• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

batalov80

И днес пожарникаря се прояви като журналист.Щяло да стане това и онова.Абе ръб закръглен откъде имаш толкова мозък да определяш разни неща.Я се изнасяй нанякъде и стига ти толкова плюскане 8)

batalov80

drago_pavlov

Колкото и да се пениш тук, герб пак СМАЗАХА бкп-то  ;D
Този път с двойна преднина... От тук нататък все така ще е  ;)

drago_pavlov

batalov80

Цитат на: drago_pavlov - Понеделник, 06 Октомври, 2014, 08:06:42
Колкото и да се пениш тук, герб пак СМАЗАХА бкп-то  ;D
Този път с двойна преднина... От тук нататък все така ще е  ;)

Ако си мислиш,че поддържам БСП-то-грешиш.Аз съм против всякаква организация,която изнудва хората.Те и герберите са от същото котило. ;D

driver1

Драго, забавлявай се, бре! Тоз анархист Е! :-)  Против всичко и всички. Против всякакви норми! Волна птица! Толкова волна, че е излетяла от всякакъв разум и логика. Привиждат му се все някакви кошмари по "софето". Нищо, че едно от най-големите лайна в българската политика му е съгражданин...Ама да не го виним за това - човеко си има някакви фобии и мании, преследват си го и да се пооплаче тук и да изпусне пръдн...пардон - парата! :-)
   Да е жив и здрав - за всички ненормалници има място...

batalov80

Цитат на: driver1 - Вторник, 07 Октомври, 2014, 23:59:57
    Драго, забавлявай се, бре! Тоз анархист Е! :-)  Против всичко и всички. Против всякакви норми! Волна птица! Толкова волна, че е излетяла от всякакъв разум и логика. Привиждат му се все някакви кошмари по "софето". Нищо, че едно от най-големите лайна в българската политика му е съгражданин...Ама да не го виним за това - човеко си има някакви фобии и мании, преследват си го и да се пооплаче тук и да изпусне пръдн...пардон - парата! :-)
   Да е жив и здрав - за всички ненормалници има място...

Я виж ти.Присмял се хърбел на щърбел.Я си вземай стълбата и се изнасяй за ягоди шопче некоректно.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

batalov80

Цитат на: admin - Сряда, 08 Октомври, 2014, 16:11:32
Австрийската преса за Борисов.

http://kurier.at/politik/ausland/bulgarien-wahlsieger-borisow-der-brutalo-buddha/89.619.792

Браво!Едно нещо не могат да разберат колегите тук,че сега е сезонът на тиквите.Но тази тиква има още време да узрее,а дотогава ще бъде издухана :o

Stoyanpol

Колеги, гледам отдавна не е писано в темата.
Да споделя едно мое опасение, и много се надявам да излезе, че съм написал глупост след около 1-2 месеца.
Но както знаете предстоят избори другия месец.
Гледах по новините нашия велик Министър-ПРЕцеДАТЕЛ. Направи ми впечатление изказването му, че ако не спечелели тези избори, той и правителството му щели да подадат оставка.
Поразмислих малко, и всичко което можа да роди мозъка ми, е че си подготвят пътя за бягство.
Според мен е ясно, че няма да спечелят.
А тази ми мисъл, породи една такава малка тревога, че ще сме потърпевши и много гладни от 26 години грабеж.
Давам само малка идея.
ЗАПАСЕТЕ се, с хранителни продукти, че ни чака глад.
Дано не съм прав.
Поздрави на всички, и дано Господ ни пази, че ние не можахме да се опазим.

tankia

хаха - ей голям мислител ей - че и съвет даже - малее
АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

Stoyanpol

Цитат на: tankia - Петък, 07 Октомври, 2016, 19:11:52
хаха - ей голям мислител ей - че и съвет даже - малее
Колега само за толкова ли ти стига речниковия запас.
Напъни се малко де, освен ирония изкарай и нещо по смислено.

Бриги Магнито

Баце глад викаш,че са да не е сит народа?
Има една приказка не е трудно ,когато си в трезора на банката да напълниш джебовете с 18милиарда,трудно е да ги изнесеш.
Та или мислиш как да ги изнесеш или стойш в трезора и не пускаш други,те тва е

Stoyanpol

Цитат на: Бриги Магнито - Петък, 07 Октомври, 2016, 20:26:17
Баце глад викаш,че са да не е сит народа?
Има една приказка не е трудно ,когато си в трезора на банката да напълниш джебовете с 18милиарда,трудно е да ги изнесеш.
Та или мислиш как да ги изнесеш или стойш в трезора и не пускаш други,те тва е

Много си прав, но все пак мисля, че вече са ги изнесли.
Няма какво повече да крадат, започват да се изнизват лекичко.
Народа не е сит, но смятам, че идват гладни времена в пълния смисъл на тези думи.
Зората на "демокрацията" ще ни се стори като сън в лятна нощ.

rider777

Стоянпол,,,,,,, добре разсъждаваш за разлика от болшинството ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, много си прав за това, което си писал,,,,, в момента сме в последен стадий от   "Плана за унищожението на България" и последното правителство е активен борец на този план, ама като чета и анкетата горе, как има някои, които са го оценили като успешно и се чудя толкова ли малоумни люде има тук ,,,,,,,,,,,,,,  Засега само Унгария се управлява правилно и Русия,,,, само от едно нещо много ме е страх, да не се окаже, че и на Путин са му обещали имение до това на Обама ако вкара Европа в ТСВ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, http://front.bg/world/europe/bylgarija-se-upravljava-ot-typoumen-intrigant-syrvajvyr-kojto-lichno-provali-bokova
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Пореден пост ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  тоя пич ме кефи ,,, https://www.facebook.com/yuriy.lenev/posts/10209717215679971   а тва па си е самата Истина ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, https://www.facebook.com/megalodon1974/posts/1121445234617693
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Stoyanpol

Цитат на: rider777 - Събота, 08 Октомври, 2016, 10:52:51
Пореден пост ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  тоя пич ме кефи ,,, https://www.facebook.com/yuriy.lenev/posts/10209717215679971   а тва па си е самата Истина ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, https://www.facebook.com/megalodon1974/posts/1121445234617693

Абсолютна истина, поне за мен.
Само не разбрах как за 26 години народа изпростя толкова, че на черното да казва бяло, да го "уважават" отзад, и да се радва.
Главата ми не го побира!!!

Stoyanpol