• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

rider777

И аз не го разбирам ама виж анкетата горе,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, обижда се като му кажеш, че е тъпанар ама верва на Тиквата :-)))))))))
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Stoyanpol

Ааа, да се разберем.
Тъпанар се казва на човека който бие едно такова голямо цилиндър :) запушено от двете страни с кожа от някое животинче.
Какво имат да се обиждат на тъпанари?!

Stoyanpol

rider777

Тъпан бие, гайда ручи,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,     не съм се замислял, че тъпанар означава човек, който бие тъпана,,,,, за мен тъпанар си е тъпанар в смисъла, който се ползва, когато искаш някому да кажеш, че е мнооооо тъп,,,,,,,,,,,,  от 111 гласували 42ма са си пълни тъпанари в който искат смисъл на думата да го разбират

Stoyanpol

Може и да не са тъпи, просто са на заплата при силните на деня, но не знаят, че никой не обича лизачите и предателите.
Докато са полезни са на далавера, а после почват да реват кански, как всичко били правили, не си пазили достойнството, само и само да е добре на "господарите", и те ги изхвърлили.
Уважаеми съфорумци!!!
На този СВЯТ се раждаме голи и боси, единственото което имаме освен душта, се нарича ДОСТОЙНСТВО.
То е единственото което не могат да Ви вземат, ако не го дадете или продадете за материални блага.
Мислете за бъдещето ви, и това на вашите деца, и внуци, защото паметта на обществото е много силна.
Успех на всички.

admin

Не беше толкова далеч времето, когато доста съфорумници ми обясняваха, че нищо не разбирам от политика, защото пожарникаря и милиционера олицетворявали европейското развитие на България. Е, точно тези двамата ни доведоха до блатото и сега ще трябва да се измъкваме по някакъв начин.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Няма измъкване за жалост,,,,, всичко си върви по Плана ,,,,, само ми е мъчно за тъпурите, които не виждат какво правят гробокопачите с България,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Stoyanpol

Може ли малко уточнение, те са последните от "водачите" не, че вината им е по малка разбира се.
А "автомобила" България го управляваха много други преди тях.
Вярвам в съдбата, и че всеки получава това което заслужава.
Дано да си го получат, ако мога да помогна това да се случи, с радост ще го направя.
п.с. Забелязвате ли колко Човека коментираме съдбините на България ???
СТРАХ, а този страх ще ни затрие.
Ако започнем "да си ги вадим" кой е по велик шофер, ще се избием да се фукаме, но нали говорим за съдбата на България, нашата съдба и на децата ни, никой не смее да пише.
Силни сме на чаша, видях го в "STADLER" и не само там.

rider777

Българина става смел само след бутилка шльокавица  ,,,,,,,,,,,,

Stoyanpol

Цитат на: rider777 - Събота, 08 Октомври, 2016, 07:50:50
Стоянпол,,,,,,, добре разсъждаваш за разлика от болшинството ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, много си прав за това, което си писал,,,,, в момента сме в последен стадий от   "Плана за унищожението на България" и последното правителство е активен борец на този план, ама като чета и анкетата горе, как има някои, които са го оценили като успешно и се чудя толкова ли малоумни люде има тук ,,,,,,,,,,,,,,  Засега само Унгария се управлява правилно и Русия,,,, само от едно нещо много ме е страх, да не се окаже, че и на Путин са му обещали имение до това на Обама ако вкара Европа в ТСВ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, http://front.bg/world/europe/bylgarija-se-upravljava-ot-typoumen-intrigant-syrvajvyr-kojto-lichno-provali-bokova

Замислих се над това твое изказване, и в главата ми изникна отговор във вид на въпрос!
Да се върнем към историята, тя казва отговорите, никой не може да открие топлата вода два пъти.
Преди идването на власт на Адолф, Германия е фалирала.
Как за няколко години до началото на ВСВ, те вече са водеща сила във всякакъв смисъл???
СССР:
Преди идването на власт на др.Джугашвили, СССР е много зле икономически.
До войната се поокопитват, след ВСВ са фактически фалирали, как за няколкото години до съртта му
съветите имат изградена индустрия, и са водещи в оръжейната промишлшност???
Всички знаем, че това става само с ПАРИ.
А откъде са тези пари и за немците, и за руснаците???

Zaron

Цитат на: Stoyanpol - Неделя, 09 Октомври, 2016, 10:07:37
Замислих се над това твое изказване, и в главата ми изникна отговор във вид на въпрос!
Да се върнем към историята, тя казва отговорите, никой не може да открие топлата вода два пъти.
Преди идването на власт на Адолф, Германия е фалирала.
Как за няколко години до началото на ВСВ, те вече са водеща сила във всякакъв смисъл???
СССР:
Преди идването на власт на др.Джугашвили, СССР е много зле икономически.
До войната се поокопитват, след ВСВ са фактически фалирали, как за няколкото години до съртта му
съветите имат изградена индустрия, и са водещи в оръжейната промишлшност???
Всички знаем, че това става само с ПАРИ.
А откъде са тези пари и за немците, и за руснаците???

Финансирани от Фамилия  Ротшилд  , с Европейско-Еврейско потекло.
Някой чел ли е планът "Ран-Ът" ?.

Stoyanpol

Цитат на: Zaron - Събота, 05 Ноември, 2016, 13:25:47
Финансирани от Фамилия  Ротшилд  , с Европейско-Еврейско потекло.
Някой чел ли е планът "Ран-Ът" ?.

За съжаление, единствения отговор който ми роди тимберицата е същия.
И все така си мълчим  :-[ :( :-[

Zaron

Е какво да направим,хората държат армии,полиция,адвокати и всякакъв вид промишленост и производство.
;D

Stoyanpol

Не зная какво, но зная, че нещо трябва да се направи.
Ако вече не е късно.
Както виждам управляващите ни вече се готвят да бягат.
А ние какво правим???

Zaron

Аз предпочитам да мръ,там където съм се пръкнал.
Бягството не винаги е решение на проблема, а пък и като се поогледам не виждам кой-знае колко места за бягане.Пипалата на глобализацията се разпростират в световен мащаб така,че какво да се напрягам излишно.
Пък и наще политици са просто част от този глобален преход.

Stoyanpol

Не съм съгласен само, че с бягство се решават проблеми понякога.
За мен "бягство" като решение на даден проблем е противоречие.
г-н Борисов не е научил нищо от др. Живков.

Stoyanpol