• Welcome to Форум на българските шофьори.

Здраве!

Започната от BoBy_BoY, Четвъртък, 10 Февруари, 2011, 22:26:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

Колеги, незнам кой и как ще приеме темата на сериозно! Мисля,че е жизнено важна за нас да си помагаме със съвети и нужните за тях манипулации. Всеки си има дертове в здравето и си прилага нужното лечение. Аз например съм с високо кръвно( на млади години),намират ми и холестерол и ме ограничават с храната. Да не ям месо,риба,яица,консерви,салами,... Само на зелено да карам!!! Как да стане ???? Има и колеги които си имат други проблеми-хемароиди,язва,киселини,подагра,... На път и съветите помагат!

BoBy_BoY

admin

Колега, то така става с тези камиони. Първо здраве за пари, после пари за здраве. Няма пълно щастие.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

BoBy_BoY

Ама,шефе,той глада по-силен от тока! Като имам 2 зиманета в женски род,а? Мога ли да им откажа! Като знам и аз как съм лишаван... Аз тука нещо еи така за по-леки работи. Днес ходих тука до една дрогерия и ми дава лелката нещо на грнули от соя за холестерола. Обеснявам и с моя добър холандски, 4е искат да ме превънат на заек с тези зеленчуци. Сега ще ги зобам и тях! И хапчета за кръвно пия ама и рикиика!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: boby_yor - Петък, 11 Февруари, 2011, 20:07:00
Ама,шефе,той глада по-силен от тока! Като имам 2 зиманета в женски род,а? Мога ли да им откажа! Като знам и аз как съм лишаван... Аз тука нещо еи така за по-леки работи. Днес ходих тука до една дрогерия и ми дава лелката нещо на грнули от соя за холестерола. Обеснявам и с моя добър холандски, 4е искат да ме превънат на заек с тези зеленчуци. Сега ще ги зобам и тях! И хапчета за кръвно пия ама и рикиика!
Колега,аз съм пък с ниско кръвно ,но мойто е лесно дръпнем 4-5 кафета и упътим
За теб бих ти дал следния съвет спирай бирата и намали водата,ракийка си пийвай,от месото махни сланинката и да ти е сладко,бих ти дал и съвет да пропушиш ако не пушиш,но там пък,че отидеш на други дертове.Тва знам баце тва казвам колко,че е ефективно си немам на идея,но ако аз бях с високо кръвно щях да се придържам към тва,но ако го вдигнеш резко едно е спасението баце и то е добрата стара химия

BoBy_BoY

Баце, аз много уважавам те такива мнения-ракииката! Това е най-важния фактор у човешкия организъм,според мен. Бирата я употребявах в промишлени колличества каде вика един приятел ,,обичкам си я като мама". Оффф,пушенето,от тютюна съм се отказал,но не съм пробвал другото... Май трябва да хвърля малко килца на улицата! ??? За месцето-казват, че сланинката по-лесно го абсорбира организма от колкото маста или тлъстото месо! Kарат ме да пия извара от броколи,ленено масло,... ама си мушкам и ракиика,водчица така да се дезинфикцирам! Офффф!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Бацета да ви светнем с кво се цери ТКЗС-ро молим да ви е ясно напълно сериозно е.
кромид лук-моя антибиотик ,лекува или забавя настинки,грипове и др. от сорта(чесъна не става за тази цел не се заблуждавайте) доза -1 средно голема глава се взима сурова(естественнно обелена  ;) )
червено вино-абсолютен ефект към силни настинки и грипове -греее се 200гр. винце докато заври и се ръсва черно пиперче ,пие се топло действа за норматив
олио-срещу зъбобол в случай на силно разрушени зъби или открит нерв,срещу издута буза или венец няма ефект-жъбуркате в устата 1 глътка докато усетите,че се сгъстява или почнат да ви изтръпбват бузите плюете и изплаквате с вода с 1-2 капки лимон или лимонов сок
Ако не сте любител на тази медицина ще ви светнем и старата фармация:
ОСПАМОКС 1000мг-лекува всичко квото ви боли по зъби и венци-ВНИМАНИЕ АНТИБИОТИК
АУГМЕНТИН-лекува грипове ,бронхоплевмонии и др. от сорта -ВНИМАНИЕ МНОГО СИЛЕН АНТИБИОТИК

с тез илачи ТКЗС се бори с болестите

admin

Моят съвет е да се потърси лекарска помощ и ако това е невъзможно, едва тогава да се прибягва до употреба на антибиотици.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Събота, 12 Февруари, 2011, 11:19:19
Моят съвет е да се потърси лекарска помощ и ако това е невъзможно, едва тогава да се прибягва до употреба на антибиотици.
Мноо правилно,аз си се самоцерувам по лични причини,ма все пак админа е прав има лекари за тази цел

р...

Здравейте,вярно,че има лекари ама те за всичко все антибиотика изписват.Има болежки дето и по бабишки се лекуват.Например децата ми като вдигнат температура освен Терафлуто напоявам и тампончета с ракия и по свивките на ръцете и глезените и след 5 минутки просто няма температура.За ниското кръвно кафе и чаша червено вино,за кашлица от баба ми зная мед и прясно мляко и разни билкови чайове,а гърло ако нещо ни свие вземаме Трахизан за смучене с наличие на Бисептол в него,може би от няколко години избягвам антибиотиците,откакто мъничката имаше проблеми след  грешно изписани антиботици.Плодовете и зеленчуците непрекъснато са на масата ,а за повръщане сокът на компот от кайсии се добавя чаена лъжичка сода за хляб,нарича се рингер това се прие през пет минутки по суп.лъжица в продължение на един час,като за същото се смуче и лимон.Дано обаче не се налага да се лекувате.
Винаги има изход

BoBy_BoY

Цитат на: р... - Неделя, 13 Февруари, 2011, 15:55:24
Здравейте,вярно,че има лекари ама те за всичко все антибиотика изписват...
[/quot
   Антибиотик се изписва при нас в БГ, а как да взема в Италия или Холандия? Те тука за Аулин искат рецепти! Това е хубаво по ,,бабещки". Сега за холестерола ми дадоха некаква смесица от соя и по една лъжичка на ден ленено олио. Убеждават ме, че ако сваля 10-12кг щяло да ми е по-добре. Ще се пробва ме! Нощеска едни киселини ми врат и сода не ми помагаше!

BoBy_BoY

Сега я закъсах с шофьорската болест-хемароиди! Как да се пазя? От 2-3 години като дойде този сезон и почват проблемите.

admin

Има начини. Но най-важното нещо е хигиената. Също така не ти препоръчвам употреба на пикантни подправки. Особено черен пипер!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Някои ако може да сподели как да откаже човек цигарите освен воля,която е видно,че ми липсва ,дайте идеи мислим да се пробвам за 5 път

admin

Без воля няма да стане! Аз преди 6 години реших, че повече няма да пуша и до днес не съм палил цигара.

BoBy_BoY

Баце, таман да мъцнем и шефо ма превари! Това хапче ,,Воля" е много ефикасно! Гътнеш ли го и ти си пича на деня! Аз една сутрин ставам и без да се усещам не съм и посегнал към папироса. Винаги си насех Боро-медиум у джеба без да ги употребя. И до ден днешен имам цигарки. Всичко е до навика! Сега има друга дилема-как да махна килцата от гъзо? ???

BoBy_BoY