• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

Monster

Чрез пощата си получих следното писмо за това кой ни управлява:

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

Monster

Красимир Тодоров

Ти ако верваш на всяко нещо което получаваш в пощата - евала
мислех да не продумвам по темата, ама виждам че предизборната агитация е започнала. барем да ви плащаха за това...

Комунизма и създадените от него мутри беше толкова заладял обществото ни, че в крайна сметка всеки е бил близък с партиен функционер или борец.. разбира се тези неща лесно се забравят, типично за нашенеца - лесно манипулируем и злобен.

Красимир Тодоров

lefterow

Цитат на: Красимир Тодоров - Вторник, 02 Април, 2013, 20:49:46
мислех да не продумвам по темата, ама виждам че предизборната агитация е започнала. барем да ви плащаха за това...

Комунизма и създадените от него мутри беше толкова заладял обществото ни, че в крайна сметка всеки е бил близък с партиен функционер или борец.. разбира се тези неща лесно се забравят, типично за нашенеца - лесно манипулируем и злобен.

Ето пак-баба си знае.Комунизъм никога не е имало и не може да има.Утопия.Промити мозъци.Вяра в нещо,което не води до добро.Какво можем да направиш срещу големите лъвове в света?Вица за лисицата и лъва е удачен за нас.

Красимир Тодоров

Абе хора, хванете се у работа, недейте цял ден да се чудите на кое кафе да политиканствате... аман от разбирачи. Лефтевов, извинявай, ама не вървиш просто, отдавна се каня да ти го кажа... направо не мога да повярвам с какви доводи спориш... айде със здраве, че ме чака каране

lefterow

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 03 Април, 2013, 16:02:31
Абе хора, хванете се у работа, недейте цял ден да се чудите на кое кафе да политиканствате... аман от разбирачи. Лефтевов, извинявай, ама не вървиш просто, отдавна се каня да ти го кажа... направо не мога да повярвам с какви доводи спориш... айде със здраве, че ме чака каране

Красимире,винаги си добре дошъл в Карлово,но недей съди по теб за другите.

дядката

Цитат на: Красимир Тодоров - Вторник, 02 Април, 2013, 20:49:46

Краси!Ти видя ли Миглена Кунева какво направи,та говориш ;врели не кипели;? Трябва в тая държава ,като не искат да сменят системата на гласуване да не излезе нито един Българин да гласува.Аз обаче съм сигурен,че това няма да стане тъй като са много хранениците на корупционната система.НЯМА ГО СТАМБОЛОВ! Дори и да беше жив,пак шяха да го застрелят...........

Roshko

Цитат на: дядката - Четвъртък, 04 Април, 2013, 21:35:41
НЯМА ГО СТАМБОЛОВ! Дори и да беше жив,пак шяха да го застрелят...........

Затова Бог ни прати Бойко. Да ни е жив и здрав и нищо смъртоносно да не го достигне! Амин!

Краси, от де тая завидна упоритост, да не си зодия везни?  ;D :D :D ;D
Установих, че никакви аргументи не са в състояние да чуе и усвои човек, който си мисли, че всичко му е ясно и няма какво повече да научи.
В този ред на мисли - влагай тези енергия и умствен капацитет за продуктивни цели! ;)

Красимир Тодоров

везни с асцендент везни.
сега, мили мои колеги. Демокрацията не е съвършенна, но нищо по-добро не е измислено досега. Ако прочетете една основна книга, щото съм убеден, че повечето само са я чували - Записки по българските възстания - ще се убедите, че по-добра демократична система от еднокамерен парламент не е измислем. За Бога, гласувайте, за който искате, ама гласувайте, щото негласувалите или гласували с невалидна бюлетина просто нищо не правят за да променят.
Ако смятате, че сте по-добри от представените опции, ами станете вие самите политици, сформирайте си партия, бъдете активни. Не е вярно че ви трябват пари, искат се подписи... ама никой няма да дойде у вас да ви се подписва - трябва ходене и говорене с хора. Ела Лефтеров, ела и ти Админе, убедете ме, че сте прави, покажете ми 7000 подписа на хора които мислят като вас.
Коментирате Конституцията, а не сте я чели. Говорите за правата си, а забравяте задъжленията. Имате най-голямото право на света - да гласувате, за него са мрели хора - а не искате!
Е не мога да ви разбера, честно!  А, Админче... пусни една тема "Ако бях премиер.." сигурно ще има свежи идеи... хайде да ви видим :) Гарантирам ти десетки страници локум и халва.

