• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новак се опитва да позиционира за товарене 12 минути!

Започната от petar1991, Събота, 11 Февруари, 2012, 02:14:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

petar1991

petar1991

Roshko

А според мен е актьорско и операторско майсторство. С две думи нагласено...  ;)

Бриги Магнито

За миг си помислих,че мен са снимали,ма ако бех аз тия палета шеше ,а се трансформират у клечки за кибит или у трески за огрев,тъй че не е моя милост некой с по-мерак у маневрите ще да е.

Mandor

Някой да се е родил научен? С времето ще опознае машината и ще започне да вкарва от раз.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Бриги Магнито

Цитат на: Mandor - Събота, 11 Февруари, 2012, 10:37:41
Някой да се е родил научен? С времето ще опознае машината и ще започне да вкарва от раз.
То от раз не си е работа ,не мислим,че тва е мерилото.Инак пичо от клипчето мое да не е верно новобранка оти и дръгелите и бетоно и ремаркето и рампата оцелея,тъй че има нещо.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

ivopifeca

A тия па за кво слагат тия бетони >:(Не може ли да турят едни линии и готово ???

Lorinser

И аз така паркирам назад  :-\ сега се понаучих, ама първия път бях точно така.

Дамян Йончев

тоя изгърмя икономията и часовете :) толкова пък да не може  да го паркира.... той ако дойде във Русе преди тръговото за Будапеща да паркира ще заспи на кормилото.. там на милиметри се минава покрай камионите че всеки спрял както му е за добре и го гърчиш камиона почти на късмет...

georgi87

:D Баце Бойко да не е постройл директен аутобан от Русе за Будапеща?Въртиш по кръговото и газ за Будапеща. :D

Дамян Йончев

Цитат на: georgi87 - Сряда, 15 Февруари, 2012, 22:10:58
:D Баце Бойко да не е постройл директен аутобан от Русе за Будапеща?Въртиш по кръговото и газ за Будапеща. :D

Нещо заядническо ми се види този коментар  ??? кръгово няма ли ? и има табела за Будапеща или пишем ей така да се заядаме че няма какво да правим...

georgi87

Кръгово има и табела също ама на нея пише Букурещ. :o

Дамян Йончев

Цитат на: georgi87 - Сряда, 15 Февруари, 2012, 22:31:36
Кръгово има и табела също ама на нея пише Букурещ. :o

Малее аз съм изкуфял вече така ми се спи че незнам какво пиша май..

ingenera7

Ще бъде хубаво преди да почнеш да критикуваш другите и да се взимаш за голямата работа да започнеш да правиш разлика между Букурещ и Будапеща,защото след два пъти повторено от теб за въпросното кръгово за Будапеща става ясно,че такава не правиш!Нищо лично към теб  :)

admin

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 15 Февруари, 2012, 20:20:09
A тия па за кво слагат тия бетони >:(Не може ли да турят едни линии и готово ???

За да може по-лесно да си разкъсаш някоя гума. А много интересно става, когато бетона е разкъртен и се показват арматурните железа.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!