• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новак се опитва да позиционира за товарене 12 минути!

Започната от petar1991, Събота, 11 Февруари, 2012, 02:14:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Така си е.Особено на ремарке със завиващ преден мост,в началото дори е още по забавно,докато му свикнеш.Ако може някои да качи повече клипове с паркиране на хенгер.

ivopifeca

Бриги Магнито

Бацета сори за спамо,но преди имаше едни италянски триосни полуремаркета ,където последният мост беше завиващ,та с такова чудо лесно ли се цели рампе ми е чудно.Ако некой е джиткал да мъцне на Бригито,и аз сакам си се образовам.

Бриги Магнито

ivopifeca

Карал съм такова,като даваш назад се заключваше последния мост ,и си ставаше,като другите полуремаркета,а иначе напред,като е отключен последния мост си беше по шукар от обикновените-по не сечеше :)

loshdancho

Ако не работи системата за заключване си е цяло приключение да го върнеш на заден , имах един курс  с такова чудо и  по рампите 2-назад 1- напред , пак 2-назад- и пак 1-напред.
Е можеше да се легне  и постави ръчно клин  ама кой?
Ако работи системата  дърпаш напред докато се изправи оста и я заключваш с бутон (или автоматично когато сложиш задна)  , после е лесно.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Събота, 31 Март, 2012, 19:54:44
Ако не работи системата за заключване си е цяло приключение да го върнеш на заден , имах един курс  с такова чудо и  по рампите 2-назад 1- напред , пак 2-назад- и пак 1-напред.
Е можеше да се легне  и постави ръчно клин  ама кой?
Фи фиу за кой чешит ми дъдриш за ремарке или за полуремарке,оти хенгер скоро некой да блокирва по рампи не съм виждал.
Тоз въпрос май мое и да отпадне:

Мерси баце за отговора,а въпросното заключване ръчно или автоматично става,а бре сака ли му се завирам да го блокирам или само си се блокирва ?

ivopifeca

loshdancho

Цитат на: Бригадира - Събота, 31 Март, 2012, 19:57:56
Фи фиу за кой чешит ми дъдриш за ремарке или за полуремарке,оти хенгер скоро некой да блокирва по рампи не съм виждал.
Тоз въпрос май мое и да отпадне:

Мерси баце за отговора,а въпросното заключване ръчно или автоматично става,а бре сака ли му се завирам да го блокирам или само си се блокирва ?
За полуремарке естествено.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бобо89

Цитат на: Бригадира - Събота, 31 Март, 2012, 19:40:27
Бацета сори за спамо,но преди имаше едни италянски триосни полуремаркета ,където последният мост беше завиващ,та с такова чудо лесно ли се цели рампе ми е чудно.Ако некой е джиткал да мъцне на Бригито,и аз сакам си се образовам.
Такова ремаркенце дърпам от време на време.Адресите са все едни от 'хубавите'.Даже на документа си пише Max trailer length 8м.Малко трудно се кара назад,като завартиш много и бяга, иначе за напред си е далаверка. ;D

Бриги Магнито

Баце голема теснотия из тоз ,,Остров,, бре.
У нашенско си по-широчко,сигур оти аз вършеем тука и поразширвам тук-там. ???

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 29 Март, 2012, 11:56:43
http://vbox7.com/play:b8d63cd424    ,,,, Ето един автентичен запис за който Дедо ви ме замоли  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   А пича от видеото добре си паркира,,,дано и аз някой ден се науча като него да паркирам,,,, ама нали се сещате, че е поляк,,,само те са царе на това паркиране,,, аз как не пия може и с 100 грама да го паркирам така,,,ама поляка сигурно е на литър водка и затова така добре се справи ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Е гоуем си бе. Поредния ти клип който доказва колко си самовлюбен. Едно ме тормози, и не ми дава покой. Точно колко беше часът когато ти си паркирал там. 6:00 или 6:30 и как така няма лампи там след като знаят че великият Иво-Мамин, трябва да паркира там. Срамота, трябва да ги съдиш.

Причина за редакция: Нецензурна дума и последно предупреждение!!!

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Дедо Ни ,,,баш такваз реакция очаквах от теб,,,де се затри толкоз време,,по Авган ли ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Цитат на: rider777 - Събота, 07 Април, 2012, 15:28:32

Цитат на: rider777 - Събота, 07 Април, 2012, 15:26:08
;D ;D ;D ;D ;D ;D Дедо Ни ,,,баш такваз реакция очаквах от теб,,,де се затри толкоз време,,по Авган ли ???
Чеки да видиш къв съм убавец кат каза за самовлюбването ,,, ама не го пускай на жените у фамилията ти, че току виж взели дотичали при мен  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  http://www.vbox7.com/play:126750fed5
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Като стана въпрос за паркиране, ето какво паркиране видях и заснех. За съжаление самото паркиране е станало късно през ноща докато съм спал, но сутринта като станах и се запътих към тоалетната, ето какво видях, направо не повярвах на очите си. Интерсното е, че и шофьора на Варио-то не можа да ми обясни как е успял да паркира по този начин. Но все пак човека е от Молдова, молдованите съм ги признал като пълни малоумници.

SEMPER

Е не  ;D ;D ;D , тук е намесен извънземен разум и сили свише

Това човешка ръка не може да го сътвори  ;D ;D ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

Дедо браво,,,това си заслужава да се види, въпреки, че не е убаво да се случва на Човек па било отй и молдованец ,,,, то тая тема нали беше за паркиранията,,,,, те и от мен едно клипче как имитирам пияния поляк от заглавието на темата ;-) http://www.vbox7.com/play:eed410cc26

rider777