Относно енергията и продуктивността.. и аз си се чудя. Очаквайте много скоро една супер интересна и безплатна услуга за братята шофьори, която разработвам в момента. Понеже шило в торба не стои...  Ще Ви я представя в отделна тема.

lefterow

Цитат на: Красимир Тодоров - Неделя, 07 Април, 2013, 22:06:17
везни с асцендент везни.
сега, мили мои колеги. Демокрацията не е съвършенна, но нищо по-добро не е измислено досега. Ако прочетете една основна книга, щото съм убеден, че повечето само са я чували - Записки по българските възстания - ще се убедите, че по-добра демократична система от еднокамерен парламент не е измислем. За Бога, гласувайте, за който искате, ама гласувайте, щото негласувалите или гласували с невалидна бюлетина просто нищо не правят за да променят.
Ако смятате, че сте по-добри от представените опции, ами станете вие самите политици, сформирайте си партия, бъдете активни. Не е вярно че ви трябват пари, искат се подписи... ама никой няма да дойде у вас да ви се подписва - трябва ходене и говорене с хора. Ела Лефтеров, ела и ти Админе, убедете ме, че сте прави, покажете ми 7000 подписа на хора които мислят като вас.
Коментирате Конституцията, а не сте я чели. Говорите за правата си, а забравяте задъжленията. Имате най-голямото право на света - да гласувате, за него са мрели хора - а не искате!
Е не мога да ви разбера, честно!  А, Админче... пусни една тема "Ако бях премиер.." сигурно ще има свежи идеи... хайде да ви видим :) Гарантирам ти десетки страници локум и халва.

Относно енергията и продуктивността.. и аз си се чудя. Очаквайте много скоро една супер интересна и безплатна услуга за братята шофьори, която разработвам в момента. Понеже шило в торба не стои...  Ще Ви я представя в отделна тема.

Красимире,не си въобразявай,че съм против твоите мнения и на още няколко съфорумника.Публикувах мнението си в новата тема,която  ти създаде.Радвам се едно,че има и такива хора като теб,които не мълчат.Това е добро начало.За мен всичко трябва да е прозрачно.Това са нашите пари,некоректно използвани от различни партии/по непрофесионален начин/.Бъдете здрави.

admin

А това изказване как ще го коментирате?

http://m.vesti.bg/?tid=4040&oid=5685391
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Събота, 13 Април, 2013, 15:31:30

Какъв коментар очакваш? Някакъв конкретен въпрос?
Сглобени, извадени от контекста "факти" поднесени
тенденциозно. Какво да им коментираме?

ИванТ

Цитат на: admin - Събота, 13 Април, 2013, 15:31:30

Като наблюдател на политическата обстановка, го намирам по-скоро за странно. Всъщност, Бойко Борисов през всичките години на своето управление, упрекваше предишната власт за повишаването на пенсиите през 2009 година, което бе и предизборен ход от страна на кабинета на Сергей Станишев. Критиката от страна на политическа партия "Граждани за европейско развитие на България" бе и напълно основателна.
Странното е, че Бойко Борисов постъпи по-същия начин като своя опонент и през 2013 година, също повиши пенсиите, но всъщност се оттегли от властта и остави изплащането на увеличените социални разходи на служебното правителство. За разлика от 2009, сега актуалният кабинет не разполага с парламент и не може да промени държавния бюджет, който вече е приет от народните представители.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Roshko

Цитат на: ИванТ - Събота, 13 Април, 2013, 20:26:29
Като наблюдател на политическата обстановка, го намирам по-скоро за странно. Всъщност, Бойко Борисов през всичките години на своето управление, упрекваше предишната власт за повишаването на пенсиите през 2009 година, което бе и предизборен ход от страна на кабинета на Сергей Станишев. Критиката от страна на политическа партия "Граждани за европейско развитие на България" бе и напълно основателна.
Странното е, че Бойко Борисов постъпи по-същия начин като своя опонент и през 2013 година, също повиши пенсиите, но всъщност се оттегли от властта и остави изплащането на увеличените социални разходи на служебното правителство. За разлика от 2009, сега актуалният кабинет не разполага с парламент и не може да промени държавния бюджет, който вече е приет от народните представители.

Това увеличение на пенсиите не беше ли заложено в бюджета още средата на миналата година?

ИванТ

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 13 Април, 2013, 22:18:07
Това увеличение на пенсиите не беше ли заложено в бюджета още средата на миналата година?
Всяко увеличение на пенсиите се залага в предишната година с приемането на бюджет, както през 2008/2009 година, така и през 2012/2013 година. Лошото през 2013 година е, че той няма как да бъде актуализиран и променен при нужда (недостатъчно приходи) през настоящата година, тъй като липсва парламент. Служебното правителството може да увеличи държавния дълг, в граница определена от бюджета за 2013 година.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

admin