заобикаля...  ::)

admin

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 16 Август, 2012, 18:44:11
Рошко, на свой ред е време да ти сложа един як плюс, макар, че ненавиждам тая тъпотия за комплексари. И аз многократно тук призовавах да престанат с плюенето и оплакването, а да кажат алтернативата и верния път, ако смятат, че го знаят. Защото много е лесно да критикарстваш зад клавиатурата. А още по-лесно е да си копираш избрани абзаци от т.нар. "опозиционна" преса и да ги постваш  за да разлайваш кучетата. А върхът на тарикатлъка е и като прибираш някакви парици заради ненапълно починалата активност тук. Бих приел за даденост всяка позиция, дори и да не съм съгласен с нея, но да е на база на собствени разсъждения и елемент на виждания за посоката и алтернативата. Нищо подобно не се случва - плюят си нек'ви хорица, а в най-добрия случай се оплакват, и...нищо! За всичко им е виновен Бойко и Бойко трябва да тръгне след гъза на всеки чиновник и изпълнител и да го контролира, а и да носи отговорността за него. Той го прави в известна степен, но всичко си има граници. А и доколкото съм запознат от писанията на някои критикари тук, самите те не са съвсем изрядни, но взискват стриктно от другите. Жалка работа. Админе, кво става, ще има ли сигнал от теб до Прокуратурата за неправомерно използване на самолета от Отряд 28? :)))

Прокуратурата е длъжна да се самосезира при подобен случай с голям обществен интерес. А ето какво казват по случая двама специалисти. Обърни внимание на факта, че Авиоотряд 28 не е регистриран като търговско дружество и съответно няма право да получава заплащане за извършени полети.
И накрая да отговоря на въпроса ти за алтернативата и верния път. Всеки да спазва закона и да върши работата си както трябва. Това е!

http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Current/12plus3/society/Bulgaria/Pages/1608Aviootriad.aspx

Прочети и тук още по темата. Подробно е обяснен казуса и ясно е посочено, че законът е нарушен.

http://www.svobodata.com/page.php?pid=9777&rid=29

Roshko

Хоооо ХО ХО ХО!!!  ;D ;D ;D :D :D :D ;D ;D ;D
Че се спукам да се хилим, ма ако скоро не спреш да се излагаш по такъв начин, може и да заплача...
В първата тема се казва, че ЗВУЧАЛО незаконно хахаха, но на кой му звучи така??? Не се разбира! На некой... Но един грамотен, обаче и обективен в случая журналист прочел в същите тези "нарушени" закони, че можело, ма уважаааааемият admin или не стигнал до там с четенето, или "услужливо" го е пропуснал. Разбра ли сега admin-е какво имам предвид като споменавам Стани-гейчо и злите му кучки и кученца??? Е те точно това!!! ;)
Във втората, писана не от друг, а от един от най-импотентните, неосъществени, изритани политици Едвин Сугарев. Забележете! Нямало законен текст, който да разрешава, а питам аз, има ли такъв който да забранява? Баси простотията... какво повече да коментираме...  ??? :o ???

SEMPER

Добре се управлява държавата.

Щом всички смятат, че няма нищо нередно отбор от трета дивизия да се вози в правителствения самолет, значи наистина няма проблем. Скоро и бързо ще се оправят нещата.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Roshko

Цитат на: SEMPER - Петък, 17 Август, 2012, 13:52:46

Щом всички смятат, че няма нищо нередно отбор от трета дивизия да се вози в правителствения самолет, значи наистина няма проблем. Скоро и бързо ще се оправят нещата.

Да бе, "Цанков камък" е детска шегичка в сравнение с това углавно престъпление на Премиер-министърът... Долу Бойко-о-о-о!!! у-у-у-у-у-у-у-у-у!!! Атака - победа!!! Атака - победа!!! Моя странааааааа, мо-я Българиаааааа...  :D :D :D

Още по-нередно, абсурдно и престъпно обаче е, да се прикриват, изопачават и изкривяват фактите, но нали и затова никой не ни държи сметка, та можем си праиме кот си сакаме...  :D
Ние сме най-добрите, най-съвестните, най-честните, най-коректните. Никога не забравяме да си плащаме данъците, осигуровките, да пазим имуществото на съгражданите и държавата, да се уважаваме и зачитаме един друг. Бе ние сме най-най, а кривите се там горе, все едно са расли в стерилна среда и от тях се очакват чудеса от храброст...!
Има една мноо хубава приказка, която ще повторя за ненам си кой път, но леко ще цензурирам - на такъв... такъв... ама даже ни е малък... Треа за трети път да си докараме другарите, та дано тогава поредната катастрофа бъде тотална щета, та да мирясаме най-накрая...!  ::)

admin

Цитат на: SEMPER - Петък, 17 Август, 2012, 13:52:46

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 17 Август, 2012, 03:58:14
Хоооо ХО ХО ХО!!!  ;D ;D ;D :D :D :D ;D ;D ;D
Че се спукам да се хилим, ма ако скоро не спреш да се излагаш по такъв начин, може и да заплача...

