• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новак се опитва да позиционира за товарене 12 минути!

Започната от petar1991, Събота, 11 Февруари, 2012, 02:14:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Цитат на: admin - Сряда, 15 Февруари, 2012, 23:07:38
За да може по-лесно да си разкъсаш някоя гума. А много интересно става, когато бетона е разкъртен и се показват арматурните железа.
Да.Като са толко стриктни, да са направили лятото в жегата,кога се топи асфалта,едни коловози и готово-само влизаш в тях, и те си те водят ;DКато трамваи ;)

ivopifeca

brankovtzi

Ако беше при другаря Комаров досега да е изхвърчал от кабината и да бърка бетон на терминала. :D

brankovtzi

DeDo Vi

Цитат на: В.Димитров - Сряда, 15 Февруари, 2012, 21:23:43
И аз така паркирам назад  :-\ сега се понаучих, ама първия път бях точно така.
Мда, това не е десктопа на лаптопа. Това не се учи баце идва си изотвътре на човека. Или го можеш или не. Па може и да се научиш, знам ли. Я виж бате ти Ивчо няма ли некое клипче за паркирането, изгледай го и хоп, готов си, майсторче.

МИНКО ИЛЧЕВ

По-лесно щеше да бъде този дето снима, да беше му показвал. Подобно да видиш малък пожар и да почнеш да снимаш, вместо да го угасиш.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

DeDo Vi

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Сряда, 28 Март, 2012, 12:37:34
     По-лесно щеше да бъде този дето снима, да беше му показвал. Подобно да видиш малък пожар и да почнеш да снимаш, вместо да го угасиш.
Не си прав, теб те уважавам, но не съм съгласен с теб. По-добре никой да не му показва за да се научи. Аз лично много се дразня ако някой ми показва при маневра. Особено на такава рампа, дето и кьорав да си ще я уцелиш.

ivopifeca

Абе понекои път,по лесните на пръв поглед маневри се оказват сложни,просто ако си се замислил за нещо друго или ти е звъннал точно в тоя момент шефа за още нареждания... ;)

driver1

Темата ми напомни за една действителна, весела случка на която бях свидетел още докато бях малък и гледах завистливо чичковците управляващи огромни камиони.
   На бул. Сливница в София ставам свидетел как шофьор на прицеп се бори да вкара ремаркето назад в двора на някакво предприятие. Един от обичайните кибици му подхвърля: "Еее, вчера един твой колега го вкара тук, ядейки баничка!"
   Отговорът беше: "Ами, бегай да ми купиш баничка!"

Lorinser

Цитат на: DeDo Vi - Сряда, 28 Март, 2012, 10:14:29
Мда, това не е десктопа на лаптопа. Това не се учи баце идва си изотвътре на човека. Или го можеш или не. Па може и да се научиш, знам ли. Я виж бате ти Ивчо няма ли некое клипче за паркирането, изгледай го и хоп, готов си, майсторче.

Забравих, че ти си се родил научен .

Boroman21

Е ко бре , много добре си го вкара колегата.Ай да не почваме и тука да си мерим уменията.

ПП.На колегата му е грешен захода , само това го сбърка .

pumix

Абе той добре си го вкара,ама 12 мин.,е много време.Тоя как е изкарал курсовете,там кой ще го чака толкова време да се гласи?Това и на жена му ако така и го гласи,хихихиххи. ;D ;D ;D ;D ;D
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Lorinser

Не забравяйте кога сте тръгнали за пръв път колеги!
Важното в случая е , не колко време го вкарва, а че пази машината.Макар да не може е внимателен.

Roshko

Абе, ей!!! Вие верно ли все още мислите, че това е автентичен запис!?!?!? :o :o :o

rider777

http://vbox7.com/play:b8d63cd424    ,,,, Ето един автентичен запис за който Дедо ви ме замоли  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   А пича от видеото добре си паркира,,,дано и аз някой ден се науча като него да паркирам,,,, ама нали се сещате, че е поляк,,,само те са царе на това паркиране,,, аз как не пия може и с 100 грама да го паркирам така,,,ама поляка сигурно е на литър водка и затова така добре се справи ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бобо89

Цитат на: Boroman21 - Четвъртък, 29 Март, 2012, 01:40:49
Е ко бре , много добре си го вкара колегата.Ай да не почваме и тука да си мерим уменията.

ПП.На колегата му е грешен захода , само това го сбърка .
Точно е това е най-важното.ЗАХОДА.И аз първия път събрах всички маневристи да ме питат какво се опитвам да направя.Днеска така,утре така и в един момент  лека по-лека взе да си вляя как си трябва.Лошо когато се налага от обратната страна да го правиш тогава се слиза най-малко три пъти.

aviq preslav

Абе кои се е родил научен :). ако всеки един си признае и погледне назад ще видят че всички сме били като колегата  ;)

aviq preslav