• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

batalov80

batalov80

driver1

Цитат на: batalov80 - Сряда, 25 Декември, 2013, 22:03:33
Добрият татко.. ???

http://www.razkritia.com/261454/borisov-pokaza-svoyata-gordost/

Баталов, що за идиот трябва да е човек за да се подразни от едно чуждо, чисто човешко положително преживяване? Грозни и черни души имате всичките му политически опоненти. Не би ми и хрумнало да оплюя Станишев заради радостта му от новороденото му дете. Не виждам политика в това.
   Имам и още безброй много аргументи и доводи по темата, но не бих си губил времето да ги пиша в един цензуриран раздел. Просто няма заради кого.

driver1

batalov80

Цитат на: driver1 - Сряда, 25 Декември, 2013, 22:14:51Баталов, що за идиот трябва да е човек за да се подразни от едно чуждо, чисто човешко положително преживяване? Грозни и черни души имате всичките му политически опоненти. Не би ми и хрумнало да оплюя Станишев заради радостта му от новороденото му дете. Не виждам политика в това.
   Имам и още бзброй много аргументи и доводи по темата, но не бих си губил времето да ги пиша в един цензуриран раздел. Просто няма заради кого.

Не се дразня от положението,в което се намира бат Бойко.Просто искам да покажа,че ЖИВОТА НЕ Е СКУЧЕН.Едно не могат да разберат такива клакьори като теб,че докато не се нахранят богаташите у нас-няма да има напредък.Но момента е такъв,че разделението между нас стигна до такова положение,че по време на турското робство е имало храна за всички и се е плащало само един данък,а сега гробищата се пълнят благодарение на политици с два стомаха и промити мозъци.

driver1

Цитат на: batalov80 - Сряда, 25 Декември, 2013, 22:27:39
Не се дразня от положението,в което се намира бат Бойко.Просто искам да покажа,че ЖИВОТА НЕ Е СКУЧЕН.Едно не могат да разберат такива клакьори като теб,че докато не се нахранят богаташите у нас-няма да има напредък.Но момента е такъв,че разделението между нас стигна до такова положение,че по време на турското робство е имало храна за всички и се е плащало само един данък,а сега гробищата се пълнят благодарение на политици с два стомаха и промити мозъци.

Май не си даваш сметка какво всъщност означава думата "клакьор". Но дори и да знаеш, то чии клакьор си пък ти? Или, ако нямаш ясни политически пристрастия, то какъв си? Хейтър? Трол?, Смачкан комплексар, намерил начин да громи "лошите" по безопасен за себе си начин? Избери си сам.

batalov80

Цитат на: driver1 - Сряда, 25 Декември, 2013, 23:11:55
    Май не си даваш сметка какво всъщност означава думата "клакьор". Но дори и да знаеш, то чии клакьор си пък ти? Или, ако нямаш ясни политически пристрастия, то какъв си? Хейтър? Трол?, Смачкан комплексар, намерил начин да громи "лошите" по безопасен за себе си начин? Избери си сам.

Може и така да е,но знам едно,че една роза растяща между тръни-става трън.А при нас са се нароили рози за сметка на хората с напукани ръце.И бат Бойко е от тези рози.Всичко ще си дойде на мястото.Така е софиянецо.Много ти дреме за хората построили заводи и болници,а не могат да се лекуват в тях.Да не говорим за коректността към тях от некоректни работодатели.Да,наистина живота не е скучен.

admin

С риск да разсърдя почитателите на Борисов, приятно четене.

http://e-vestnik.bg/19665/boykotat-na-lafka-i-kombinata-na-peevski-s-borisov/
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

batalov80

То само да е това.А скалъпеният побой на Сидеров-бат Бойко пак е в играта.Абе тоя българин ли е или не.Май само това може да прави.Интригант от класа.Ако беше в Америка електрическия стол не му мърдаше. :o

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Понеделник, 13 Януари, 2014, 13:32:20
А скалъпеният побой на Сидеров-бат Бойко пак е в играта.
Кажи честно, че вярваш, че това в самолета и на летище Варна е постановка на герб???

kratun4o

Глупости,всичко е разработка на военните!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

drago_pavlov

Цитат на: kratun4o - Вторник, 21 Януари, 2014, 20:01:33
Глупости,всичко е разработка на военните!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
И на извънземните  ;D

batalov80

Цитат на: drago_pavlov - Сряда, 22 Януари, 2014, 08:10:04
И на извънземните  ;D

Така е.Но  този пожарникар увеличи пропастта между бедни и богати.Пък може той да е извънземен. :P

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Петък, 24 Януари, 2014, 14:25:43
Така е.Но  този пожарникар увеличи пропастта между бедни и богати.Пък може той да е извънземен. :P
Много се чудех дали да ти отговоря, понеже ми се виждаш безнадежден случай, но все реших да пробвам да те провокирам да помислиш малко, вместо да слушаш червения вожд и да преповтаряш като развален грамофон.
Та върни се назад до 96-та, 97-ма и си спомни какво имаме. От една страна имаме едни хора в един списък, съставен от един вече покойник и една видна ловешка  :-X. Та хората от този списък са теглили мнооого големи кредити с по 6 нули отзад, откъдето им идва и прозвището кредитни милионери.
От друга страна имаме 8 милиона българи дето цял живот са спестявали - я за жилище, я за децата, я за нещо друго. И какво се случва в началото на 97-ма? Идва хиперинфлацията, тези от списъка вече не са кредитни милионери, а само милионери, а останлите 8 милиона българи остават с жълти стотинки в сметките си (така наречените влогове по онова време)...
Цялата тая схема е разиграна от долните комунистически Отрепки (с О, специално за гадината) начело с един виден плевенски боклук, роден в Москва и един друг виден ловешки боклук от женски пол.

А сега кажи това увеличило ли е пропастта между бедни и богати?

noj

Трудно ми е да приема, че се джафкате заради измислени политически "герои" и по-специално на защитниците на Борисов! Какво толкова направи лично за вас, децата ви или родителите ви? Аз ще ви подскажа-окраде и вашето и на децата ви бъдеще, точно по същия начин по-който го правеха всички преди него. Направо не е за вярване!

batalov80

Цитат на: noj - Неделя, 26 Януари, 2014, 19:36:36
Трудно ми е да приема, че се джафкате заради измислени политически "герои" и по-специално на защитниците на Борисов! Какво толкова направи лично за вас, децата ви или родителите ви? Аз ще ви подскажа-окраде и вашето и на децата ви бъдеще, точно по същия начин по-който го правеха всички преди него. Направо не е за вярване!

Това отроче на измисления комунизъм е за Белене-директно.Той потен вода не е пил.И продължава да дава акъл на хората,които е окрал и излъгал.И сега се прави на добрия чичко-колко мислел за народа си.Една патка мислила,мислила та пукнала.Я вземи се скрий бе пожарникарю...

admin

admin