• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

drago_pavlov

Чичка, ти да не си отпуска? Че за 2 седмици се изцвъка във всички възможни теми, и то все гениални умозаключения  ;)

П.П.: Не забелязваш ли, че си говориш сам в тая тема (и не само в нея)? На хората даже не им се занимава да четат проницателните ти прозрения, родени с много напъни под жаркото слънце над валяка...

drago_pavlov

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

kratun4o

Феновете на кой от двамата,че и двамата са със буква Б. ;) ;) ;) ;D ;D ;D

admin

admin

rolly_s

Доста се чудих къде да го пусна, ако му намерите точното място- нямам против: http://www.monitor.bg/article?id=402926
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

drago_pavlov

Цитат на: rolly_s - Вторник, 08 Октомври, 2013, 23:21:58
Доста се чудих къде да го пусна, ако му намерите точното място- нямам против: http://www.monitor.bg/article?id=402926
Цената на електроенергията за домакинствата в България е 2,42 пъти по-висока от тази в САЩ, пресметната по паритета на покупателната способност, който отчита и разликата в доходите.

Много важно уточнение! Това не е сравнение на абсолютни стойности  ;)
Ако сравняваме така, то ще се появят стоки, които са 100 пъти по-скъпи отколкото в Америка.

П.П.: Моля за разяснение как това е свързано с ББ или герб? Явно съм много тъпо парче и не вдявам какви са заслугите на герб за скъпия ток...

admin

Цитат на: drago_pavlov - Сряда, 09 Октомври, 2013, 08:14:39
Цената на електроенергията за домакинствата в България е 2,42 пъти по-висока от тази в САЩ, пресметната по паритета на покупателната способност, който отчита и разликата в доходите.

Много важно уточнение! Това не е сравнение на абсолютни стойности  ;)
Ако сравняваме така, то ще се появят стоки, които са 100 пъти по-скъпи отколкото в Америка.

П.П.: Моля за разяснение как това е свързано с ББ или герб? Явно съм много тъпо парче и не вдявам какви са заслугите на герб за скъпия ток...

Заслугите на ГЕРБ в тази посока са много. Една от причините например е липсата на възможност частните абонати да могат да избират доставчик. Има и много други, но считам, че тази е основна.

drago_pavlov

Цитат на: admin - Сряда, 09 Октомври, 2013, 08:30:49
Заслугите на ГЕРБ в тази посока са много. Една от причините например е липсата на възможност частните абонати да могат да избират доставчик. Има и много други, но считам, че тази е основна.
Я да си спомним кога беше приватизирана електроразпределителна мрежа - точно така, между 2005-та и 2007-ма, по време на любимата ти Тройна коалиция... Защо тогава не беше това условие на сделката??? А трябва следващото правителство да го въвежда 5 години по-късно???
Дай ги многото други да ги видим. Ама май няма такива, пък ти си проповядваш сектата и си мислиш, че ние лапаме мухи.
Точно за цената на тока герб нямат абсолютно никаква вина - за всичко останало можа да ги обвиняваш, но не и за цената на тока.
Основните причини за цената на тока са затварянето на двата блока на АЕЦ козлодуй, ТЕЦ-овете на Костов и ТЕЦ-овете на Ковачки, който е човек на твоите хора от БКП-то  ;)
Ако искаш си развии теориите за зелената енергия и цената на тока, а ако намеря време ще ги оборя и тях  ;)

admin

Цитат на: drago_pavlov - Сряда, 09 Октомври, 2013, 09:04:26
Я да си спомним кога беше приватизирана електроразпределителна мрежа - точно така, между 2005-та и 2007-ма, по време на любимата ти Тройна коалиция... Защо тогава не беше това условие на сделката??? А трябва следващото правителство да го въвежда 5 години по-късно???
Дай ги многото други да ги видим. Ама май няма такива, пък ти си проповядваш сектата и си мислиш, че ние лапаме мухи.
Точно за цената на тока герб нямат абсолютно никаква вина - за всичко останало можа да ги обвиняваш, но не и за цената на тока.
Основните причини за цената на тока са затварянето на двата блока на АЕЦ козлодуй, ТЕЦ-овете на Костов и ТЕЦ-овете на Ковачки, който е човек на твоите хора от БКП-то  ;)
Ако искаш си развии теориите за зелената енергия и цената на тока, а ако намеря време ще ги оборя и тях  ;)
А кой доприватизира и останалите 35% държавно участие в ЕРП-тата? Същият шарлатанин с партиен билет, който всъщност е от групата ликвидатори на България, но средствата за масова дезинформация му помпаха 4 години мускулите и го превърнаха едва ли не в спасител.

drago_pavlov

Цитат на: admin - Сряда, 09 Октомври, 2013, 09:15:42
А кой доприватизира и останалите 35% държавно участие в ЕРП-тата? Същият шарлатанин с партиен билет, който всъщност е от групата ликвидатори на България, но средствата за масова дезинформация му помпаха 4 години мускулите и го превърнаха едва ли не в спасител.
Този подарък по никакъв начин не повлия на цената на тока. Не казвам, че е правилен и че не е навредил на държавата, но по никакъв начин това не промени цената на тока.

Кажи сега за многото други заслуги, че ми е любопитно.

rolly_s

Цитат на: drago_pavlov - Сряда, 09 Октомври, 2013, 09:29:33
Този подарък по никакъв начин не повлия на цената на тока. Не казвам, че е правилен и че не е навредил на държавата, но по никакъв начин това не промени цената на тока.

Кажи сега за многото други заслуги, че ми е любопитно.
Мисля, че достатъчно четливо и ясно съм написала- защо е в тая тема. Ако Admin реши, нямам нищо против да я премести. В края на краищата не е никак важно в коя тема е, а е важно съдържанието на четивото. Аз, като краен потребител съм засегната от тия факти, както и всички вие. С коментари относно темата, в която е пуснат линка, допускам- умишлено, вие пречите да се обсъжда конкретното и същественото.

rolly_s

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 10 Септември, 2013, 09:05:13
Чичка, ти да не си отпуска? Че за 2 седмици се изцвъка във всички възможни теми, и то все гениални умозаключения  ;)

П.П.: Не забелязваш ли, че си говориш сам в тая тема (и не само в нея)? На хората даже не им се занимава да четат проницателните ти прозрения, родени с много напъни под жаркото слънце над валяка...
Тоя речник подхожда на зле възпитано 10 годишно хлапе. Не знам колко си годишен, но за да се обърнеш така към някой, той трябва да е поне на годините на баща ти. А в случая го правиш с непознати за теб хора, включително и към мен се обърна с това ,,чичка". Да не говорим, че е пренебрежително и да не говорим, че го обвиняваш в това, което правиш ти самият. Мисля, че е време да си направиш тая равносметка. Поздрави!

drago_pavlov

Цитат на: rolly_s - Сряда, 09 Октомври, 2013, 13:16:26
че го обвиняваш в това, което правиш ти самият.
Ако някога започна да пускам такива неадкватни коментари като баталов80, сам ще си посегна и ще ви отърва от мъките да ги четете.

Mandor

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 06 Август, 2013, 10:48:26
Идеята е такава, че тук няколко човека реват на умряло, че бойко е мутра, че си дава на неговите фирми и т.н., и т.н.
Сега обаче когато комунистите дават на техните хора бизнес за 25 млн. никой нищо не казва, че чак се чудиш защо съм го споменал...

Може и това да е. Кой ли знае?
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.