• Welcome to Форум на българските шофьори.

Здраве!

Започната от BoBy_BoY, Четвъртък, 10 Февруари, 2011, 22:26:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: boby_yor - Неделя, 03 Април, 2011, 11:40:20
Баце, таман да мъцнем и шефо ма превари! Това хапче ,,Воля" е много ефикасно! Гътнеш ли го и ти си пича на деня! Аз една сутрин ставам и без да се усещам не съм и посегнал към папироса. Винаги си насех Боро-медиум у джеба без да ги употребя. И до ден днешен имам цигарки. Всичко е до навика! Сега има друга дилема-как да махна килцата от гъзо? ???
Мойто по скоро е по неволя ,тъй че воля от де,за килцата не моем да помогнем аз съм си гърчав може би благодарение на българскио работодател грижил се е винаги за мойта талийка

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

imter

Пробвай с бонбони-"лукчета",когато ти дойде в главата да палиш цигара,хапваш бонбон :).

imter

admin

За килцата и аз не мога да помогна. Спрях цигарите, но се появи този проблем. Даже често си мисля кое е по-добре, да не бях спирал цигарите или сега с повечко килограми?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: imter - Неделя, 03 Април, 2011, 12:08:35
Пробвай с бонбони-"лукчета",когато ти дойде в главата да палиш цигара,хапваш бонбон :).
Пробвах подобно -гризях семки ма ефект няма,с лукчета не съм пробвал ще се пробвам

antoniyu

Ето една книга за цигарите.Не знам дали има ефект.За килограмите ползвам една диета ако напълнея по тази диета отслабнах 30кг.Яде се само месо и зеленчуци нищо друго.   
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

BoBy_BoY

Диетата-как да се справя с килцата?
  Сега, момциии, голям проблем, не ми стават дрехите от миналата година. Това значи, че всичко на ново гащи, потници, чорапи(опс, те ми стават), и т.н. – и хавлията за плажа!
  В тази криза ще се набия много лошо в очите на комшиите и нещата отиват на лошо!
  Така, с бирата решихме проблема, без нея– мале, мале аз без жената мога ама без биричка не съм пробвал! :'(
  Кво друго да се жертвам? :-[

TheTishoo

Хляба, сладкото, газираното  ;D Или поне се ограничавай :)

wolves

Боби ,баце бирата му е майката,от нея най се слабее ;D ;D

admin

Цитат на: BoBy_BoY - Понеделник, 23 Май, 2011, 19:34:46
          Диетата-как да се справя с килцата?
  Сега, момциии, голям проблем, не ми стават дрехите от миналата година. Това значи, че всичко на ново гащи, потници, чорапи(опс, те ми стават), и т.н. – и хавлията за плажа!
  В тази криза ще се набия много лошо в очите на комшиите и нещата отиват на лошо!
  Така, с бирата решихме проблема, без нея– мале, мале аз без жената мога ама без биричка не съм пробвал! :'(
  Кво друго да се жертвам? :-[

Имам го същия проблем и не знам какво да направя. Уж не ям много, но откакто спрях цигарите, и дойде пък този проблем.

комбайнер

Малко опит и от мен. За зъбите също се иска хигиена. Не може днес да ядеш, и понеже има ......ред причини, да си ги измиеш например на другия ден. Те са основен инструмент-ползваш - миеш, точка. Ако не дай си боже се подлюти некой, си нося антибиотик-клиндамицин 600. Важно е и какво се яде. Ядене включващо олио - разхлабва, с оцет - затега. Ако се плюска само салам, после такова.....прав като чапла. Цигарките са вредни - средно положение между вредно и полезно няма. Ако пушека е полезен, може да си дръпаш от кюнеца на дръгелчето - ем безплатно. А килцата се качват от много ядене, малко бачкане и стрес. И съвсем сериозно за сериозното от чичко Мирзакарим Норбеков         ----------------------------------------------------------------" всичко е в твоите ръце ".

BoBy_BoY

А килцата се качват от много ядене, малко бачкане и стрес.

