• Welcome to Форум на българските шофьори.

Скромна група в Facebook за снимки на камиони

Започната от grebeca1912, Неделя, 12 Февруари, 2012, 18:43:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grebeca1912

http://www.facebook.com/groups/150931128358480/ Още набавям снимки.Взел сам някой от форума за което се извинявам на авторите.Също така бих искал всички които имат Facebook  да се включат към групата.
Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

georgi87

georgi87

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

American

Аз нямам фейсбук и няма да имам защото не ми харесва идеята, да на се вижда от не-регистрирани потребители, ето този форум може да се разглежда от всеки.
Какви са недостатъците на този форум за да слагате нещата във фейсбук ?
smoking gun

Максимус

Колеги, далече от тази еврейска машина за следене и контрол, наречена фейсбук. Там каквото и да постнеш, снимки текст или каквато и да било информация, всичко си остава в сървърите им за винаги! Дори и да си мислиш, че си изтрил профила си, те не трият нищо друго освен регистрацията и един дявол само знае, какво правят после с всичката тази информация. Далече от фъснята фейсбук!!!

Бриги Магнито

Цитат на: Максимус - Неделя, 06 Януари, 2013, 18:51:04
Колеги, далече от тази еврейска машина за следене и контрол, наречена фейсбук. Там каквото и да постнеш, снимки текст или каквато и да било информация, всичко си остава в сървърите им за винаги! Дори и да си мислиш, че си изтрил профила си, те не трият нищо друго освен регистрацията и един дявол само знае, какво правят после с всичката тази информация. Далече от фъснята фейсбук!!!
Бацин не знам,нещо написано или качено в мрежата да изчезва,то все някъде стои на сървър или там нещп си.
А аз съм във фацето именно,че всичко седи и ще седи и след като умрем,относно информацията всичко си зависи от самият теб какво ще им предоставиш.
Фацето е и мястото в мрежата,където не си само ник,а самият ти и имаш възможността да следиш ,комуникираш с огромен брой хора.
Тва естественно е плюс за отворени хора,за тез които крият нещо ,тц не стаа.

Максимус

То харно думаш ти колхознико, с чин бригадир, че си отворен пич и си хортуваш на воля във фъснята. Но покажи го поне тук на дела, в този форум наш шофьорский, напиши си имената, че да видим барем как се казваш - отворения!? Като претендираш толкоз за отворен.
8)
И не е само и единствено фейсбука! Аз си ползвам Туитър и си ми е по-спокойно и сигурно, там да си хортувам с хората, бацин.

Бриги Магнито

:D :D :D :D Eто бацин ако имаше фацебуук нямаше да ме питаш как се казвам,защото с информацията от профила ми тук щеше да знаеш  ;)

В тоз туитър имали нашенци бре ?

godji

Цитат на: Бриги Бичкията - Понеделник, 07 Януари, 2013, 07:07:03
:D :D :D :D Eто бацин ако имаше фацебуук нямаше да ме питаш как се казвам,защото с информацията от профила ми тук щеше да знаеш  ;)

В тоз туитър имали нашенци бре ?

За нашенци не знам , ама по новините казаха че има хакери  ::)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !