• Welcome to Форум на българските шофьори.

ЕТ ''Кунев - Тодор Кунев'' Гр. Карнобат

Започната от demostat, Сряда, 09 Февруари, 2011, 13:55:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

antoniyu

Дано се развият благополучно нещата г-жо за вас и вашето семейство и най-вече се надявам да си вземат поука и други "коректни и дружелюбни" работодатели,но защо трябваше да се стига до тук сигурен съм,че е имало и други такива случай в тази фирма.А за синдиката ако го има не биха постъпили така тези изверги сигурен съм,но ще го направим този синдикат рано или късно по-добре рано за да няма повече такива случай никога повече. 
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

р...

Аз пожелавам детенце да се оправи по-бързо и нека някога на тези "господа" децата никога не изпитват този ужас.
Винаги има изход

р...

Винаги има изход

TRUCKER

Някой да има информация за Скорпио Оил,свярзана с конкретноста,работните условия и за редовното заплащане.Ще съм много благодарег колеги.

Trucker_Boy

Цитат на: TRUCKER - Събота, 26 Март, 2011, 13:53:44
Някой да има информация за Скорпио Оил,свярзана с конкретноста,работните условия и за редовното заплащане.Ще съм много благодарег колеги.

Добре дошъл в форума колега , ако искаш може да пуснеш собствена тема тук --> http://www.driver-bg.eu/index.php?board=19.0
Успех    ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

KAPCHETO2

Здравейте отново!Както обещах ще ви информирам отвреме навреме за някои от стъпките които предприемаме ,или по -скоро за развитието на сагата,, ние сме безсмъртни и недосегаеми ,а шофьорите са прости ,що да не набиеме и жените и децата им,и внуците им,,!Оказа се ,че срещу тези фирми има и други оплаквания ,и в полицията и в други институции,но до този момент някои служители са си получавали само заплатите!Е днес трябваше да дават обяснения на ,,червеното килимче,,!Благодаря на всички които ни съчустват и се обадиха да ни подкрепят и предложат помощта си!Отделно съм убедена ,че дядо Боже няма да остави ненаказани пролятите детски сълзи!

admin

Цитат на: TRUCKER - Събота, 26 Март, 2011, 13:53:44

Колега, първа публикация ти е и направо се чудя дали да я изтрия. Хубаво си решил да питаш, но не забелязваш ли, че почти нямаш правилно изписана дума? Бива неграмотност, ама чак толкова..... Освен това как реши да питаш точно в тема "измамна фирма"?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

imter

Явно човека все още не е оринтиран във форума,а що се отнася за въпросната фирма,на няколко пъти кандидатствах за  работа там,но за съжаление неуспешно,така че колега сам си прави изводите.Успех.

Григор

Очудих се много на вашата гледна точка... Не разбирам как като не харесвате да работите в дадена фирма и не ви плащат, просто не напуснете? Аз съм вече пенсионер,работих преди години в същата фирма ''Кунев'' и не мога да кажа ,че не са били коректни със мен. Получавах си парите на време  и не съм имал подобни случки,описани по-горе. Друг въпрос е ,ако сте точили нафта и са ви хванали-тогава кой не би искал да напуснете тази фирма? Никой не гони хората току така,които работят за него.

KAPCHETO2

Григоре ,тук не те гонеха съпруга ми от работа защото е ,,точел,, нафта ,а съпруга ми сам искаше да напусне фирмата!До декември предната година всичко беше наред ,после се оказа ,че те самите са се изпокарали помежду си -фирмата и техният представител -зет,и се започна една....Той започна да ги мотае и да не дава товари на техните камиони и те стояха без работа.Затова и съпруга ми реши да напусне-за 2месеца беше направил един курс и за пореден път му казаха да стои в къщи и да чака кога ще има товар.Никъде не съм казвала ,че той не си е получил парите за предишните курсове.Напротив!Ако те са били недоволни от него и е ,,точил,, нафта никога нямаше да му изплатят парите от курсовете-знаеш как се правят отчети и през колко хора минават те докато се уточни разхода дали е в норма.Цялата работа е ,че те не очакваха ,че той ще си тръгне ,за да му задържат последната заплата под различни предлози,както са свикнали и се почустваха изиграни.А и да нанасяш побой пред очите на 4 годишно дете ,не се оправдава с никакво извинение Григоре!!!!

KAPCHETO2

С риск да стана досадна ,но трябваше да поискам съгласието на адвокатите,ще добавя ,че делото което сме завели не е срещу Кунев ,а към техните представители които извършиха побоя!Но понеже те оправдават своите действия ,с измислици ,фирмите ще бъдат подложени на проверки и там от отчети и експертизи на разхода на камионите ще бъде доказано категорично кой крив кой прав.Съпруга ми като военен-пенсионер свикнал на ред 25 години,пази стриктно всеки документ-копие от отчетите!Дори е давал лични пари на един от тях назаем ,и няма да падне ниско да се излага за няколко литра нафта.Той искаше работа и да си получава изработеното,за да помогне на децата!Нищо повече!До ден днешен той неможе да си обясни тяхната с нищо непредизвикана агресия,просто искаше да напусне ,защото не му осигуряваха редовно работа!От цялата история има и плюс -разбра ,че в международния български транспорт ,почти всички са един дол дренки-псевдобизнесмени,искащи денонощна работа ,пишат фалшиви бележки за почивки,ако могат да не ти платят под предлог за големи разходи и те смятат за нищожество или по скоро за роб и си даде сметка ,че е безмислено да прави други богати ,за сметка на своето здраве и спокойствие на семейството!

ivko1042

Колеги направо съм потресен от прочетеното ,но това е някаква практика на родните работодатели.Трябва да им се даде урок на тези тримата.

Причина за редакция: Правопис

velizar

До колкото разбрах, тези фирми имат офиси и в Карнобат. Къде се намират, че да не се се удавим  и ние ?

ludiq

Аз работих там при пламен карах без феродо на ремаркето катастрофирах една година лежах в болница на мои разноски за 5 курса взех 500 лв. Ако има нужда от помощ тел ми е 0897646964.

Причина за редакция: Нарушена точка 3 от правилата на форума!

ivopifeca

Е са ако сме хора сичките,не мое ли да се събереме...

ivopifeca