• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ford Mustang Shelby GT500 2013

Започната от Teodor, Събота, 11 Февруари, 2012, 16:33:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Teodor

Ford представи открита версия на най-мощния Mustang. Подобно на купето, чийто дебют се състоя на салона в Лос Анджелис миналата година, Shelby GT500 Convertible крие под предния си капак 5.8-литров компресорен осмак с 650 к.с. и въртящ момент от 816 Нм. От Диърборн твърдят, че това е най-мощният сериен V8 в света.Кабриолетът има карданен вал от въглеродни нишки, подсилен съединител, трансмисия и заден мост. Срещу допълнително заплащане може да се поръча Performance Package, който включва амортисьори Bilstein с електронно регулиране и шестбутални спирачни апарати Brembo.За онези, които искат още повече, Ford предлага и Track Pack. С него са обозначени допълнителните охладители на маслото, диференциала и трансмисията.Американците не смятат за важно ускорението до 100 км/ч и по традиция дори не го мерят. От Ford обаче се хвалят, че Shelby GT500 Convertible завърта обиколка на Sebring International Raceway с около 3.5 секунди по-бързо от миналогодишния модел със същото обозначение (в което няма нищо чудно предвид 100-те коня аванс).Американците все пак са проявили известна милост към купувачите с перуки и са ограничили по електронен път максималната скорост на 250 км/ч. Закритата версия развива 322.  Източник: www.mobile.bg

Teodor

Trucker_Boy

Интересна първа, а колко ли пари ще струва ?
И в България къде има представителство на тази марка ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Teodor

Чисто нова ще е около 60 000 долара но това е в щатите внасят ги от Германия за около 90 000 евро което е доста може да се поръча от представителство на Форд :) .

georgi87

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 11 Февруари, 2012, 16:39:12
Интересна първа, а колко ли пари ще струва ?
И в България къде има представителство на тази марка ?

Не е ли Мото Пфое представителство на тия дръгели.

Teodor

Не знам точно от къде се поръчват пък и това ако е дръгерл незнам ............ а на този 2013 GT500 и фераритата трудно ще му се опънат но знам ли ти може и да караш Bugatti :) .

Теодор

georgi87

Баце не карам нищо от известно време и ми е по-добре от колкото да карам Форд билото и модела на снимката.

Teodor

БАЦЕ нали се сещаш че Форд се прави в Щатите, Германия, Италия, Турция е къде ли още не. Американскито Фордове, са доказани като едни от най-добрите автомобили така че преди да дрънкаш глупости проучи .

щатите
германия
италия
турция

georgi87

Ти като искаш си карай Фордове.Аз предпочитам пеша от колкото да карам Форд независимо къде е произведен.А относно до дрънкането на глупости не си ти тоо дето ще ми каже кво да правя.

Boroman21

Те това е господа осмак с компресор мяяяяу :o

Teodor

Еми в такъв случай стига писал бе .

georgi87

Цитат на: Teodor - Събота, 11 Февруари, 2012, 18:00:00Еми в такъв случай стига песал бе .
Преди 2 часа се регистрира и вече взе да казваш кой къде да пише.Айде малко по полека с наставленията.

Teodor

Максимус

Цитат на: georgi87 - Събота, 11 Февруари, 2012, 17:10:44
Баце не карам нищо от известно време и ми е по-добре от колкото да карам Форд билото и модела на снимката.

;D ;D ;D ;D

Ех Гьорге, гроздето е кисело, кога не моеш да го имаш, земеделецо.  ;D ;D ;D

Huligan

Аз карах части за завод на Форд във Бордо преди време там видях и Мустанг да тестват предполагам че се прави там 8)

Lorinser

Не знам за Американските модели, но европейските Фордове са пълно трошляци.Един авер се обърка преди време и пусна 5 форда таксита.То беше смях в залата, на по 100 000 км им изпопадаха полуоските, понеже целите предници се разчекнаха и излизаха от каретата.  ;D

Lorinser