Рошко, направо ми идва да си посипя главата с пепел. Виж какво е становището на КЗД: "Всеки има право да наеме правителствения Еърбъс."

http://neverojatno.wordpress.com/2012/08/15/kzd/

admin

Една статия на Deutsche Welle относно ползването на правителствения самолет.

http://www.dw.de/dw/article/0,,16177708,00.html

И още една статия от авиационен инженер.

http://e-vestnik.bg/15414/poletat-na-bistrishkite-tigri-e-nezakonen-i-struva-mnogo-poveche-ot-obyavenoto/

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 17 Август, 2012, 14:36:43
Да бе, "Цанков камък" е детска шегичка в сравнение с това углавно престъпление на Премиер-министърът... Долу Бойко-о-о-о!!! у-у-у-у-у-у-у-у-у!!! Атака - победа!!! Атака - победа!!! Моя странааааааа, мо-я Българиаааааа...  :D :D :D

Още по-нередно, абсурдно и престъпно обаче е, да се прикриват, изопачават и изкривяват фактите, но нали и затова никой не ни държи сметка, та можем си праиме кот си сакаме...  :D
Ние сме най-добрите, най-съвестните, най-честните, най-коректните. Никога не забравяме да си плащаме данъците, осигуровките, да пазим имуществото на съгражданите и държавата, да се уважаваме и зачитаме един друг. Бе ние сме най-най, а кривите се там горе, все едно са расли в стерилна среда и от тях се очакват чудеса от храброст...!
Има една мноо хубава приказка, която ще повторя за ненам си кой път, но леко ще цензурирам - на такъв... такъв... ама даже ни е малък... Треа за трети път да си докараме другарите, та дано тогава поредната катастрофа бъде тотална щета, та да мирясаме най-накрая...!  ::)

Аз му обяснявам, че никак не върви в самолет, струващ много милиони и с годишна издръжка 7 милиона лева да се возят някакви селски отбори, той си върти латерната и ми обяснява за "Цанков камък". Мога да се обзаложа, че любимият ти премиер ще ни доведе до такава катастрофа, че и тотална щета няма да е точния термин.

Mandor

Админ, остави го да си говори за Цанков камък. Иначе ще почне и за АЕЦ-Белене, а там нещата ще загрубеят.Все пак започваме година 4-та НУ.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

admin

Цитат на: Mandor - Вторник, 21 Август, 2012, 10:01:21
Админ, остави го да си говори за Цанков камък. Иначе ще почне и за АЕЦ-Белене, а там нещата ще загрубеят.Все пак започваме година 4-та НУ.

Ама какво да го оставя? Било престъпно да се изопачават фактите. Кои факти? Това, че превозът на двата отбора не е платен и това вече разбраха всички? Или онова, че Авиоотряд 28 не е регистриран по Търговския закон и следователно няма право да получава плащания? Или другото, че премиерът си осигурява забавления на наш гръб и то в момент, когато стотици хиляди българи не могат да водят достоен живот?

driver1

Няма право да получава плащания? Т.е. Министерства и ведомства не плащат за служителите, които ползват самолета? Муахахахаха...

admin

Цитат на: driver1 - Вторник, 21 Август, 2012, 13:40:33
Няма право да получава плащания? Т.е. Министерства и ведомства не плащат за служителите, които ползват самолета? Муахахахаха...

Ти правиш ли разлика между бюджетна издръжка и плащане извън нея?

driver1

Цитат на: admin - Вторник, 21 Август, 2012, 13:53:21
Ти правиш ли разлика между бюджетна издръжка и плащане извън нея?

Аз правя, ти не правиш. Искам да чуя къде отиват парите, които министерствата и ведомствата отчисляват за пътуванията на служителите си? Директно в бюджета, или по сметката на Отряд28? Това искам да чуя?

driver1