Колега, готин отговор, но не съм много съгласен! Бачкам като роб, разбираш ли? Папкап като мравка! А на чужда кака се нахвърлям като биче в корида! Проблем има в цялата дилема, но къде ????

admin

Има една реклама, работиш като машина, хапни си Кит-Кат. :D А по въпроса с килцата е възможно просто да ти се лепят.

!.!.!

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 12 Февруари, 2011, 11:17:00
Бацета да ви светнем с кво се цери ТКЗС-ро молим да ви е ясно напълно сериозно е.
кромид лук-моя антибиотик ,лекува или забавя настинки,грипове и др. от сорта(чесъна не става за тази цел не се заблуждавайте) доза -1 средно голема глава се взима сурова(естественнно обелена  ;) )
червено вино-абсолютен ефект към силни настинки и грипове -греее се 200гр. винце докато заври и се ръсва черно пиперче ,пие се топло действа за норматив
олио-срещу зъбобол в случай на силно разрушени зъби или открит нерв,срещу издута буза или венец няма ефект-жъбуркате в устата 1 глътка докато усетите,че се сгъстява или почнат да ви изтръпбват бузите плюете и изплаквате с вода с 1-2 капки лимон или лимонов сок
Ако не сте любител на тази медицина ще ви светнем и старата фармация:
ОСПАМОКС 1000мг-лекува всичко квото ви боли по зъби и венци-ВНИМАНИЕ АНТИБИОТИК
АУГМЕНТИН-лекува грипове ,бронхоплевмонии и др. от сорта -ВНИМАНИЕ МНОГО СИЛЕН АНТИБИОТИК

с тез илачи ТКЗС се бори с болестите
Чесън за зъбобол-ако те боли от ляво зъб слагаш на дясната китка от вътрешната страна парче бинт или плат,върху него счукан чесън и бинтоваш леко.Е понамирисваш но по важно мисля ,че е да спре да те боли.
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Цитат на: BoBy_BoY - Четвъртък, 17 Февруари, 2011, 15:28:30
Сега я закъсах с шофьорската болест-хемароиди! Как да се пазя? От 2-3 години като дойде този сезон и почват проблемите.
Да те светна и теб за един прекрасен БГ крем.Витасин.Производство на Смолянска фирма.Лекува не само това а и много други болежки.Има си и упътване за коя болест как се употребява.Наистина "чудодеино кремче .:)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: Илиева - Сряда, 29 Юни, 2011, 17:51:09
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 12 Февруари, 2011, 11:17:00
Бацета да ви светнем с кво се цери ТКЗС-ро молим да ви е ясно напълно сериозно е.
кромид лук-моя антибиотик ,лекува или забавя настинки,грипове и др. от сорта(чесъна не става за тази цел не се заблуждавайте) доза -1 средно голема глава се взима сурова(естественнно обелена  ;) )
червено вино-абсолютен ефект към силни настинки и грипове -греее се 200гр. винце докато заври и се ръсва черно пиперче ,пие се топло действа за норматив
олио-срещу зъбобол в случай на силно разрушени зъби или открит нерв,срещу издута буза или венец няма ефект-жъбуркате в устата 1 глътка докато усетите,че се сгъстява или почнат да ви изтръпбват бузите плюете и изплаквате с вода с 1-2 капки лимон или лимонов сок
Ако не сте любител на тази медицина ще ви светнем и старата фармация:
ОСПАМОКС 1000мг-лекува всичко квото ви боли по зъби и венци-ВНИМАНИЕ АНТИБИОТИК
АУГМЕНТИН-лекува грипове ,бронхоплевмонии и др. от сорта -ВНИМАНИЕ МНОГО СИЛЕН АНТИБИОТИК

с тез илачи ТКЗС се бори с болестите
Чесън за зъбобол-ако те боли от ляво зъб слагаш на дясната китка от вътрешната страна парче бинт или плат,върху него счукан чесън и бинтоваш леко.Е понамирисваш но по важно мисля ,че е да спре да те боли.
Мерси ,добавих си го към самолечението.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