• Welcome to Форум на българските шофьори.

Познайте камиона

Започната от Trucker_Boy, Сряда, 09 Февруари, 2011, 21:38:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

antoniyu

И аз да се включа,каква е тази машина.

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

imter

И аз пак да се включа Мерцедес Актрос ;).

imter

antoniyu

Цитат на: imter - Събота, 16 Юли, 2011, 12:57:08
И аз пак да се включа Мерцедес Актрос ;).
Браво имаме участник познал верният отговор за награда усмивка пред строя.(шегичка)
цигарените кутии?

Trucker_Boy

По регламент на играта първо трябва да се познае предишният камион а не да пускаме всички едновременно защото ще стават обърквания.Отново пускам камиона който трябва да познаете ,защото е мой ред.Когато някой познае тогава той пуска следващият камион !
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

imter

Добре Тракерчо ;),да се пробвам пак,залагам на "Интернационал".

antoniyu

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 16 Юли, 2011, 14:38:39
По регламент на играта първо трябва да се познае предишният камион а не да пускаме всички едновременно защото ще стават обърквания.Отново пускам камиона който трябва да познаете ,защото е мой ред.Когато някой познае тогава той пуска следващият камион !

Е сори не я знам тази игра и че такива са правилата извинявам се,но си мисля да не я играя тази не съм добър просто исках да покажа красавеца.
цигарените кутии?

Trucker_Boy

Цитат на: antoniyu - Събота, 16 Юли, 2011, 17:24:58
Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 16 Юли, 2011, 14:38:39

Е сори не я знам тази игра и че такива са правилата извинявам се,но си мисля да не я играя тази не съм добър просто исках да покажа красавеца.

Няма проблем колега , имаме тема специално за новият Актрос а и снимките са ти много хубави.
Пробвай се да ги познаваш защото е интересно, никой няма да се смее или подиграва ако твоите предположения са далеч или грешиш.  :)
www.sbps.eu

Trucker_Boy

Някой няма ли да се пробва ?  :(
www.sbps.eu

DeDo Vi

Камиона е: Ebro B45
испанско производство от 60-те години

Trucker_Boy

Цитат на: ДеДо Ви - Неделя, 24 Юли, 2011, 02:30:24
Камиона е: Ebro B45
испанско производство от 60-те години

Е стига бе , ти ме разби !
Аз се надявах да съм ви затруднил поне малко .......  ;D
Давай пускай ти сега.
www.sbps.eu

DeDo Vi

Добре. Ето и моята загадка. Това е легендарен камион. Този камион е извекъл на гърба си цялата 2-ра световна война включително и съветските войски. Американски е. (Понеже съм луд на тема ретро машини, от мен само такива загадки очаквайте)  :D
Успех!!!

JoroBoro

Легендарния "Студебейкър" ?

DeDo Vi

ДА, казах ви че е лесно.

JoroBoro

:)

Ето едно по-леко питане!

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Trucker_Boy